IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    аз съм съгласен да има залог - нека стане интересна играта.
    ако има залог нека има смяна на капитана - да се лъжем преди кръговете че нещо зависи от нас
    20 кинта - Грую събира парите, че ми е най-лесно..., пък и ме е страх да не преведа всичко на полки

Коментар

• Така де, не сме малки деца, но в този късен петъчен час половината фенове са по баровете, а другите - под масите.
      В понеделник някой от лигата ще дръпне в класирането и интригата ще вземе да умре. Но, може и да бъркам...

Коментар

• аз съм съгласен да има залог - нека стане интересна играта.
        ако има залог нека има смяна на капитана - да се лъжем преди кръговете че нещо зависи от нас

Коментар

• принципно не е късно за кинти - не сме малки деца да се лъжем за 10-20 кинта, а за капитана ми е все тая - ако искате аз мога да ви ги смятам всеки кръг и да въведем за минус 4 точки, ако искате може да не го сменяме изобщо - ако няамш каптан и вице - ами такъв ти бил късмета, нали идеята на тази игра е дългосрочното планиране? та принципно ми е все едно, но дефакто най-добре е изобщо да не се пипа капитана - квото си избереш, това е
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Съгласен с правилото да се сменя капитан преди всеки кръг.

А за парите - няма проблем да е със залог, но дали не е твърде късно вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              аз мислих да предложа смяна на капитан да е -4 точки, ама не виждам как може да се направи.
              нека капитана да е свободен избор преди всеки кръг тогава - иначе става прекалено голям шанс.
              няма кой да си играе да смята точки и да калкулира -> така всичко си е автоматизирано и се отчита от системата

ако искате можем да подложим на гласуване тази точка от правилата и каквото реши мнозинството -> това да бъде
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                тенк ю , груйче

изпратих на всички записали се и кода на новата лига

==========================

правилата са ясни, но на мен не ми харесва, че никой не се включи да ги обсъдим

по-специално не ми харесва това, че ще имаме един капитан за половината кампания

смятам, че по-разумно е преди всеки кръг да си определяш капитана за мача ....................... защото при един наказан капитан и една контузия на вицекапитана и в даден кръг няма да има "кой да изведе отбора на терена"
                аз мислих да предложа смяна на капитан да е -4 точки, ама не виждам как може да се направи.
                нека капитана да е свободен избор преди всеки кръг тогава - иначе става прекалено голям шанс.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  дай ми номер на банкова сметка, че да се включа...
                  колко кинти можеш да ми пратиш??? .............................. за да знам дали си заслужава да ти давам банковата ми сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    aре готово - 2662494-553484
                    тенк ю , груйче

изпратих на всички записали се и кода на новата лига

==========================

правилата са ясни, но на мен не ми харесва, че никой не се включи да ги обсъдим

по-специално не ми харесва това, че ще имаме един капитан за половината кампания

смятам, че по-разумно е преди всеки кръг да си определяш капитана за мача ....................... защото при един наказан капитан и една контузия на вицекапитана и в даден кръг няма да има "кой да изведе отбора на терена"

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      стига се набутва - и аз искам да е платено, ама ще е за слава На предната слава (за световното 2010) ги разбих, да видим сега как ще е Въпреки че с теб имам вече Н-найсе баса, мога да врътна един и за тази лига - наистина ми е скучна да жуля за без пари
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        за какво му е вратар -> нали си има ба-Ба

Коментар

• мерси
                          фк рапид дивдядово

Коментар

• aре готово - 2662494-553484

Коментар

• ok
                              само да ми пратят мейл, че всичко е ок - малко се мотат

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                ей, ся ще я сформирам - ама не ми се пише на лични
                                давай тук кода на лигата

а аз ще им пратя кода и на лични ...................... защото така съм обещал

Коментар

X