Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ами не. Това не е късмет. Тази игра не е на късмет, а на умение. Естествено, че понякога го има и този елемент, но според мен 90% е умение.
RVP и Кайт си бият дузпите в в тези два отбора. Ако имаше като мен Уалкот и Керъл щеше да ти е тъпо, но си направил правилния избор => си заслужаваш точките.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ да но ще ти влезне Бари Бърфюсън.
Иначе довечера ще видим какво ще стане. Аз бях сигурен, че ти ще сложиш капитан RVP, а Грую Лампарт и за това рискувах с Дрогба капитан с пълното знание, че поне един от двата мача ще е на скамейката.
Груецът пък си е мислил, че ще сложа пак Лампарт капитан и рискува с Торес, който днес ще започне титуляр според мен.
За мен е важно довечера да видим clean sheet на Челси, за да имам прилични точки от Луис и Чех.
Иначе си имаше сериозно връзване и при мен в последните 4 минути на арсеналския мач, защото капитанът ми вкара гол, а след това и Каут го направи"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Е да но ще ти влезне Бари Бърфюсън.
Иначе довечера ще видим какво ще стане. Аз бях сигурен, че ти ще сложиш капитан RVP, а Грую Лампарт и за това рискувах с Дрогба капитан с пълното знание, че поне един от двата мача ще е на скамейката.
Груецът пък си е мислил, че ще сложа пак Лампарт капитан и рискува с Торес, който днес ще започне титуляр според мен.
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеБраво!
А на мен още след мача ви със Сити ми беше ясно каква голяма НУЛА ще ми донесе вторият ми нападател освен ПерсиThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение8 точки от Смоулинг.
А на мен още след мача ви със Сити ми беше ясно каква голяма НУЛА ще ми донесе вторият ми нападател освен Перси"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДа, бе верно съм последен за Април- естсествено това ще бъде променено
Мога да се басирам, че ще съм в топ 3 резултати до края на месеца
Няма такъв събскрайб, да не говорим, че инфото във фентъзито много пъти е грешно. А вратарчето ти не играе, щото Гордъм е по-добър от него, а и в Съндърланд имат някаква ротация.
Фентъзито е игра на късмет (основно - контузии, случайни голове, капитани, тренжорски контузии и т.н.), психология (да си избереш играчи, на които ще им се качи цената, щото масата ги купува) и следене на всички новини около отборите, о ткоито имаш играчи в съотношение 60/20/20 спред мен
П.С. Като те гледам и ти си бая зле - последен си от тези, дето стартирахме заедно, а отборът ти е доста евтин, макар изборът ти на играчи никак да не е лош. Успех
Сега напоследък съм влизал и съм покоригирал някои неща, но наистина съм най-зле от всичкиНо, важен е олимпийският принцип
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениеАма ти си последен в месечната класация
За догодина ако някой ми обясни къде да събскрайбна да ми казват, че имам контузени физически или от треньора хич няма да е зле.
Примерно така и не разбрах защо вратарчето ми от Съндърланд пропусна половината сезон
Да, бе верно съм последен за Април- естсествено това ще бъде променено
Мога да се басирам, че ще съм в топ 3 резултати до края на месеца
Няма такъв събскрайб, да не говорим, че инфото във фентъзито много пъти е грешно. А вратарчето ти не играе, щото Гордъм е по-добър от него, а и в Съндърланд имат някаква ротация.
Фентъзито е игра на късмет (основно - контузии, случайни голове, капитани, тренжорски контузии и т.н.), психология (да си избереш играчи, на които ще им се качи цената, щото масата ги купува) и следене на всички новини около отборите, о ткоито имаш играчи в съотношение 60/20/20 спред мен
П.С. Като те гледам и ти си бая зле - последен си от тези, дето стартирахме заедно, а отборът ти е доста евтин, макар изборът ти на играчи никак да не е лош. УспехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениея вече двама са глсували за мен - пичове, кажете кои сте, да ви черпя по бира когато/ако се видим
Подготвил съм изненади за този кръг, пък да видим - тръгвам ва банк
За догодина ако някой ми обясни къде да събскрайбна да ми казват, че имам контузени физически или от треньора хич няма да е зле.
Примерно така и не разбрах защо вратарчето ми от Съндърланд пропусна половината сезонКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Аз тази година изпуснах филма с wild cards. Най-вероятно си е използвал едната карта в последния ден на dead line-а и сега има още една. :
Хаки: Използвай възможността да направиш някой лев от покачването цените на играчите.Last edited by Nikola; 12.04.2011, 16:17.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар