IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    струва ми се, че и ти не можеш да направиш точките които митко е спечелил

...................... и се опитваш да омаловажиш постижението му
    прав си, постижението му наистина буди респект.

за точките ми не си прав - аз започнах през 5ти кръг - средно на кръг правя 53 точки, за 15 кръга - 795 точки, повече от този герой (а съм пълен новобранец)
    ако беше направил 2-3 ключови смени за 15 кръга сега можеше да има и 900 точки (ако наистина човека разбира). втория полусезон с неговия бюджет ще му е трудно.

идеята ти за лига без смени е интересна, бих участвал. според мен резултата там ще покаже че повечето хора със смени и без смени ще си правят близки точки в дългосрочен план...

Коментар

• А ние даже го бяхме измислили, така че да сложиш един човек капитан и да не може да го сменяш до края. Така правиш и доста сериозен бет, за това кой ще даде най-много точки през целия сезон. Аз имам втори отбор и мога веднага да се джойна в една такава лига.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Идеята на полки е много добра. И ние мислихме да направим подобна лига, но на хората не им се занимаваше да си правят втори отбори.
        ами още преди две години видях тази слабост на фентъзи-то и се отделих от лигата като мислех да влезна преди последния кръг...

не виждам проблем за втори отбор -> сменяш само капитана и редиш съства от наличните състезатели които си селектирал в началото на сезона

не се губи толкова време във мислене, гледане на програмата за следващите кръгове и "хвърляне на боб"

Коментар

• Идеята на полки е много добра. И ние мислихме да направим подобна лига, но на хората не им се занимаваше да си правят втори отбори.

А иначе постижението на приятеля на Полки е феноменално. Дадох линк на отбора му хората от нашата лига да се дивят. Total respect на момчето.
          Last edited by Nikola; 14.12.2011, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
            Интересно идея. А защо чак другия сезон? Направи една лига сега, за да направим нещо като генерално репетиция. Аз бих се включил веднага.
            трябва да си направим нови отбори в които да нямаме право на смени и да използваме уайлд-картата например през месец март или в края на февруари ..................... за да е "в средата на сезона" -> ако се организираме тези дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Хаки ни поведе за седмичния приз със 76 точки
              честито хаки

смятам да ти го отнема първото място още тази година ............................ ако не тази година, то след нова година ще хвърля всички усилия в тази задача

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

смятам за следващия сезон да направя една лига в която няма да има смени всеки кръг, а само една смяна на играчите през януарския трансферен прозорец .................... както е при мениджърите на всички клубове

по този начин ще се елеминират безкрайните смени, гледането на другите състави, дублирането на играчи (сега половината играчи се повтарят и играта се свежда до периферни играчи) и т.н.
                Интересно идея. А защо чак другия сезон? Направи една лига сега, за да направим нещо като генерално репетиция. Аз бих се включил веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                  ми перси му е донесъл 240 точки, което си е "невероятно, но факт"
                  като махнеш от 788 точки точките на перси се получава че другите играчи са му снасяли по 3.6 точки средно на мач което си е нормално. сега перси и бейл като спрат да вкарват по 2 на мач и подобни играчи ще изгорят (и ще започнат да въртят смени).....
                  струва ми се, че и ти не можеш да направиш точките които митко е спечелил

...................... и се опитваш да омаловажиш постижението му

================================================== ====

смятам за следващия сезон да направя една лига в която няма да има смени всеки кръг, а само една смяна на играчите през януарския трансферен прозорец .................... както е при мениджърите на всички клубове

по този начин ще се елеминират безкрайните смени, гледането на другите състави, дублирането на играчи (сега половината играчи се повтарят и играта се свежда до периферни играчи) и т.н.

Коментар

• Груец, кой прилапа бе бастуйн?

Коментар

преди всеки кръг е, а за вискито - мен повечето ми го носят, .....
                      Да не си дофтор?

Коментар

и да питам нещо - сега както има кръгове и през седмицата - смените преди всеки кръг ли могат да се правят или както е сега - за седмицата?
                        преди всеки кръг е, а за вискито - мен повечето ми го носят, а скъпото си ок и в Бг, не го кръщават, все още
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• и да питам нещо - сега както има кръгове и през седмицата - смените преди всеки кръг ли могат да се правят или както е сега - за седмицата?

Коментар

споко де, ти пък как бързо се предаваш- баш като Колеца говориш - и той милия не може да се зарадва, че води, освен као не води с поне 100 точки, че да не го чуе Дявола А и ти водя с едва 10 точки - с един кръг можеш спокойно да ме отнесеш или пък аз теб
                            а нее, аз теб мисля да си те бия

иначе питам сериозно, че напоследък попадам на доста ментарки (или хенеси ги е хванала кризата) а много обичам да си угаждам с качествена жива вода
                            за софия говоря, бай дъ уей....

Коментар

• И което си е вярно, впрно си е - последните станаха първи и Хаки ни поведе за седмичния приз със 76 точки

Иначе класирането си остава:
                              1. Колеца - 876 точки
                              2. Полки - 808 точки
                              3. Аз - 752 точки
                              4. марин - 710 точки
                              5. хаки - 696 точки

ще се броим пак в понеделник
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

тоя кръг пак мъка

я кажете хубав проверен магазин за вносен алкохол, че ми намаляха резервите
                                споко де, ти пък как бързо се предаваш- баш като Колеца говориш - и той милия не може да се зарадва, че води, освен као не води с поне 100 точки, че да не го чуе Дявола А и ти водя с едва 10 точки - с един кръг можеш спокойно да ме отнесеш или пък аз теб

Коментар

Working...
                                X