IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще го разкарам, когато падне формата на отбора. Ако довечера не бият значи Ба е чао.

Иначе отбора ти е добър и така. Не виждам, защо се напъваш с тези смени. Виж първите във света по колко смени имат.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Видях, че и смени не си правил този кръг. Брей брей започваш да ме притесняваш.

Иначе има някаква вероятност да съм -4 този кръг, но това зависи дали Ба ще вкара. Ако вкара 1-2 гола няма да съм -4. Ако не вкара, обаче го засилвам.
      е, ти го смяняш от 5-6 кръга Аз съм в дилема и гаранция ще правя смени, ама колко ще са? Трябва да избера скъп нападател или скъп полузащитник ми трябва или средна врътка и от двете, или да разкарам Рунтавото, или нещо друго - нез нам, ще чакам мачовете довечера и ще се реша утре
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Видях, че и смени не си правил този кръг. Брей брей започваш да ме притесняваш.

Иначе има някаква вероятност да съм -4 този кръг, но това зависи дали Ба ще вкара. Ако вкара 1-2 гола няма да съм -4. Ако не вкара, обаче го засилвам.

Коментар

That's the spirit.

Хубавото на тази играе в че за два кръга всичко може да се промени. Искрено се надявам да не се връзваш на бъзиците от моя страна. Просто се опитвам да те обезверя, но нещо не ми се получават нещата до момента за съжаление.
          e, aз съм старо куче-медалист, така че няам как Пък и съм доста назад в класирането и гаранция ще трябва да завърша поне втори - т.е. не само ти си ми стимул - имам си лаври и трябва да ги защитавам сред новобранците, че иначе се губи авторитет

Реално, към края на януари ще има яснота кой за какво се бори, а дотогава всеки трябва сам да си "извоюва" в коя категория ще е
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            lА сбора на точките ще го научиш през май
            That's the spirit.

Хубавото на тази играе в че за два кръга всичко може да се промени. Искрено се надявам да не се връзваш на бъзиците от моя страна. Просто се опитвам да те обезверя, но нещо не ми се получават нещата до момента за съжаление.

Коментар

• Момци от лигата без смените да пускам ли сметка за парите на
              1. полки
              2. марин
              3. кравата
              4. ГТ-то
              5. Хаки
              6. Аз -ама на мен си няма да си пускам

и да стартираме или да изчакам и Субзерото и тогава да пусна на всички? Че напоследък ми е голям йебън откъм работа и хич нямам време, а после зачезвам за УСА-то в петък и ще мога чак след Ивановден да се включа като организация....

Коментар

• lack of luck ама какво да правиш - жалко за Блекбърн, бяха доста добри през второто полувреме, хеле пък в този дъжд. А и тъпаците от Лукойл как паднаха с 1 точка - няма такива бунаци, честно.

А сбора на точките ще го научиш през май

Коментар

• Груеца ме поизплаши доста с този капитан, но си мисля, че се разминах с минималното.

Коментар

• Груец, мисля че ти е време да хвърлиш бялата кърпичка вече. :P

Сега по колко точки на кръг трябва да ми дърпаш, за да ме минеш в края на сезона? До преди месец бяха 4 сега вече колко са?

Коментар

• мда, чакам Колеца пак да каже, че няма никакъв късмет - не е истина просто Фридъл с 3 точки бонус и Аджебато и той - ужъзт

Коментар

• хахаха, а руни единичка

на вратарите ми е много странно как определят бонуса - фридъл е с 3 а ворм с 0...

Коментар

• 3 точки бонус за Адебата Груец. хахахахха

Коментар

• хаха, казах ли ви за Аджебату и Хари Потър Все пак биха де, макар и с 1:0, ама бая народ изгоря с капитана, макар че като знам на Колеца късмета, нищо чудно да вземе да получи 3 бонус точки

Коментар

А не нямам страх от нищо аз.

Просто не искам да играя на пари за такива неща, защото там наистина късмета е определящ. А аз не съм късметлия мамка му. (
                              е кой те кара да играеш за пари???

направи си отбора и играй в лигата без да участваш за наградния фонд

=========================

гледате ли БАРСЕЛОНА как ги смачка бразилчетата
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• А не нямам страх от нищо аз.

Просто не искам да играя на пари за такива неща, защото там наистина късмета е определящ. А аз не съм късметлия мамка му. (

Коментар

Working...
                                X