IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трудно е да се направи класиране за кръга бе, полкич, а не генерално, зашото генералното и месечното си ги вади и сървъра на играта - a понеже мен ме мързи да режа и да ъплоудвам, директно му дадох линк на младежа да си ги гледа сам и да си прави каквито иска класации Колкото до пича с 0 трансфери - и миналата година имахме един такъв в нашата игра: стартира ултра силно и завърши с последните До 2-3 кръга ще го мина, а и имам още 6 милки повече от него, така че ако няма големи издъни, то Money talks

И какъв ти е проблемът с 2-те лиги - първо Колеца не искаше, а той е модератора на нашата лига и второ след всеки кръг ти правя класиране в платената + водача за седмичния приз
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• груйчо, в другата лига в която участвам, човека който е на второ място до сега не е направил нито един трансфер и уайлд-картата му е налична

как ще обясниш, че ти с твоите над 30 трансфера имаш по-малко точки от него

Коментар

• казах ти да отделиш двете лиги ....................... ама кой ти слуша стария полки...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ами може, но си е занимавка, особено пък класирането за кръга - ако искаш да видиш тотала, гледаш тук, а от там можеш да си направиш и справка за всеки кръг, че мен ме мързи да го правя за 20+ играчи
        лесно става, бе, груйчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Zvan76 Разгледай мнение
          Здравейте, следя с интерес дискусийте Ви, но може ли след всеки кръг да давате класиране за кръга и Total.

Благодаря))
          ами може, но си е занимавка, особено пък класирането за кръга - ако искаш да видиш тотала, гледаш тук, а от там можеш да си направиш и справка за всеки кръг, че мен ме мързи да го правя за 20+ играчи
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Хубавото на късмета е че в дългосрочен аспект свършва, ........
            Всъщност, хубавото на късмета е точно в това, че не свършва никога.

Ако приемем теорията за random walk относно всичко около нас, "късмет" е просто следващото събитие в безкрайната поредица. А като такова няма как да свърши.

Коментар

• Здравейте, следя с интерес дискусийте Ви, но може ли след всеки кръг да давате класиране за кръга и Total.

Благодаря))

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Ами аз ви питах в Четвъртък дали очаквате резултатна победа на Юнайтед този кръг (което с над 90% вероятност са точки за Руни, Нани или и двамата), никой не ми отговори и реших да рискувам
                Най-накрая ми се получи добър трансфер Нани за Суарез... а като си помисля, че до последно се колебаех дали да продам него или ВДВ
                Аз продадох Нани...
                Last edited by marinbg; 12.12.2011, 12:45.

Коментар

Идеална си е системата стига си ревал.

Иначе Хаки с Нани капитан е сцепил мрака. Поздрави за смелостта.
                  Ами аз ви питах в Четвъртък дали очаквате резултатна победа на Юнайтед този кръг (което с над 90% вероятност са точки за Руни, Нани или и двамата), никой не ми отговори и реших да рискувам
                  Най-накрая ми се получи добър трансфер Нани за Суарез... а като си помисля, че до последно се колебаех дали да продам него или ВДВ
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Идеална си е системата стига си ревал.

Иначе Хаки с Нани капитан е сцепил мрака. Поздрави за смелостта.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Грую, вземи се усмихни - виждаш ли, не ти е само зле - примерно можеше Тотнъм да имат 3 дузпи - колкото си и бяха и ВДВ да ги бие и трите... Е'тогава можеше и да те понастигна с едни допълнителни 36 точки...

добре, че ти си по-зле и от мен, ама мен това не ме грее, щото шопландското: яз не сакам да съм добре, сакам вуте да е зле, 'ич ни мъ кефи та можеше да стане това с дузпите, ама на-не стана и единственото "хубаво" е, че при теб пропусната полза е дабъл на моята....

Коментар

Този кръг съм трагедия откъм бонуси, но въпреки това и този кръг ще съм повече точки от Груеца.
                        Освен ако не изядеш дървото с компани - някое червено картонче примерно А бонус ситемата е наистина малоумна - Ворм има 12 точки от игра, клийн шийт, спасена дузпа, 6 сейва и няма бонус точка, дори една-едничка, а за сметка на това некъв капут с една асистенция за цяла мач взема 2 точки Ба-то същата работа - 2 бонус точки, при положение, че отборът му е размазан и то от слабак. Рунтавото и то, както и нани - играчът на мача трябваше да е Валенсия, а той е едва 3-ти. Макар че като се замисля мангалчестър като размазаха франсенал с 8:2, Персиеца взе 1 бонус точка - още тогава се разбра каква подигравка е новата система - жалко Явно всичко с бонусите си отива в графата с множеството неизвестни.

П.С. така като гледам, хаки май ще ни поведе за седмичния приз - глей к-во нешо е последните да станат първи. Сега разбрахте ли, че има смисъл от този приз, а

Коментар

• Хубавото на късмета е че в дългосрочен аспект свършва, така че точките ти от вратаря ти миналия кръг и сега от Сонг не ме притесняват. Все пак си е част от играта.

Коментар

Така си е. Тоя Сонг май ще те извади този кръг, но нищо де. Бърза работа нямам аз.
                            Вярно си е късмет с него.

Но, истината е, че смятах да играя с петима халфа тази седмица, точно заради домакинството на Арсенал и слабата форма на КПР.
                            Късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Всичко зависи от мача довечера.
                              Така си е. Тоя Сонг май ще те извади този кръг, но нищо де. Бърза работа нямам аз.

Коментар

Мисля да си върна първото място в лигата този кръг.
                                Всичко зависи от мача довечера.

Коментар

Working...
                                X