IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кюстендилска сливо, всяка седмица се вижда, че взимаш състезатели които имам в моя отбор ......................... отгоре на това и предварително казвам кой вземаш

................. до сега само богдан не познах, но ти се осра с него ....................... така, че те видяхме колко ти е акъла когато не копираш

защо не се опиташ без да ми копираш състезателите от отбора ???

кюстендилска сливо, в началото на годината когато ме копираше с уайлд картата целия отбор с разлика от 2-ма състезатели беше написала, че си направила подобрена версия на моя отбор .......................... няколко месеца по-късно взе да отричаш, че копираш с мотива, че си с 200 т. пред мен

сливо, аз ти обясних, че напрупа тази преднина през месеците септември и декември, а през останалите месеци моя отбор те побеждава и ти затова го копираш

разбирам, че ти е трудно да осмислиш какво ти се пише

3 години записваше резултати от по 1200-1300 т. , но откакто взе да копираш отбори взе много да разбираш нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      кюстендилска сливо, нали изкопира пак двама състезатели от отбора ми ........................ трябва да си доволен и да мълчиш
      Права си селска тикво. Копирам ти отбора непрекъснато.

Само на човек с твоя умствен капацитет (равен на IQ-то на краставица) може да му мине през мозъчето, че човек който води друг с 200 точки може да копира отбора му. Това трябва да е някаква странна селска логика. Със сигурност би трябвало да копирам отбора на някой, който ме води мен 200 точки, а не обратното. Би ли я обяснил, за да ни развеселиш?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Любопитно ми посредствена тикво, защо си мислиш, че считам че Съндърланд имат двоен кръг? :: Написал съм точно колко играча от отбора, който пуснах ще ми играят по два мача.
        кюстендилска сливо, нали изкопира пак двама състезатели от отбора ми ........................ трябва да си доволен и да мълчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

взимането на вратаря богдан му в отбора за следващите 2 GW (общо за 4 мача) ми се вижда абсолютна глупост -> чиста мрежа няма да запишат болтън и това го знае всяко дете .......................... по скоро очаквах някой от лигата да вземе Марто Петров и дано някой да го е направил (не съм гледал на никой отборите)
          мда ..................... бях ви казал, че няма голяма файда да се взимат игачи които имат по два мача в един кръг

сливата е поредното доказателство за това

богдан му донесе 6 т., но като махнем 4 т. за трансфера, то тогава му остават само 2 т. ......................... а при положение, че другия му вратар който бе с 1 мач му донесе 7 т. всеки може да си направи сметката дали си е струвала цялата гимнастика

Първоначално изпратено от 2012
          надявах се, че груйчо ще вземе (марто или игълс) защото той е от малкото които мислят в тази игра и са наясно с тънкостите за разлика от сливата на която дори и да му се каже нещо, от първия път не може да разбере за "кво иде реч"
          както и предположих който взе марто и игълс от болтън (като единия да сложи и капитан) щеше да вземе 50 т. от 1 кръг с двама евтини състезателя от по 5 млн. всеки

Коментар

• Любопитно ми посредствена тикво, защо си мислиш, че считам че Съндърланд имат двоен кръг? Написал съм точно колко играча от отбора, който пуснах ще ми играят по два мача.

Коментар

Е със сигурност ще е интересна. Аз се готвя за нея от бая време, за да имам основните точкатори за двойния кръг. Ще пусна 9 играча с по два мача: Желавич, Сисе, ВдВ, Бейл, Демпси, [COLOR=""]Сиги[/COLOR], Кабул, Кели, Енрике, Симпсон и Миноле.
              хапчетата, хапчетата бързо пий ............................ онези розавите

сигурен съм, че само на твоя монитор дават, че съндърланд имат двоен кръг и съответно сиги и миноле са с два мача

радвам се, че въпреки, че ме банна пак си успял да препишеш от моя отбор и да вземеш ейлавич и ВдВ ...................... ти май ме банна другите да не гледат

Коментар

• Е със сигурност ще е интересна. Аз се готвя за нея от бая време, за да имам основните точкатори за двойния кръг. Ще пусна 9 играча с по два мача: Желавич, Сисе, ВдВ, Бейл, Демпси, Сиги, Кабул, Кели, Енрике, Симпсон и Миноле.

Ако успея да задържа разликата между мен и втория в моята си лига мисля, че ще съм я спечелил на 80%.

Коментар

Не прекалявайте със смените палавници. При двойните кръгове има едно основно правило, което много хора забравят, а именно: quality over quantity!
                  Груеца си се дърлим колкото да не заспим в тая жега.. Малко му е кофти, щото наистина изборът на капитан решава всичко на 90% в цялата лига, даже и за мини приза, така че... Ще бъде интересна седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Догодина ще съм с по 0 смени...
                    Ти що си само с 2 смени
                    щото имам прекалено много кинта, която нямам какво да правя, а и чукотките имаха мач вчера, така че чекам за новини до фридая и тогава се впускам в покупки - поне да минимизирам шанса от контузии Нали ти казах - поне още 2 смени ще направя, може и 3, знам ли?
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не прекалявайте със смените палавници. При двойните кръгове има едно основно правило, което много хора забравят, а именно: quality over quantity!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        ще видим след края на кръга - за теб съм почти сигурен, че ще сложиш Бейл, което значи, че аз може би трябва да рискувам. що си само с 2 смени?
                        Догодина ще съм с по 0 смени...
                        Ти що си само с 2 смени

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Да се надявам ли и този път на късмет?!
                          ще видим след края на кръга - за теб съм почти сигурен, че ще сложиш Бейл, което значи, че аз може би трябва да рискувам. що си само с 2 смени?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            аз съм спорен дали или неюо друго
                            Да се надявам ли и този път на късмет?!

Коментар

• Желавич е с доста по-трудна програма => Не
                              Демпси е най-трудната възможна програма => Не
                              Сисе му е време да направи blank кръг, пък и има тегави гостувания => Не
                              ВдВ => Тези, които нямат бей е идеален
                              Бейл е замесен в почти всичко интересно за Тотнтъм и има най-лесна след отбора на челси => Да
                              Челси - Rotation risk.

Коментар

Почти сигурно е че ще бодна капитан Бейл.
                                аз съм спорен дали или неюо друго

Коментар

Working...
                                X