IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Поне марин е по-голям карък и от мен - на него Аджебата, вместо ВДВ да бие дузпата му е дабъл минус, та лекинко се компенсира, а и лудата крава нещо не е най-добре, така че....
    Грую, вземи се усмихни - виждаш ли, не ти е само зле - примерно можеше Тотнъм да имат 3 дузпи - колкото си и бяха и ВДВ да ги бие и трите... Е'тогава можеше и да те понастигна с едни допълнителни 36 точки...

Коментар

• Този кръг съм трагедия откъм бонуси, но въпреки това и този кръг ще съм повече точки от Груеца.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Според мен Ба ще даде през следващите 2 кръга повече точки от Рууни. Първият струва 7.1 вторият колко там 12? Всичко е въпрос на тайминг в тази игра.

Така, като гледам дори и след бонусите ще съм повече точки от теб, въпреки че направи цели 3 трансфера. Смятай какъв стабилен отбор съм изградил. Дори имам и опция да не правя трансфер за следващия кръг.
        Няма как да имаш повече точки от мен, защото в най-лошия случай ще имам равни бонуси с теб, иначе ако махнеш 8-те точки е вероятно да сме наравно, но като те знам какъв си калитар, особено понеделник вечер, очаквам Шити да бие Челси с чиста мрежа и гол на Компани
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Според мен Ба ще даде през следващите 2 кръга повече точки от Рууни. Първият струва 7.1 вторият колко там 12? Всичко е въпрос на тайминг в тази игра.

Така, като гледам дори и след бонусите ще съм повече точки от теб, въпреки че направи цели 3 трансфера. Смятай какъв стабилен отбор съм изградил. Дори имам и опция да не правя трансфер за следващия кръг.

Коментар

• ами не съм добре, трябваше да сменя цялата защита за сгъстената програма този месец но обърках врътките и се озовах с 3 играча от тотнъм преди гостуване на стоук. супер недоглеждане от моя страна което ми тежи сега. 0.1 не ми достигна да сменя и другия тейлър от НЮК и той пак 0 ми носи а и ме достраша да съм -8 заради защита...

а съдията на ТОТ-СТОУК е супер пеерас - 1000 дузпи не свири, стоук накрая правеха каквото си искат в пеналтерията, изгубих към 10 точки от не-голове и бонуси... а ВДВ ми е най-куция трансфер в тази игра като цяло, гледам го редовно в тотнъм и правеше супер мачове а сега името му не се чу...

абе, мъка.....

Коментар

Интересно ми е каква тъпота сега ще измисли Груеца за Ба. Дали пак ще реди мантрите за късмет или най-накрая ще признае, че това момче си е просто класа и страхотна покупка.
              хехе, явно не ме познаваш достатъчно - Ба-то има ултра късмет, но е факт и че напоследък постройката на Нюкясъл стана такава, че всички играят за него, т.е. явно си бил доста голям ясновидец, за да го предвидиш, в следствие на което си направил страхотна покупка - браво. Не можеш обаче да отречеш ултра късмета му - хеттрик като гост на Стоук - единственият такъв в историята на Висшата лига, 11 гола и 3 асистенции в последните 17 гола на отбора му - дори и Иван Персиеца има по-лош процент от него в това отношение - 14 гола и 4 асистенции в последните 25 гола на отбора си, дузпи под път и над път - 4 или 5 за 10 мача и т.н. и т.н. Ами да, има си късмет и то много, но пак ти казвам - браво, страхотна покупка, даже щях да го купя този кръг, но не ми стигнаха 0.1 милки - това, за да разбереш оценката ми за него и да потвърдя тезата, че понякога 0.1 милка е крушуъл

А на Хари Потър какво му желая няма даказвам, но това, че Аджебата би дузпата е поредният късмет за теб и греда за мен - +4 точки за теб, и -5 за мен и то си се трупа.... Но пуснатите прокоби от мен винаги стигат адресатите си - двата Манчестъра вече го отнесоха, Тотнъм взеха да му ядат полека главата, а сега е ред и на Нюкясъл и конкретно на Ба - просто гледай следващите кръгове

Поне марин е по-голям карък и от мен - на него Аджебата, вместо ВДВ да бие дузпата му е дабъл минус, та лекинко се компенсира, а и лудата крава нещо не е най-добре, така че....
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Преди два домакински мача срещу Суанси и Уест Бромич ли бе Марине?

Коментар

Интересно ми е каква тъпота сега ще измисли Груеца за Ба. Дали пак ще реди мантрите за късмет или най-накрая ще признае, че това момче си е просто класа и страхотна покупка.
                  Гледах му 1-2 мача - супер е, но сега Якубу май идва на мода...

Коментар

• Интересно ми е каква тъпота сега ще измисли Груеца за Ба. Дали пак ще реди мантрите за късмет или най-накрая ще признае, че това момче си е просто класа и страхотна покупка.

Коментар

• Мисля да си върна първото място в лигата този кръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        абе що всички сте нафраскали Персиеца за капитан - на него му е крайно време за голям издън, както и на Франсенал между другото - твърде много хубави маяове направиха напоследък, нещо ултра нетипично за тях
                        голям гол на Робин ван Перси от въздуха на връх 125 годишнината от основаването на АРСЕНАЛ

"феновете знаят защо..."

Коментар

• e, има преодостатъчно кръгове в нашата битка, а и уелското квазимодо най-вероятно ще играе, макар че и да играе, този кръг е крайно време да му е нулев. Ще видим как ще е хавата във вторник

Коментар

• е те тука вече стана борбата, аз на него чакам да те мина, кърсове да не виждам

Коментар

• ами Хари Потър рече, че не е баш у ред и затова - дано верно да се е контузил, дейш и калитара му ушат

Коментар

• абе какво му стана на бейл че го дават контузен? да не е препил на студентския празник?

Коментар

Working...
                                X