Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДори вече имам 6.0 в банката.
Ама спокс де това ще е само за първите 2 кръга. Иначе тактиката ми е съвършена.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПроблемът е че рибоците с всяка година стават все по-добри, което намалява шансовете ни но пък да видим.
И аз на 90% направих отбора заедно с трансфери до GW5. Само ме притеснява това че имам 5.5м в банката.
Ти с тоя отбор за без пари си за никъде, ако наистина си с толкова "безплатен" тим.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеготов съм и с двата отбора, така че почвам да ви мачкам от дей уан, пък и сега стръвта е по-голяма, така че се надявам и рибоците да са по-тлъсти
И аз на 90% направих отбора заедно с трансфери до GW5. Само ме притеснява това че имам 5.5м в банката.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене мога или поне не знам какПромени я ти - включи 8-те, дето сме в платената на 50 кинта
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз имам.
Но е редно Груйчето сам да си я едитне.Промени я ти - включи 8-те, дето сме в платената на 50 кинта
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКой има администраторски права да пипа анкетата в темата? По-малко от седмица преди началото на новия сезон ще е забавно да пуснем нова и да видим кой е фаворит според участниците и страничните наблюдатели
Но е редно Груйчето сам да си я едитне.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекога и как ще се тегли жребия за тая лига?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами явно е само на теб - нямам ограничения, не съм те баннал и т.н., а и вече има 13 участника в нея, така че не знам защо не те пуска - пробвай пак.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами явно е само на теб - нямам ограничения, не съм те баннал и т.н., а и вече има 13 участника в нея, така че не знам защо не те пуска - пробвай пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе само на мене ли втората лига ми дава - This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар