IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FAIL

Пак не се занимавах с моя отбор тази седмица и вече давам много сериозна заявка за последното място в платената лига (скоро може и генерално да си остана последен)..... Този сезон съм по-голям провал от бг участник в европейските клубни турнири. Може да ги разформировам след НГ тези неудачници
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      e, щом казваш, няма да спорим За мен Бейл е ушат педер, братчед на райли, т.е. правен в г.з, както казва Томето Нищо особено като футболист (тип Мартин Петров) - дай му да търчи по тъча и като цебтрира, да прати топката на другия тъч. Казах ти - честито,познал си го. Аз заложих на Рунтавото, което се оказа сериозна грешка, заради безумната игра на boring, boring ManUtd - и на тях им пожелав да се концентрират в ЛЕ, заедно с Шитито и Тотенхама, а защо не и Чукотките
      Бейл е супер, ама ако е на 8 млн.... Аз по-скоро бих си взел Силва.. за 10.5 - 10.6..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        ХХАХАХАХАХАХАХА
        Кольо, и на тебе бих ти казАл и на тебе невероятен си, но .... няма Просто щото ти в РЕДОВЕН кръг ще стигнеш 100 точки само на плей стейшъна... Даже бих те и почерпил, ако успееш

Коментар

Пич.... това се казва тактика, а не късмет. (facepalm)
          e, щом казваш, няма да спорим За мен Бейл е ушат педер, братчед на райли, т.е. правен в г.з, както казва Томето Нищо особено като футболист (тип Мартин Петров) - дай му да търчи по тъча и като цебтрира, да прати топката на другия тъч. Казах ти - честито,познал си го. Аз заложих на Рунтавото, което се оказа сериозна грешка, заради безумната игра на boring, boring ManUtd - и на тях им пожелав да се концентрират в ЛЕ, заедно с Шитито и Тотенхама, а защо не и Чукотките
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами гледал съм, повечето му голове са много, ама много на късмет+че всички пазят Аджебато и Дърваря и на него му оставят доста място, така че хайде молим. Няма да си купя, докато не престане да му връзва, после последва един дълъг спад и тогава вече мога да се замисля. Браво, че го хвана, за мен си е калитар.
            Пич.... това се казва тактика, а не късмет. (facepalm)
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              човек, реве ми се направо не мисля че ми е слаб отбора, а гледай какво стана.... от доста време си мисля че супер евтината защита е нож с две остриета и ето че съмненията ми се доказаха по брутален начин...

а блекбърн супер ги мразя - заради тях занулих акаунта в спортингбета като избухнаха срещу арсенал, сега от никъде напълниха кошницата на суонзи...
              да мрат! в Щ група да изпаднат! торес да им е таран! съра да им е треньор дано!

мда, тази победа с 4 гола е ултра невероятна, ама к'во да ги правиш - и на мен ми донесоха 2 нули, а тъкмо си купих Ворм по случая. Понякога в Англия стават ултра изненанди - ех, да си имаха Сашо Диков
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйче, ти гледал ли си поне един от последните 5 мача на Тотнъм? Според мен не защото, ако беше ги гледал щеше да забележиш, че тези точки които Бейл даде са най-малкото нещо, което можеше да ти се случи. Той има по 5 кроса на мач, които нападателите не могат да вкарат. Голямо животно е и това, че го нямаше ме радва много.
                ами гледал съм, повечето му голове са много, ама много на късмет+че всички пазят Аджебато и Дърваря и на него му оставят доста място, така че хайде молим. Няма да си купя, докато не престане да му връзва, после последва един дълъг спад и тогава вече мога да се замисля. Браво, че го хвана, за мен си е калитар.

Коментар

пич, ти би всички възможни рекорди, които съм виждал - 5 играча с 0 точки Това не е истина просто. :
                  човек, реве ми се направо не мисля че ми е слаб отбора, а гледай какво стана.... от доста време си мисля че супер евтината защита е нож с две остриета и ето че съмненията ми се доказаха по брутален начин...

а блекбърн супер ги мразя - заради тях занулих акаунта в спортингбета като избухнаха срещу арсенал, сега от никъде напълниха кошницата на суонзи...
                  да мрат! в Щ група да изпаднат! торес да им е таран! съра да им е треньор дано!

Коментар

П.П.С. А на това дърво Бейл е ултра крайно време да спре да му връзва
                    Груйче, ти гледал ли си поне един от последните 5 мача на Тотнъм? Според мен не защото, ако беше ги гледал щеше да забележиш, че тези точки които Бейл даде са най-малкото нещо, което можеше да ти се случи. Той има по 5 кроса на мач, които нападателите не могат да вкарат. Голямо животно е и това, че го нямаше ме радва много.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      БРАВО!!! Невероятен си!
                      Не, късметът ми е невероятен!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        бързо си върна първото място, браво
                        пич, ти би всички възможни рекорди, които съм виждал - 5 играча с 0 точки Това не е истина просто. А ГТ-то направо кърти, страхотно представяне......

П.С. А на Хари Реднап му пожелавам едни неща, дето не е добре да се пишат - това е разликата между мениджър, който смята себе за човека, който върти делата в един отбор и футболистите му имат страха (съра е такъв примерно - ха някой му примрънка и вратата става широко отборена), и такъв, който се оставя футболерците да му се качват на главата и като му примрънкат и да им дава титулярно място. лайнар

П.П.С. А на това дърво Бейл е ултра крайно време да спре да му връзва

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          БРАВО!!! Невероятен си!
                          ХХАХАХАХАХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            А на мен късмета ми работи та се къса.

Ако мърсисайдци не получат четири гола, май ще мина психологическата граница от 100 точки в един кръг.
                            БРАВО!!! Невероятен си!

Коментар

• бързо си върна първото място, браво

Коментар

• А на мен късмета ми работи та се къса.

Ако мърсисайдци не получат четири гола, май ще мина психологическата граница от 100 точки в един кръг.

Коментар

Working...
                                X