IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    А не те мисля ти си се справяш много добре и сигурно не си си използвал wild card-а. Не си спомням вече къде се проверяваше това.

Груец, кой ще тургаш капитан следващия кръг? Аз мисля да се спра на Дрогба...
    Дрогба е много рисков - я го пуснал, я не. Ще реша накрая, ама може и Торес да е човекът - да му дадат последен шанс - нали щели да го продават лятос

Колкот до Хаки - не си е ползвал уайлд картата. Няма дирекстна проверка, но като направиш сравнение с трансферното хистори и точковото хистори и излиза.

И макр да бих бетнал за теб, ако имаше бет, ще стискам палци за хаки. А и Ливера винаги са ми били по-симпатични от Манчо - всеки симаптизира на средняшките отбори в сблъсците с топ отборите Сега примерно съм за Наполи в калчото....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Най-добре Пепе Рейна

Коментар

• А не те мисля ти си се справяш много добре и сигурно не си си използвал wild card-а. Не си спомням вече къде се проверяваше това.

Груец, кой ще тургаш капитан следващия кръг? Аз мисля да се спра на Дрогба...
        Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Както подсказва и никнейма ми, успях да хакна сайта на PL и сега мога да правя неограничен брой смени всеки кръг без да губя точки, така че не ме мисли мен
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Каква е тази тема бе Груец?

Нищо чудно, че форума не умерва и акциите гледайки тази анкета .

Хакинен следващия кръг загъва цирка, ако не направи 3-4 смени, заради двойните кръгове на Челски и Арсенал.
          що бе аз съм гласувал за теб (сигурно другият глас си е твоя), ама ще стискам палци за хаки и няма да купувам Бербатов - все пак е ъндърдог
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

........
            Хакинен следващия кръг загъва цирка, ако не направи 3-4 смени, заради двойните кръгове на Челски и Арсенал.

Както подсказва и никнейма ми, успях да хакна сайта на PL и сега мога да правя неограничен брой смени всеки кръг без да губя точки, така че не ме мисли мен
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Каква е тази тема бе Груец?

Нищо чудно, че форума не умерва и акциите гледайки тази анкета .

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                Мисля, че вече е куц кон. Май може следващите години да го видим и на армията, а може би така ми се иска, може да съм му станала фенка Абе Груев, сините говеда изкараха ли в последните години някой в чужбина, че не си спомням хисторито !? )))
                Че изкархаме бе, много ти е къса паметта: Националът Хичо Финта (дето впечатли Венгер, ама нали Арсенал нямат кинти, та не можаха да му направят задоволителна оферта) лятос го продадохме на гранда Касъмпаша за 20 чифта бутонки 9ама от тея новите, като на Роналдо) Ей, на и чорбата се пробваха да продадат Спаско от село Ключ на Барса (много го бяха харесали, ама и те нямат кинти и след Ибрахимович са се зарекли повече от 50 милки евра да не дават, пък Титатните му искат 51 + Меси като трампа). Та там не стана, а пък от гранда Волга го искаха, ама Спаско Татуса нали е расъл на юг и му било студено та не щя - звезда, как да не се съобразиш с исканията му, а и като го шитнат, кой ще вкарва на Видима

Коментар

• Я някой е гласувал и за мен - голяма грешка, ама догодина обещавам да съм първи

Колеца пак е пръв във Фентъзито. Този път е направил доста добър избор. Е, имаше и малко късмет с гола на Бардсли, но и това го има в зара Хакито се е попрецакал с Калу, ама А аз съм си аз - въртя некави играчи и вече играя на риск, ама май е неоправдан. Ще продължа да се боря, де, поне до 38-я кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ами рита, защото не ми е в състава - купя ли го и ще го заковат на пейката. Естествено, ако Никола ме стимулира в битлата си с Хаки за първото място = ще го купя и няма да вкара ни един гол до края на Шипъ
                    Мисля, че вече е куц кон. Май може следващите години да го видим и на армията, а може би така ми се иска, може да съм му станала фенка Абе Груев, сините говеда изкараха ли в последните години някой в чужбина, че не си спомням хисторито !? )))
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                      бербатора още ли рита !? бравос
                      ами рита, защото не ми е в състава - купя ли го и ще го заковат на пейката. Естествено, ако Никола ме стимулира в битлата си с Хаки за първото място = ще го купя и няма да вкара ни един гол до края на Шипъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Бербатора и Нани ми се отплатиха за доверието.....очаквам утре добро представяне и на Дарън Бент
                        бербатора още ли рита !? бравос
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Бербатора и Нани ми се отплатиха за доверието.....очаквам утре добро представяне и на Дарън Бент

Коментар

• аз и Колеца см си купили един и същ играч през уикенда - Луиз, продали сме един и същ играч - Коулман и имаме еданкъв капитан - Лампард. Ебати

Коментар

• Давайте, момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Ти само виж как последните избухваме в последния кръг: 4-я, 7-я и 5-я в генералното класиране.
                                Да не стане така с "последно 10" някой да изскочи начело и да ти прецака анкетката
                                блажени са верующите, чадо, зашото техни са местата от 4-то надолу Винаги има дет кет баунс - феновете на Ливера могат да ти обяснят това много добре. Победите им над Чукотките и Мангалчестър са си баш това, което естетвено не им пречи да си се борят за 6-то място и да си го стискат примлясвайки и поглеждайки с влажен поглед към 5-тото място, а в сънищата си и към 4-тото

но не губете кураж и догодина си е тираж

Коментар

Working...
                                X