IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе що всички сте нафраскали Персиеца за капитан - на него му е крайно време за голям издън, както и на Франсенал между другото - твърде много хубави маяове направиха напоследък, нещо ултра нетипично за тях
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• МЮ ще направят ли най-накрая една резултатна победа този кръг? По-удобни противници от Уулвс за тази цел биха могли да бъдат само Блекбърн, Суонзи или Болтън Колебая се на кого да се доверя този път да бъде капитан на останалите безхаберници... МЮ имат значително по-лесен мач в сравнение с Ман Сити и Тотнъм, но са в доста по-слаба форма и не съм убеден, че ще се отпушат скоро. Помагайте със съвети
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Нямам време груец да ти гадая по отбора, честно казано. Ако не искаш да кажеш ще те разбера. Аз лично се кефя да обсъждам трансфери и за това ти казах кой съм взел въпреки, че можех да ти кажа, че не съм сменял вратаря и да се чудиш какво съм направил.
        ами и аз обсъждам бе, Колец. А при теб беше на 100% ясно, че ще смениш Гивън, така че с моята дедуктивност лесно стигнах до верния отговор. В моя случай е доста по-сложно, защото е изцяло смяна на стратегия, което няма как да стане с 1 странсфер, така че ще видиш тази и другата седмица - мисля, че ти казах предостатъчно, а и както виждаш отборът ми расте, но не старее
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нямам време груец да ти гадая по отбора, честно казано. Ако не искаш да кажеш ще те разбера. Аз лично се кефя да обсъждам трансфери и за това ти казах кой съм взел въпреки, че можех да ти кажа, че не съм сменял вратаря и да се чудиш какво съм направил.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

В някаква степен да но Силва е season keeper и не ми се вярва да си го продал. Иначе и аз обмислям да продам Компани за един палавник.
            уф, ама няма-няма и току забиеш нанякъде - да не си ходил на курс насокор на тема "как да водим преговори, така че да ни подценят и мислейки ни за тъпи, да получим стратегическо предимство" Силва няма абсолютно никава причина да го бутам засега - и си играе момчето, и точки си дава, така че си е напълно ок засега. Друга е хавата, но понеже осен с теб, имам още 2 баса базирани на лигата със Скрита сила (Мъдрево) и Марин, та ще се въздържа, освен ако сам не познаеш - тогава ще те призная

Коментар

• В някаква степен да но Силва е season keeper и не ми се вярва да си го продал. Иначе и аз обмислям да продам Компани за един палавник.

Коментар

Ами Груец, наистина не мога да си представя, защо правил промени по отбора си. Като цяло ти е много добър.
                щото не ме кефи програмата на Шити и ротацията им, плюс че съм взел играчи, които ти нямаш и очаквам дадат по някоя точица - това отговаря ли на въпроса ти

Коментар

• Ами Груец, наистина не мога да си представя, защо правил промени по отбора си. Като цяло ти е много добър.

Ако си продал ВдВ това е абсурдно решение, защото имат много добра програма и им наближава двойния кръг. Ако си направил този трансфер, значи на негово място ви придърпал Нанката.

Другите трансфери няма как да ги уцеля, въпреки че може да си взел и Джоунс.
                  Last edited by Nikola; 08.12.2011, 16:21.

Коментар

Естествено, че взех Шварцер. Гивън, наистина падна с 0.1 но не исках да правя трансфери преди да свършат мачовете за ШЛ. Иначе очаквам до началото на кръга отбора ми да е поскъпнал с 0,5.

Ти няма ли да споделиш кой си взел бе?
                    ами give a shot поне, де, безплатно е само сиренцето в капана за мишки

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Ма те мачовете в ШЛ за някои отбори тепърва започват...
                      Ха. Ха.

Коментар

Естествено, че взех Шварцер. Гивън, наистина падна с 0.1 но не исках да правя трансфери преди да свършат мачовете за ШЛ. Иначе очаквам до началото на кръга отбора ми да е поскъпнал с 0,5.

Ма те мачовете в ШЛ за някои отбори тепърва започват...

Коментар

• Естествено, че взех Шварцер. Гивън, наистина падна с 0.1 но не исках да правя трансфери преди да свършат мачовете за ШЛ. Иначе очаквам до началото на кръга отбора ми да е поскъпнал с 0,5.

Коментар

Руунката и ВдВ ли продаде бе?
                            мнйе, даже се чудя дали да не го туря капитан Ти Бегович ли взе или заложи на сигурното с шварцер - от една страна като вярващ на статистиката си взел Шварцер, но от друга, по сантиментални причини, би заложил на Бегович, Все пак залагам на Шварцер, макар че това би значило, че си се преебал с 0.1 милки от спада на цената на Гивън, което не е много характерно за теб - ти не качваш особено, но държиш и да не падаш

Коментар

Руунката ли продаде бе?
                              как ще продаде рунката ???????

Намалиха наказанието на Рууни на два мача и сега ще играе на крилете на вдъхновението

Коментар

Абе и аз полки мислих в тази насока, но се отказах, защото така ще имам 3ма играчи от нюкасъл, а те не са топ отбор все още и риска е голям. Пък и сега след контузията на Стивън Тейлър няма да правят толкова чисти мрежи.
                                аз имам вратаря на уигън в отбора ми и ми донесе една торба точки без уигън задължително да печели

те точки се дават на вратарите дори и когато отборите им падат - гледа се спасяванията ..................... така, че не виждам проблем

крул е майстор и на спасяванията на дузпи

Коментар

Working...
                                X