IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    О не тук грешиш жестоко. Демпси трябваше да го имам срещу Болтън независимо от контузията на Шварцер. Аз никога не правя -4 за вратар или защитник. Ако се беше контузил някой от нападението или крило бих рискувал с -4.

Сега, ако всичко е наред и днес няма контузии няма да правя трансфери.

Напомням за новите в лигата, че има междинен кръг, което означава че трансфери могат да се правят само днес и утре.
    ами хубаво - успех в другата лига Аз твърде вероятно също няма да правя смени този кръг, за да мога да направя 2 или 3 за по-следващият.

Що пропусна да се включиш в другата лига, бре, серсем. Или те е страх от загуба от по-нископоставени съперници
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За другата лига сме 6 човека потвърдили за плащане и направили отбори - лудата крава, аз, полкича, марин, ГТ-то и Хаки, а Субзерото е направил отбор, но още не е казал дали е ок за платена лига? Чакам до понеделник и ви пускам мейл със сметка за превод - по 20 кинта на човек. Победителя взема всичко - съответно 120 или 140 (ако Зерото се включи) кинта. Смени на играчи са забранени, освен преди 27-ми кръг, когато може да се ползва уайлд карта (който иска). Вътрешните рокади на играчи и капитаните могат да се сменят преди всеки кръг. Успех.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• О не тук грешиш жестоко. Демпси трябваше да го имам срещу Болтън независимо от контузията на Шварцер. Аз никога не правя -4 за вратар или защитник. Ако се беше контузил някой от нападението или крило бих рискувал с -4.

Сега, ако всичко е наред и днес няма контузии няма да правя трансфери.

Напомням за новите в лигата, че има междинен кръг, което означава че трансфери могат да се правят само днес и утре.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Е, ама много те мразя така - дай поне един опит. Искаш ли да кажа кой си купил ти - между другото за пръв път след покупката на Персиеца ми харесва логиката ти, макар че пак е базирана на инфото дето го получаш от едно друго място
          Колец, ама много дразниш, като не четеш, честно. Ей, т'ва горното е от четвъртък, малко след като си направи смяната - четеш ли или не, че смяната ми харесва? А ако беше следил и другата лига, за която не си направи отбор, въпреки че много се беше навил за нея, щеше да видиш, че съм си взел Демпси за там Та когатао правиш разумни смени с логика, никога не съм казавл, че е късмет, виж в другите случаи

Аз дет съм снощен и още не съм лягал (разбихме се в Кубанитата и разните други подобни заведения - а в 6 в Дивака няма никви свободни места - бахти пиянките има в тази държава), следя всичко, само ти дремеш. А ако искаш да ти кажа къв ти беше късмета - късмета ти беше, че се разбра за контузията на Шварцер, след като направи трансфера - ако Шварцер се беше контузил преди да нпарвиш смяната, съм на 100% убеден, че щеше да разкараш него за друг вратар, а не да купуваш Демпси - та имаш си късмет, да

А за прокобата ми над Иба-то и Нюкясул чете ли? Сега глей довечера какво ще стане и с Хари Потър и неговия Тотенхам

Коментар

• Къде е Груеца да ми обясни какъв съм калитар с Демпси....
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Момчета, съжалявам, наистина нямам много време да се включвам в дискусиите този уикенд. Накратко, съгласен съм с входната такса от 20 лв, ще я преведа другата седмица на когото решите, а по отношение на смяната на капитана преди всеки кръг ми е все едно и ще се съобразя с това, което реши мнозинството. Успех на всички
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• така --- значи правилата на лигата "инвестор2" са приети от 5 човека (което е достъчно мнозинство в случая)

по принцип лигата ще бъде от 8 отбора, а за "предметните награди" участие са заявили 5 отбора/ника до сега

1 - GT - съгласен
                3 - 2012 ----- съгласен с условията и участва в лигата
                4 - Грую - съгласен
                6 - marinbg - съгласен
                7 - ludakrava - съгласен

следните никове имат време да заявят участие за разпределение на "предметните награди" до понеделник 19.12.2011 г. до 20.00 часа, ако желаят разбира се
                2 - Никола
                5 - SubZero
                8 - Hakkinen
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• 1 - GT - съгласен
                  2 - Никола
                  4 - Грую - съгласен
                  5 - SubZero
                  6 - marinbg - съгласен
                  7 - ludakrava - съгласен
                  8 - Hakkinen

Коментар

Ами полкич, то не можевсяко нещо да става навреме - нали знаеш лафа: за да се случи едно нещо, трябва първо да се о*ере
                    много мъдрост има в теб груец, респект

Коментар

• 1 - GT - съгласен
                      2 - Никола
                      4 - Грую - съгласен
                      5 - SubZero
                      6 - marinbg
                      7 - ludakrava - съгласен
                      8 - Hakkinen

Ами полкич, то не можевсяко нещо да става навреме - нали знаеш лафа: за да се случи едно нещо, трябва първо да се о*ере
                      Last edited by Beti; 17.12.2011, 10:37.

Коментар

• 1 - GT - съгласен
                        2 - Никола
                        4 - Грую
                        5 - SubZero
                        6 - marinbg
                        7 - ludakrava - съгласен
                        8 - Hakkinen

Коментар

• 1 - GT
                          2 - Никола
                          4 - Грую
                          5 - SubZero
                          6 - marinbg
                          7 - ludakrava - съгласен
                          8 - Hakkinen

Коментар

• сетила се мара да се побара

бях оставил днес след обеда за да уточним тези подробности, но тогава никой не се обади ................. явно не е бил ви дошъл кефа тогава

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            момци, ще чакам до понеделник кой е съгласен и ви пускам сметката на лични
                            Само победителя взема каквото сме събрали. Смени на капитан има преди всеки мач. Смени на играчи са забранени освен в трансферния прозорец, чрез уайлд картата.
                            и така ............. сега да подложим на гласуване и да видим колко ще са съгласни за "вход" в лигата с 20 кинта - победителя прибира всичко, смяна на капитана преди всеки кръг, и Смени на играчи са забранени освен в трансферния прозорец, чрез уайлд картата.

всеки срещу ника си да пише "съгласен/несъгласен" или "участва/неучаства"

1 - GT
                            2 - Никола
                            4 - Грую
                            5 - SubZero
                            6 - marinbg
                            7 - ludakrava
                            8 - Hakkinen

копирайте само списъка и всеки да пише какво решение взима възможно най-скоро
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

момци, ще чакам до понеделник кой е съгласен и ви пускам сметката на лични
                              Само победителя взема каквото сме събрали. Смени на капитан има преди всеки мач. Смени на играчи са забранени освен в трансферния прозорец, чрез уайлд картата.
                              А така!

Коментар

• момци, ще чакам до понеделник кой е съгласен и ви пускам сметката на лични

Коментар

Working...
                                X