Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПриемам с отвращение да ти взема парите!
виж предложи му да дадете на съхранение парите при груйчо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПриемам с отвращение да ти взема парите!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМоя е 94 милки и пак е безбожен.Пригответе се за болка. Марински, миналата година те пожалих, но тази не мисля. Едно басче на 50 кинта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЧе си направи вече редактираната версия на отбора!...Само за 97 млн. евра - к'во му плащаш... Ти вече си готов с отбора, няма ли да се включиш в лигата на простосмъртните да те одрънкам тая година?..
Пригответе се за болка. Марински, миналата година те пожалих, но тази не мисля. Едно басче на 50 кинта?
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКогато ми го пратят.Само за 97 млн. евра - к'во му плащаш... Ти вече си готов с отбора, няма ли да се включиш в лигата на простосмъртните да те одрънкам тая година?..
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНикола, ти кога ще ни пратиш кода за другата лига?..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОтборът е готов.
Само не знам, дали да не бетна, че Челси няма да направят нито един CS през DGW-ка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеПичове, може ли някой да ми разясни малко по-подробно правилата за лигата без смени. Кога се правят смените? Между кръговете може ли да се правят вътрешни размествания на играчи? Капитана може ли да се сменя? Благодаря предварително!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямам нищо против, както аз ти дадох за глигорча - ако си навит на същите условия като миналата година, като глдаме класирането за платената лига на инвестора. ок?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруец, реванш тази година да ти дам ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар