IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ти взе ли някоя от новите звезди - кагава, азар, подолски?
    Не естествено.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Дори вече имам 6.0 в банката.

Ама спокс де това ще е само за първите 2 кръга. Иначе тактиката ми е съвършена.
      абе тя и моята уж е такава, пък да видим какво ще стане накрая - първите 5-6 кръга са много важни. Ти взе ли някоя от новите звезди - кагава, азар, подолски?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дори вече имам 6.0 в банката.

Ама спокс де това ще е само за първите 2 кръга. Иначе тактиката ми е съвършена.

Коментар

Проблемът е че рибоците с всяка година стават все по-добри, което намалява шансовете ни но пък да видим.

И аз на 90% направих отбора заедно с трансфери до GW5. Само ме притеснява това че имам 5.5м в банката.
          аз имам 2 стратегии и не съм сигурен на коя ще се опра все още - за лигата без смени съм на 100% готов, а за стандартната на 99% - т.е. ще преценя коя от двете стратегии да пусна в събота сутрин
          Ти с тоя отбор за без пари си за никъде, ако наистина си с толкова "безплатен" тим.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

готов съм и с двата отбора, така че почвам да ви мачкам от дей уан, пък и сега стръвта е по-голяма, така че се надявам и рибоците да са по-тлъсти
            Проблемът е че рибоците с всяка година стават все по-добри, което намалява шансовете ни но пък да видим.

И аз на 90% направих отбора заедно с трансфери до GW5. Само ме притеснява това че имам 5.5м в банката.

Коментар

• готов съм и с двата отбора, така че почвам да ви мачкам от дей уан, пък и сега стръвта е по-голяма, така че се надявам и рибоците да са по-тлъсти

Коментар

не мога или поне не знам как Промени я ти - включи 8-те, дето сме в платената на 50 кинта
                Хъм... и аз нещо не мога да намеря откъде се едитва.

Коментар

Аз имам.

Но е редно Груйчето сам да си я едитне.
                  не мога или поне не знам как Промени я ти - включи 8-те, дето сме в платената на 50 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Кой има администраторски права да пипа анкетата в темата? По-малко от седмица преди началото на новия сезон ще е забавно да пуснем нова и да видим кой е фаворит според участниците и страничните наблюдатели
                    Аз имам.

Но е редно Груйчето сам да си я едитне.

Коментар

• Кой има администраторски права да пипа анкетата в темата? По-малко от седмица преди началото на новия сезон ще е забавно да пуснем нова и да видим кой е фаворит според участниците и страничните наблюдатели
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Така като гледам тази година май ще е най-добре да се играе 3-5-2.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          кога и как ще се тегли жребия за тая лига?
                          няма жребий, т.е. автоматичен е, а накрая може да направим елминации- ако сме 16 човека, тъкмо за 4 кръга ще свършим

Коментар

ами явно е само на теб - нямам ограничения, не съм те баннал и т.н., а и вече има 13 участника в нея, така че не знам защо не те пуска - пробвай пак.
                            Стана от втория път.
                            Life won't wait for you.

Коментар

ами явно е само на теб - нямам ограничения, не съм те баннал и т.н., а и вече има 13 участника в нея, така че не знам защо не те пуска - пробвай пак.
                              кога и как ще се тегли жребия за тая лига?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Абе само на мене ли втората лига ми дава - This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

Коментар

Working...
                                X