IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти обясни на хората, защо преписа като един истински двойкар гениалния ми трансфер на Ба. Този колко точки ти даде не е истина просто, а за Бейл да говорим ли? Двойкарът си е двойкар не само в училище, но и в живота. Просто човек не може да избяга от същността си дори и в игра, като фентъзито.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Не разбрах, кое е нормално. Нали каза че отбора ти е 108.9? Ти да не би отново да си гледал моя отбор бе пловдивска кратунке?

Поне днес научи нещо ново, а именно че отборът ти струва 106.4
      абе, ти си по-информиран за моя отбор отколкото аз знам за него

не може да ти се отрече, че имаш познания за отбора ми

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

копирай спокойно -> не ми пречиш изобщо, но не бива да се изнервяш от истината, а тя е , че за поредна седмица взе още двама състезатели които видя в отбора ми
        А не аз не се изнервям, а се забавлявам най-искрено. Тези 200 точки, които те водя са достатъчно доказателство кой на кого копира отбора.

Коментар

Тиквичке, нямам представа колко точки те водя, защото не си ми какъвто и да било фактор и какво се случва в отбора ти няма абсолютно никакво значение. Само знам че си на светлинни години от мен.

Ако обръщаше толкова внимание на отборчето ти колкото обръщаш на моя отбор сигурно нямаше да те водя 200 точки.

копирай спокойно -> не ми пречиш изобщо, но не бива да се изнервяш от истината, а тя е , че за поредна седмица взе още двама състезатели които видя в отбора ми
          Last edited by X_Y; 25.04.2012, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            нормално е отбора ми да струва с 3.5 млн. по-малко от твоя защото си смених целия отбор за да не го дублираш и ти, но още на следващия кръг взе йелавич и ВдВ

аз колкото и смени да направя ти веднага ги копираш...
            Не разбрах, кое е нормално. Нали каза че отбора ти е 108.9? Ти да не би отново да си гледал моя отбор бе пловдивска кратунке?

Поне днес научи нещо ново, а именно че отборът ти струва 106.4

Коментар

Селска тикво, само да ти кажа, че отборът ти струва 106.4, а моя 108.9.

Ти си живееш някаква паралелна вселена, обаче.
              нормално е отбора ми да струва с 3.5 млн. по-малко от твоя защото си смених целия отбор за да не го дублираш и ти, но още на следващия кръг взе йелавич и ВдВ

аз колкото и смени да направя ти веднага ги копираш...

Коментар

• Тиквичке, нямам представа колко точки те водя, защото не си ми какъвто и да било фактор и какво се случва в отбора ти няма абсолютно никакво значение. Само знам че си на светлинни години от мен.

Ако обръщаше толкова внимание на отборчето ти колкото обръщаш на моя отбор сигурно нямаше да те водя 200 точки.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                сливчо, никога не си ме водил с 200 т., а има класиране след всеки кръг

сливчо, ако имаш нещо мъжко в гащите си, то тогава би следвало да докажеш след кой кръг си ме водиш с 200 т.

сливчо, ако не докажеш, че си ме водил с 200 т., то това ще означава, че за поред път се показваш като слива --- хвтърляш някаква лъжа в публичното пространство и не можеш да застанеш с факти да подтвърдиш думите си

давай, сливо, стискам ти палци

Коментар

Полкич, водя те 200 точки брато. ::
                  сливчо, никога не си ме водил с 200 т., а има класиране след всеки кръг

сливчо, ако имаш нещо мъжко в гащите си, то тогава би следвало да докажеш след кой кръг си ме водиш с 200 т.

сливчо, ако не докажеш, че си ме водил с 200 т., то това ще означава, че за поред път се показваш като слива --- хвтърляш някаква лъжа в публичното пространство и не можеш да застанеш с факти да подтвърдиш думите си

давай, сливо, стискам ти палци

Коментар

• Селска тикво, само да ти кажа, че отборът ти струва 106.4, а моя 108.9.

Ти си живееш някаква паралелна вселена, обаче.
                    Last edited by Nikola; 25.04.2012, 17:44.

Коментар

Полкич, водя те 200 точки брато. Успокой се. Сигурен съм че и отборът ми е с поне 5м по-скъп от твоя. Какво по-точно се опитваш да докажеш нямам представа.
                      сливчо, до момента никога не съм казал, че отбора ми по-скъп от твоя

сливчо, понеже не един път доказах, че ми копираш , ти сега реши да смениш темата в стил "груйчо"

и така да погледнем статистиката

до миналия кръг моя отбор е струвал 108.9 ......................... макар, че в опреден момент беше над 109, но няма значение

до минали кръг твоя отбор е струвал 109.6

никога и никъде не съм казвал, че моя отбор е струвал повече от отбора на сливата

само казвам, че сливата прави смени от играчи които вече ги има в моя отбор и това се случва през цялото време от нова година до сега

Коментар

• Полкич, водя те 200 точки брато. Успокой се. Сигурен съм че и отборът ми е с поне 5м по-скъп от твоя. Какво по-точно се опитваш да докажеш нямам представа.

Коментар

Селска тикво, кога те лоботомираха? Виж думичката в , че съм сигурен че не си я чувал преди това.

За пореден път ти казвам, че не ти гледам утрепаното отборче. Логиката щеше да ти правилна, ако ти водеше 200 точки. Но когато аз те водя 200 точки ти просто изглеждаш смешно и за това ще е най-добре да си замълчиш.

След време, когато натрупаш опит в тази игра може би ще разбереш, че ако всички следвахме правилната логика на играта би трябвало да имаме относително сходни отбори. Но това са ти безумно тежки за усвояване концепции, които просто няма как да проумееш, заради потомствената ти посредственост. Именно поради тази причина за теб е по-лесно да обиждаш и лъжеш. Точно както в селската дискотека.

Много по-лесно ще ти бъде за всички, ако ме игнорираш и не се заяждаш с мен при всяка една възможност. Просто се излагаш, а дори и не го разбираш.
                          то се вижда, че всяка седмица взимаш състезатели които има в моя отбор .................. а не взимам аз от теб

разликата се получи от двата месеца които ти посочих не един път, както и в късмета ти в избора на капитани

сливво, само ти можеш да обясниш защо взе да ми копираш отбора след нова година, а преди това го нямаше този проблем , както нямаше такъв проблем и преди 2 години когато бяхме в една лига

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            Аз се чудех между Марто и Ийгълс и накрая взех Марто и не посмях да го сложа капитан, но видях, че е взел и двамата и е направил Ийгълс капитан, което си е много смело и напълно оправдано решение. Поздрави!
                            евала на греъм

преди 2 години когато груйчо победи в лигата, греъм мисля, че беше втори със съвсем малко точки разлика, но и двамата имаха над 2000 т., което си е гросмайсторски резултат

така, че не се учудвам, че греъм така е отиграл изминалия кръг

Коментар

• Селска тикво, кога те лоботомираха? Виж думичката в google, че съм сигурен че не си я чувал преди това.

За пореден път ти казвам, че не ти гледам утрепаното отборче. Логиката щеше да ти правилна, ако ти водеше 200 точки. Но когато аз те водя 200 точки ти просто изглеждаш смешно и за това ще е най-добре да си замълчиш.

След време, когато натрупаш опит в тази игра може би ще разбереш, че ако всички следвахме правилната логика на играта би трябвало да имаме относително сходни отбори. Но това са ти безумно тежки за усвояване концепции, които просто няма как да проумееш, заради потомствената ти посредственост. Именно поради тази причина за теб е по-лесно да обиждаш и лъжеш. Точно както в селската дискотека.

Много по-лесно ще ти бъде за всички, ако ме игнорираш и не се заяждаш с мен при всяка една възможност. Просто се излагаш, а дори и не го разбираш.

Коментар

• както и предположих който взе марто и игълс от болтън (като единия да сложи и капитан) щеше да вземе 50 т. от 1 кръг с двама евтини състезателя от по 5 млн. всеки
                                Аз се чудех между Марто и Ийгълс и накрая взех Марто и не посмях да го сложа капитан, но видях, че Ben Graham е взел и двамата и е направил Ийгълс капитан, което си е много смело и напълно оправдано решение. Поздрави!
                                Наистина, в следващия кръг уместния подбор на капитан може да донесе и над 50 точки. Аз засега съм на Бейл. Колко е досега рекорда за точки в нашата лига за 1 кръг? Сигурно в предстоящия ще падне.

Коментар

Working...
                                X