If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахаха, абе мани бъзика, ама го бях играл под 2,5 гола на полувремето та си стана рисково малко Чукотките са добър отбор, ама трябва да си играят Франки и Луиз - просто не са Челси без тях и с гайтан Веждьо и Мейрелеш (въпреки гола)... А АВБ не става за Челси или поне за момента не убеждава, че не е просто калитар, който е взел една маргинална купа и взеха да го правят Моу2, а Моу си е само един.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груец, Уолтърс е ужасяващ футболист. Вчера топката го удари по главата по някаква случайност и Етерингтън я заши.
Не ме разбра.... идеята ми беше, че този който взима по-правилните решения до края на първенството ще спечели и тогава късметът би бил lame excuse for failure. Сега е още много рано.
now I get it И все пак късметът си е в основата на всичко - ако искаш мога да направя бърз разбор последните 3 кръга колко точки си получил от късмет и колко аз. А мога и следващите 3 кръга да се пробвам с късмета и как се е отразил на крайния резултат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груец, Уолтърс е ужасяващ футболист. Вчера топката го удари по главата по някаква случайност и Етерингтън я заши.
Не ме разбра.... идеята ми беше, че този който взима по-правилните решения до края на първенството ще спечели и тогава късметът би бил lame excuse for failure. Сега е още много рано.
Ами този, който взима по-правилните решения ще спечели. Късметът при 38 разигравания е lame excuse for failure.
Иначе да си ме видял мен да коментирам изпълненията на дървото Уолтърс? Вчера само каква аситенция ти даде, но и това го има в играта.
a нйе, не си прав, ама хич - Уолтърс няма ни едно избухване и резултатите му са супер консистентни, за разлика от Бейл и Ба. Че е дърво - дърво е, ама е от малкото полузаяитници, които реално играят нападатели. Иначе за вчера не си прав - Ба-то нали знаеш какви асистенции имаше, а, даже можеше и 2 асистенции да има - подаде на Крауч по същия начин, ама ......
И никъв лейм икскюз не е, ще ме прощаваш - pure reality да не говорим,ч е си още далече от 38 разигравания. А и правилното е въпрос на гледна точка - ако Гърците на бяха победили при Маратон и Саламин, никой нямаше да знае за Термопилите, педерастите от Спарта, а демокрацията като понятие щеше да е толкова отвлечено нещо, колкото са законите на Хамурапи - ти си умно момче и ще схванеш
така е, за ба ти го признах, нали - сега глей следващите 2 мача, както всички очакват да точкува, как ще се окендза Хубаво, уцелил си ги, но си трябва и доста късмет - хеле пък с капитаните, само от тях ми дръпна към 50 точки в началото. Вече и на мен ми позаработи късмета с капитаните, но пък на теб ултра ти върза с ушатия Бейл и голмайсторските изпълнения на капута Ба - не е лош играч, но головете му са прекалено за неговата класа. За разлика от теб, на мен Хари Потника ми прецака Иван Дърваря в 2 поредни мача, дейш и дъртака противен и то си се брои. Но има още предостатъчно кръгове, така че интригата си върви, че дори съм още повече амбициран и поне в една от двете лиги ще те бия
Ами Груец, аз просто обръщам огромно значение на формата на играчите, които купувам. РвП исках да го взема още в началото, но не беше във форма. Когато след два мача направи доста високи резултати в индекса веднага го дръпнах.
С Ба беше същото. Чаках само да се възстанови от контузията си да се утвърди, като титуляр и веднага го купих. Той е страхотен футболист. Сметни само в периода, в който съм го взел колко точки ми е дал той и колко ти е дал Руунката, който беше близо два пъти по-скъп от Ба. Естествено това са 6 милиона, които могат да бъдат набити на други места в отбора, което е мега предимството.
Иначе отбора ми е толкова скъп, защото просто умервам играчите, които точкуват и в последствие всички ги взимат. Силва, РвП, Бейл и Ба.
Проблемът ми в момента е че не се възползвам на макс от стойността на отбора ми защото имам 2 милки в банката, но тази седмица и това ще се промени.
ми перси му е донесъл 240 точки, което си е "невероятно, но факт"
като махнеш от 788 точки точките на перси се получава че другите играчи са му снасяли по 3.6 точки средно на мач което си е нормално. сега перси и бейл като спрат да вкарват по 2 на мач и подобни играчи ще изгорят (и ще започнат да въртят смени).
то имаше и предния кръг някакъв малоумник с капитан якубу - ама от 2.5 милиона маймуни все една ще е избила рибата с нещо забавно - в случая такаева маймуна ти е в лигата....
което си е вярно, вярно си е, но и това си е постижение. Ти остави бъзика, ами не е вкарал всичките първоначални 100 милки, а само 99 Та постижение си е, но в дългосрочен план е аут, макар че да нацелиш капитан си е супер късмет - аз например, след шамара от Манчестър, заложих и на Перси, и на Уолкът, ама те като заредиха глупост след глупост и ги продадох. После пак купих Перси, ама и Колеца си го купи - ако Персиеца се беше разиграл 3-4 кръга по-рано, нали се сещаш. Същото е и с Бейл - сега го очкавам да засуши яко, както и Ба и т.н. еднодневневки, но който ги е нацелил си е на плюс, та така
Лошото е, че добрите играчи са скъпи - 11-те най-добри играчи струват 99 милки (и то това не са ултра скъпи играчи - вратарчето е тънкана, един от нападателите и т.н.), а ти трябват още 4 играча по минимум 4 милки, т.е. реално ти трябват 115 милки - сещаш ли се И като добавиш и факта, че не винаги играят, щото има разни ротации и т.н. и картинката става мешана скара
Абе умения са си, но си трябва и късмет - Колеца засега най-добре комбинира двете, че има и учудващо скъп, като за него, отбор Но що са кръгове - пред нас са, така че само напред и нагоре
груйчо, в другата лига в която участвам, човека който е на второ място до сега не е направил нито един трансфер и уайлд-картата му е налична
как ще обясниш, че ти с твоите над 30 трансфера имаш по-малко точки от него
ми перси му е донесъл 240 точки, което си е "невероятно, но факт"
като махнеш от 788 точки точките на перси се получава че другите играчи са му снасяли по 3.6 точки средно на мач което си е нормално. сега перси и бейл като спрат да вкарват по 2 на мач и подобни играчи ще изгорят (и ще започнат да въртят смени).
то имаше и предния кръг някакъв малоумник с капитан якубу - ама от 2.5 милиона маймуни все една ще е избила рибата с нещо забавно - в случая такаева маймуна ти е в лигата....
Коментар