If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и аз полки мислих в тази насока, но се отказах, защото така ще имам 3ма играчи от нюкасъл, а те не са топ отбор все още и риска е голям. Пък и сега след контузията на Стивън Тейлър няма да правят толкова чисти мрежи.
Виждам, че Груеца не е издържал и е набил 3 трансфера.
не е до издържане Колец, а е смяна на тактиката - ще разбереш тази и следващата седмица. И да знаеш, че съм проклел и Нюкясъл, и Хари-то Редкнапа - едните заради ултра късмета им и калитарските дузпи, а другите заради путкинското поведение на хари потър. Та имай едно изнавпредвид - дугарски съвет, защото клетвите ми вече стигнаха "великите" мениджъри от Манчестъра за тъпите им ротации
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе и аз полки мислих в тази насока, но се отказах, защото така ще имам 3ма играчи от нюкасъл, а те не са топ отбор все още и риска е голям. Пък и сега след контузията на Стивън Тейлър няма да правят толкова чисти мрежи.
Виждам, че Груеца не е издържал и е набил 3 трансфера.
холандеца на вратата на нюкясъл се справя добре, а и е само 0.1 по-евтин от гивън
==================================
за съжаление малко избързах със смяната на еванс с джоунс ..................... видич се контузи и еванс ще играе занапред, а аз го държах в отбора си през последния месец в които не игра
..................... единствената далавера ми е, че купих джоунс на 6.3 , а за два дни цената му се качи на 6.4 ............................ но мен това не ме "грее" изобщо
Коментар