IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ша пущим, малко се позабавих:

- класическа лига:
    Code to join this league: 329575-145631
    - хед-ту-хед лига
    Code to join this league: 329575-145662
    Абе само на мене ли втората лига ми дава - This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Приемам с отвращение да ти взема парите!
      само така си мислиш, че ще вземеш от него 50 кинта ................................... аз чакам вече 5 години да ми се издължи

виж предложи му да дадете на съхранение парите при груйчо...

Коментар

Така бе!
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Моя е 94 милки и пак е безбожен. Пригответе се за болка. Марински, миналата година те пожалих, но тази не мисля. Едно басче на 50 кинта?

Коментар

Че си направи вече редактираната версия на отбора!... Само за 97 млн. евра - к'во му плащаш... Ти вече си готов с отбора, няма ли да се включиш в лигата на простосмъртните да те одрънкам тая година?..
            Моя е 94 милки и пак е безбожен. Пригответе се за болка. Марински, миналата година те пожалих, но тази не мисля. Едно басче на 50 кинта?

Коментар

Когато ми го пратят.
              Че си направи вече редактираната версия на отбора!... Само за 97 млн. евра - к'во му плащаш... Ти вече си готов с отбора, няма ли да се включиш в лигата на простосмъртните да те одрънкам тая година?..

Коментар

Никола, ти кога ще ни пратиш кода за другата лига?..
                Когато ми го пратят.

Коментар

Отборът е готов.

Само не знам, дали да не бетна, че Челси няма да направят нито един CS през DGW-ка.
                  Никола, ти кога ще ни пратиш кода за другата лига?..

Коментар

• Мерси, засега нямам други въпроси. Току що пуснах парите и се залавям да правя отборите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                      Пичове, може ли някой да ми разясни малко по-подробно правилата за лигата без смени. Кога се правят смените? Между кръговете може ли да се правят вътрешни размествания на играчи? Капитана може ли да се сменя? Благодаря предварително!
                      Moже, що да не може - смени, т.е. смени на основните 15 играча се правят само с уайлд карата и можеш да замениш реално всикчи. Имаш 2 уайлд карти - едната (основната) трябва да се изиграе до края на август, т.е. до кръга стартиращ на 01.09 (за да сме в крак с трансферния прозорец), а другата (допълнителната) - през януари (т.е. по време на втория трансферен прозорец), когато фентъзито я активира. Вътрешни разметсвания и капитаните можеш да си ги правиш колкото си пожелаеш, никой няма да те ограничи. Просто отстрани, където пише трансфери, трябва да стои цифарата 0. Ако имаш други въпроси - давай.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пичове, може ли някой да ми разясни малко по-подробно правилата за лигата без смени. Кога се правят смените? Между кръговете може ли да се правят вътрешни размествания на играчи? Капитана може ли да се сменя? Благодаря предварително!

Коментар

• Отборът е готов.

Само не знам, дали да не бетна, че Челси няма да направят нито един CS през DGW-ка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            нямам нищо против, както аз ти дадох за глигорча - ако си навит на същите условия като миналата година, като глдаме класирането за платената лига на инвестора. ок?
                            ОК

Коментар

Груец, реванш тази година да ти дам ли?
                              нямам нищо против, както аз ти дадох за глигорча - ако си навит на същите условия като миналата година, като глдаме класирането за платената лига на инвестора. ок?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, реванш тази година да ти дам ли?

Коментар

Working...
                                X