IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
    Имам Джоунс вече и точно за Смолинг си мислех с цена 5.2 е супер атрактивен и може доста точки да донесе в мачовете до нова година.
    и аз взех джоунс вчера и ако не се контузи срещу базел ......................... ще чакам няколко чисти мрежи този месец

...................... но като гледам, че всички чакат "чистите манафски мрежи" май няма да ги дочакаме --->>> те вече ги направиха миналия месец

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      няма никаква ротация няма в защита на мангалите

ако няма контузии - видич, фърдинанд, еврото, и на десния бек смолинг или джоунс

в последния мач нямаше кой да сложи в средната линия и джоунс запълни там дупката

интересното е, ако се контузят двама-трима титулярни защитника, то тогава кой ще играе и колко чисти мрежи ще запишат манафчестър
      Имам Джоунс вече и точно за Смолинг си мислех с цена 5.2 е супер атрактивен и може доста точки да донесе в мачовете до нова година.

Коментар

Ман Юн до нова година имат много лесни мачове все пак и мисля че могат да запишат няколко чисти мрежи та се оглеждам и за защитник от тях но проблема там с ротацията е доста сериозен.
        никаква ротация няма в защита на мангалите

ако няма контузии - видич, фърдинанд, еврото, и на десния бек смолинг или джоунс

в последния мач нямаше кой да сложи в средната линия и джоунс запълни там дупката

интересното е, ако се контузят двама-трима титулярни защитника, то тогава кой ще играе и колко чисти мрежи ще запишат манафчестър
        Last edited by 2012; 05.12.2011, 16:03.

Коментар

аз взех якубу за 3 мача и после ще го сменя с хелгусон QPR
          И аз се ослушвам за тези двамата, щото днес изпльосках уайлд-картата...ама очаквам КПР да почнат издънките, а не знам след тези 4 парцала оня ден Якубу да не попадне пак в дупка...докато уволнят тренера на Блекбърн

ПП Уволних Джеко, щото много взе да ме дразни боснески циганин с циганин такъв
          Last edited by man_united; 05.12.2011, 15:57.

Коментар

Не знам ти с кой го смени Бендтнер ама се чудя между 3-ма (тук няма традиция да се обсъждат трансферите преди кръга ама аз ще си кажа) Лонг от УБА (лесни мачове),Якубу (във форма е )или Уелбек (контузията на чичарито).Засега не съм решил но може би ще взема Уелбек пък да видим .
            Аз си взех Стъридж на мястото на това дърво и засега доволен, жалко че не си взех Якубу, както си мислех, но... Ако Никола го настигна още сега няма да се депресира достатъчно яко, колкото ако го настигна 2-3 кръга преди края

Коментар

• :
              Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Якубу е оптималния ти избор според мен.
              Може и да си прав ще помисля още малко все пак повече клоня към Уелбек но ще изчакам сряда .Ман Юн до нова година имат много лесни мачове все пак и мисля че могат да запишат няколко чисти мрежи та се оглеждам и за защитник от тях но проблема там с ротацията е доста сериозен.

Коментар

Не знам ти с кой го смени Бендтнер ама се чудя между 3-ма (тук няма традиция да се обсъждат трансферите преди кръга ама аз ще си кажа) Лонг от УБА (лесни мачове),Якубу (във форма е )или Уелбек (контузията на чичарито).Засега не съм решил но може би ще взема Уелбек пък да видим .
                аз взех якубу за 3 мача и после ще го сменя с хелгусон QPR

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                  стивън тейлър някой държи ли го още?
                  Да!!! Аеросмит !!!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Якубу е оптималния ти избор според мен.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

много куц е тоя, а аз пътека направих до Венгер да не го гони от АРСЕНАЛ

ларсон и той е юноша на АРСЕНАЛ и до сега носеше съндърланд на гърба си ..................... още в първия кръг такава странична ножица вкара от малък ъгъл, че направо не е за вярване

мисля, че мартин о'нийл ще ги стегне, но ще се иска време и някой нов играч...

Коментар

Привет, тъкмо мислех да те питам дали го държиш още бендтнер(и аз го имам) защото съндерланд са ебати куция отбор и снощи много ме издразниха вместо да затворят мача те го загубиха.
                        много куц е тоя, а аз пътека направих до Венгер да не го гони от АРСЕНАЛ

ларсон и той е юноша на АРСЕНАЛ и до сега носеше съндърланд на гърба си ..................... още в първия кръг такава странична ножица вкара от малък ъгъл, че направо не е за вярване

мисля, че мартин о'нийл ще ги стегне, но ще се иска време и някой нов играч...

Коментар

пореден кръг със здрава издънка на играч от моя отбор

вместо ларсон да си вкара дузпата и да ми донесе десетина точки, то за капак бендтнер получи и жълт картон

датското лайно го разкарах още по време на снощния мач, че не можех да го гледам повече, а шведското получава последно предупреждение
                          Привет, тъкмо мислех да те питам дали го държиш още бендтнер(и аз го имам) защото съндерланд са ебати куция отбор и снощи много ме издразниха вместо да затворят мача те го загубиха .Иначе много интересен кръг с много точки евала на GT супер отбор е направил независимо от трансферите миналия кръг.

Коментар

• пореден кръг със здрава издънка на играч от моя отбор

вместо ларсон да си вкара дузпата и да ми донесе десетина точки, то за капак бендтнер получи и жълт картон

датското лайно го разкарах още по време на снощния мач, че не можех да го гледам повече, а шведското получава последно предупреждение

Коментар

• стивън тейлър някой държи ли го още?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Бейл е супер, ама ако е на 8 млн.... Аз по-скоро бих си взел Силва.. за 10.5 - 10.6..
                                Аз го взех на 7.9 Виж колко точки ми е дал от тогава.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X