IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър вечер. Ако обичате, разправяйте се в личните си съобщения.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Забравил си да ме обидиш в два поста и изведнъж, аз съм този който те обижда?
      никъде не съм те обиждал или ако съм го правил то е в много малко случаи

прякора който ти дадох напълно отговаря на съдържанието

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Момче, стегни се. Изобщо не искам да те унижавам, но сам си го просиш. Аз нямам абсолютно нищо против теб. Спри да ми се напъваш и аз ще спра да ти сипвам. Много е просто.
      само ти си мислиш, че някога си ме унижавал, че си сипвал на някого, но това е много сложно за теб

ти се унижаваш сам себе си хиляди пъти ......................... набързо пак да ти припомня:

загуби едни 50 кинта от бас който ти предложи, после писа, че ще ме размажеш на асфалта като ме срещнеш, после щеше да ме давиш в река марица като минаваш през пловдив, после взе да обиждаш като последния каруцар, после с помощта на някой си от инвестора ми банна един ник и IP адреса, после си смени името на ника (не самия ник), после накара инвестора да ти изтрие твоя ник и уж повече нямаше да влизаш тук завинаги, след година пак се появи тук и се моли да ти върнат стария ник, после не издържа да четеш истината, че ми копираш отбора отбора и започна да обиждаш като първия каруцар, после накара да избират теб или полки все едно си жена, после пак взе да обиждаш, а сега пак някой от инвестора ми прави забележка, че прекалявам с теб ...................... на какво ти прилича всичко това???

а сега какво пак следва?

да позная ли
      Last edited by X_Y; 27.04.2012, 12:26.

Коментар

Естествено, че ще сме със сходни отбори.
        разбира се ...................... какво по-лесно от това да видиш кой е в отбора на полки или в отборите на първите 10 в генералното класиране

.................... после как няма да имаме сходни отбори

по-трудното е ти да ги имаш първи някои футболисти, а другите да гледат от теб ................. а ти тези неща не ги можеш

Коментар

Аз взех Тери на мястото на Кабул.

Следващия кръг взимам Нани, с което се приключват трансферите за тази година.
          като те знам колко си последователен , то ще си смениш мнението по 3 пъти и то само до края на седмицата

....................... да не говорим до края на шипЪ колко пъти ще си завъртиш ....
          Last edited by X_Y; 27.04.2012, 12:26.

Коментар

• Аз взех Тери на мястото на Кабул.

Следващия кръг взимам Нани, с което се приключват трансферите за тази година.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Естествено, че ще сме със сходни отбори. Точкаторите очаквам да ги имаме всички, така че наистина капитанът ще реши кръга. И този път изборът за капитан ще бъде тотален късмет.

Tъпото е този Кабул май няма да успее да се възстанови от контузията за двойния кръг и май ще съм -8.
              то Келавия май замина и се чудя дали да не го разкарам и него, хеле пък с оглед на програмата им? аз вече съм с 3 трансфера и още 2 наум, както се казва
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Естествено, че ще сме със сходни отбори. Точкаторите очаквам да ги имаме всички, така че наистина капитанът ще реши кръга. И този път изборът за капитан ще бъде тотален късмет.

Tъпото е този Кабул май няма да успее да се възстанови от контузията за двойния кръг и май ще съм -8.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Значи ще се конкурираме с тебе тая седмица по смени.. Аз планирам още 2 в петък вечер..
                  то накрая сигурно ще сме и с еднакви отбори и всичко ще се реши от капитана
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    щото имам прекалено много кинта, която нямам какво да правя, а и чукотките имаха мач вчера, така че чекам за новини до фридая и тогава се впускам в покупки - поне да минимизирам шанса от контузии Нали ти казах - поне още 2 смени ще направя, може и 3, знам ли?
                    Значи ще се конкурираме с тебе тая седмица по смени.. Аз планирам още 2 в петък вечер..

Коментар

• Забравил си да ме обидиш в два поста и изведнъж, аз съм този който те обижда?

Момче, стегни се. Изобщо не искам да те унижавам, но сам си го просиш. Аз нямам абсолютно нищо против теб. Спри да ми се напъваш и аз ще спра да ти сипвам. Много е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        Момчета, защо не си водите дебата и разменяте обидите на лични съобщения? 10 дни не писах в темата, именно заради псувните и личните обиди, които си разменяхе, а сега се започна отново. Предполагам и на другите играчи от лигата не им е приятно това, в което я превръщате с обидите и разводняването на темата с лични нападки. Смятам, че тук сме все интелигентни хора, забавляващи се и отмарящи от ежедневието си с тази игра, а не на ниво пияни и дрогирани ултраси от агитките.
                        И двамата сте добри играчи и изказвате интересни мнения, запалихте и нови играчи като мен по играта, а сега примера който давате не ви прави чест.
                        намести си хубаво очилата и виж, че не само спрях да го обиждам, но и че спрях да го наричам с кюстендилската му същност

някъде виждаш ли обида ?!?!??!?!?

като по-умен от него престанах първи с обидите преди ти да се сетиш да напишеш това си мнение

а какви са отговорите да видим

имаш ли нещо да кажеш?!?!??!?!

можеш да изкараш един човек от селото, но селото от човека никога не можеш да изкараш

това е един човек който ми е споделял, че най-хубавите дни са му били в някакво село в кюстендилския край и, че мечтата му е един ден да се върне там...

колкото и вносни думички да вмъква в в речника си ....................... това е суровата реалност за човека от кюстендилския край...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                          Момчета, защо не си водите дебата и разменяте обидите на лични съобщения? 10 дни не писах в темата, именно заради псувните и личните обиди, които си разменяхе, а сега се започна отново. Предполагам и на другите играчи от лигата не им е приятно това, в което я превръщате с обидите и разводняването на темата с лични нападки. Смятам, че тук сме все интелигентни хора, забавляващи се и отмарящи от ежедневието си с тази игра, а не на ниво пияни и дрогирани ултраси от агитките.
                          И двамата сте добри играчи и изказвате интересни мнения, запалихте и нови играчи като мен по играта, а сега примера който давате не ви прави чест.
                          Напълно те разбирам, за което се извинявам. Сам виждаш, че бях спрял да му отговарям, но той продължаваше да си ме обижда във всеки негов пост. Това така ли е?

Ако спре да се заяжда пловдивския кюмюр и аз ще спра да го унижавам. Много е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            бейл го имаха 45% от отборите ( около 1 200 000 мениджъри ) и ти го взе едва ноември месец, а ба го имаше всеки 3-и

от последните 5 трансфера, само богдан не го изкопира от мен , останалите 4-ма сисиньол, демпси, йелавич, ВдВ си ги преписа най-безцеремонно

за използването на уайлд карата ти в началото на януари няма какво да пиша ................. от 15 футболисти преписа 13 от моя отбор

факт
                            ХХАХАХАХАХАХАХ

Какви безумни тъпотии изписа просто не е истина. Но поне виждам, че болестта ти те кара да си създаваш паралелни вселени, в които ти си и прав. Поне преди да пишеш глупости си проверявай информацията баси. Сам можеш да видиш, колко % хора са имали и Бейл и Ба, когато съм ги взел.

Лекувай се селска кратунке.

Коментар

• Момчета, защо не си водите дебата и разменяте обидите на лични съобщения? 10 дни не писах в темата, именно заради псувните и личните обиди, които си разменяхе, а сега се започна отново. Предполагам и на другите играчи от лигата не им е приятно това, в което я превръщате с обидите и разводняването на темата с лични нападки. Смятам, че тук сме все интелигентни хора, забавляващи се и отмарящи от ежедневието си с тази игра, а не на ниво пияни и дрогирани ултраси от агитките.

Коментар

Ти обясни на хората, защо преписа като един истински двойкар гениалния ми трансфер на Ба. Този колко точки ти даде не е истина просто, а за Бейл да говорим ли? Двойкарът си е двойкар не само в училище, но и в живота. Просто човек не може да избяга от същността си дори и в игра, като фентъзито.
                                бейл го имаха 45% от отборите ( около 1 200 000 мениджъри ) и ти го взе едва ноември месец, а ба го имаше всеки 3-и

от последните 5 трансфера, само богдан не го изкопира от мен , останалите 4-ма сисиньол, демпси, йелавич, ВдВ си ги преписа най-безцеремонно

за използването на уайлд карата ти в началото на януари няма какво да пиша ................. от 15 футболисти преписа 13 от моя отбор

факт

Коментар

Working...
                                X