If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм съгласен да има залог - нека стане интересна играта.
ако има залог нека има смяна на капитана - да се лъжем преди кръговете че нещо зависи от нас
20 кинта - Грую събира парите, че ми е най-лесно..., пък и ме е страх да не преведа всичко на полки
Така де, не сме малки деца, но в този късен петъчен час половината фенове са по баровете, а другите - под масите.
В понеделник някой от лигата ще дръпне в класирането и интригата ще вземе да умре. Но, може и да бъркам...
аз съм съгласен да има залог - нека стане интересна играта.
ако има залог нека има смяна на капитана - да се лъжем преди кръговете че нещо зависи от нас
принципно не е късно за кинти - не сме малки деца да се лъжем за 10-20 кинта, а за капитана ми е все тая - ако искате аз мога да ви ги смятам всеки кръг и да въведем за минус 4 точки, ако искате може да не го сменяме изобщо - ако няамш каптан и вице - ами такъв ти бил късмета, нали идеята на тази игра е дългосрочното планиране? та принципно ми е все едно, но дефакто най-добре е изобщо да не се пипа капитана - квото си избереш, това е
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
аз мислих да предложа смяна на капитан да е -4 точки, ама не виждам как може да се направи.
нека капитана да е свободен избор преди всеки кръг тогава - иначе става прекалено голям шанс.
няма кой да си играе да смята точки и да калкулира -> така всичко си е автоматизирано и се отчита от системата
ако искате можем да подложим на гласуване тази точка от правилата и каквото реши мнозинството -> това да бъде
изпратих на всички записали се и кода на новата лига
==========================
правилата са ясни, но на мен не ми харесва, че никой не се включи да ги обсъдим
по-специално не ми харесва това, че ще имаме един капитан за половината кампания
смятам, че по-разумно е преди всеки кръг да си определяш капитана за мача ....................... защото при един наказан капитан и една контузия на вицекапитана и в даден кръг няма да има "кой да изведе отбора на терена"
аз мислих да предложа смяна на капитан да е -4 точки, ама не виждам как може да се направи.
нека капитана да е свободен избор преди всеки кръг тогава - иначе става прекалено голям шанс.
изпратих на всички записали се и кода на новата лига
==========================
правилата са ясни, но на мен не ми харесва, че никой не се включи да ги обсъдим
по-специално не ми харесва това, че ще имаме един капитан за половината кампания
смятам, че по-разумно е преди всеки кръг да си определяш капитана за мача ....................... защото при един наказан капитан и една контузия на вицекапитана и в даден кръг няма да има "кой да изведе отбора на терена"
дай ми номер на банкова сметка, че да се включа...
стига се набутва - и аз искам да е платено, ама ще е за слава На предната слава (за световното 2010) ги разбих, да видим сега как ще е Въпреки че с теб имам вече Н-найсе баса, мога да врътна един и за тази лига - наистина ми е скучна да жуля за без пари
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар