Продължаваме в тази тема момчета: http://www.investor.bg/forum/showthr...69#p1376997799
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеНа мен нещо не са ми ясни нещата в нападение на Сити, Челси и Арсенал. Взех Лукаку, уж щеше да е титуляр поне в Шипа, пък Моу го пусна само 15 мин. Взех Подолеца, защото с Жиру нямат алтернативи, пък Арсенчо го пусна за 1 мин, все едно водеше с 1:0 на финал на ШЛ. За Джеко се чудех до последно с оглед добрата цена и многото голове в контролите, но пък при парите, които се дадоха за нови нападатели и това че Агуеро е здрав, са ми много мътни нещата за атаката на Сити. Интересен ще е състава на Челси в Сряда. Ще се разбере кои ще са твърди титуляри и кои ще бъдат ротирани. Аз си взех в защита Аспикуета защото Моу го пускаше титуляр в контролите пък той не помириса терена.
Като добавим и онова прехвалено пидирашче Уилшир с 1 точка и полския свирач с френски паспорт с -2 картинката става трагична!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПитай ме.... Много ми дойде и ги уволних всички!!!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТоя Джеко, какъв е нещастник. Вместо да ми даде едни 20 точки си остана с 4.
Коментар
-
На мен нещо не са ми ясни нещата в нападение на Сити, Челси и Арсенал. Взех Лукаку, уж щеше да е титуляр поне в Шипа, пък Моу го пусна само 15 мин. Взех Подолеца, защото с Жиру нямат алтернативи, пък Арсенчо го пусна за 1 мин, все едно водеше с 1:0 на финал на ШЛ. За Джеко се чудех до последно с оглед добрата цена и многото голове в контролите, но пък при парите, които се дадоха за нови нападатели и това че Агуеро е здрав, са ми много мътни нещата за атаката на Сити. Интересен ще е състава на Челси в Сряда. Ще се разбере кои ще са твърди титуляри и кои ще бъдат ротирани. Аз си взех в защита Аспикуета защото Моу го пускаше титуляр в контролите пък той не помириса терена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТази година глупавото фентъзи не прави ли автоматични смени, когато някой от играчите не игра???
Ебахти нещастието - имам трима дето не играха + две лайна от Арсенал (едното с червен картон) и направо ми се е*а мамата!
А на пейката стоят играчи дето щяха да донесат поне 10 точки още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, пролича си колко ти е добър състава, засега
П.С. Новата бонус система е коренно различна от миналогодишната до степен, че играч, който по ЕА индекса е номер 1 и би следвало да получи 3 точки, не взема нито еднано пък е много п-разбираема, с ясни правила и което е по-важното: с лайв точкуване, т.е. напълно прозрачна. Е, аз малко страдах от нея като за първи кръг, но ще се напасна, само въпрос на време е
:P
Все още не съм имал време да разгледам новата бонус система, но подозирам че е по-тъпо от миналогодишната.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, доста са ви слаби отборите в сравнение с моя.
П.С. Новата бонус система е коренно различна от миналогодишната до степен, че играч, който по ЕА индекса е номер 1 и би следвало да получи 3 точки, не взема нито еднано пък е много п-разбираема, с ясни правила и което е по-важното: с лайв точкуване, т.е. напълно прозрачна. Е, аз малко страдах от нея като за първи кръг, но ще се напасна, само въпрос на време е
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемарински, ние с теб ще връзваме ли басче на стандартните 100 кинта?
Коментар
Коментар