IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега пък Кунка Агуерова ви стана любимата дъвка на всички - хай сиктир бре, че даде 19 точки този кръг - даде, ама следващия?

Гледам, че в лигта без смените съм разбил конкренцията, дето заложи на Рунтавиот задник и вече водя убедително, но там е малко тегава хавата с този и по-следващия кръг и преди да минат и те всякакви теории за крайното класиране за безсмислени. А в лигата със смените съм изпреварил с малко маринския и ще видим следващите 3 кръга кой ще е с по-добрата тактика от двама ни....

П.С. Полкич, стига с детските изпълнения спрямо Колеца - заяждайте си се, весело е и ми е кеф да ви чета споровете, ама без детинщини, моля
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Bonus Predictions

Everton 4 Sunderland 0
      Gueye 3, Osman 2, Pienaar 1

Newcastle 2 Bolton 0
      Cisse 3, Coloccini 2, Ben Arfa & Santon 1

Tottenham 1 Norwich 2
      E Bennett 3, Pilkington 2, R Martin 1

Aston Villa 1 Stoke 1
      Huth 3, Weimann 2, Ireland 1

Fulham 1 Chelsea 1
      Dempsey 3, Duff 2, Diarra 1

Blackburn 2 Liverpool 3
      Rodriguez 3, Carroll 2, Yakubu 1

Man City 4 West Brom 0
      Aguero 3, Silva 2, Nasri & Barry 1

Wigan 1 Man United 0
      Maloney 3, Caldwell 2, Diame 1

Wolves 0 Arsenal 3
      Van Persie 3, Walcott 2, Benayoun 1

QPR 3 Swansea 0
      Hill 3, Taarabt 2, Barton & Buzsaky 1
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• кюстендилска сливо, цял сезон играя без капитан още от първия кръг

и само благодарение на този факт сливата ме води с 200 точки

Коментар

• ХАХАХХАХАА

гледайте какви работи стават

кюстендилската "сила" уж не ми следеше състава, а знае кой ми е капитан

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Хахахаха селската мутра е сложила капитан Джеко. То не е толкова смешно де. По-скоро е тъжно.
          кюстендилската "сила" уж ми е блокирал никовете и не чете постовете ми, а знае кой ми е капитан

този селски хитрец пак се изложи като кифла, а всеки един по един ви молеше да не ми копирате мненията ми за да не ме чете

жалка историйка

Коментар

• Кун Агуеро
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Хахахаха селската мутра е сложила капитан Джеко. То не е толкова смешно де. По-скоро е тъжно.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• 0-2

уолкот

Коментар

• ван Перси 1-0 в стил паненка

а аз пак обърках капитана - джеко го няма

Коментар

• 10 мин. преди края на мача на лузърите сложих някое евро при коефицент 2, че няма да има повече голове, но за съжаление в допълнителното време признаха гола въпреки нарушението срещу играч на домакините

накрая пуснаха и енрике като смяна и груйчо съвсем се е разлютил вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      хайде сега и онова рядко лайно Кралица Кени се изсра на метеното - без Суарез и без Енрике Естетсвено в такива монети на олигофрените им върви и очаквам разгромна победа на нула за мръснисайдци....
                      стига си ревал ..................... 37 мин. вече 1-2 и изпусната дузпа, и човек по-малко --->> още ли ще ревеш за енрике

не ми е ясно какъв мениджър си и как си подбираш играчите

още януари месец и треньор и футболисти на лузърите обявиха, че след 7 години без купа тяхната цел е поне една купа, а по възможност и двете ...................... евентуално и ШЛ за "ушите на феновете"

цялата им програма е насочена към мачовете за купата -> формата на играчите, почивките които им дава далглиш , възстановяване и какво ти дойде на акъла е насочени към полуфинала за купата на ФА

и ти си тръгнал да купуваш играчи които само далглиш знае кой , кога и колко време ще играе

толкова ли не проумя, че тези играчи ще играят 100% само за купите, а в другите мачове нито ще се натягат, нито ще ги пускат редовно

вчера рева, че и бейнс не е играл ................... и при евертън положението е същото -> гледат си купата и в шипЪ каквото стане

нито ще изпаднат двата отбора, нито ще минат осезаемо по-напред или по-назад, а ти си тръгнал от играчи и отбори които нямат интерес в първенството отбор да си правиш

Коментар

• хахаха, смешковците водят вече с 2:0, а Блекбърн изпуснаха дузпа - бахти, Кралицата е готов за тренер на мъгливия манчестър - колкото по-малоумни решения взема, толкова по-голяма е вероятността да бие - дедо Сашо си има заместник
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• хайде сега и онова рядко лайно Кралица Кени се изсра на метеното - без Суарез и без Енрике Естетсвено в такива монети на олигофрените им върви и очаквам разгромна победа на нула за мръснисайдци....

Коментар

аз ще чакам да мине и срядата и тогава - не знам кой може да се контузи.... А и се чудя малко и за играчи на сититу - и там чак пък толкова невървеж ми идва странно и трябва и те да тръгнат нагоре, както и манчо да се поосерат
                            манафите не могат да се поосерат защото отзад (или отпред) им седят ФА и майк райли с подопечените му съдии

за шититу няма какво да се чудиш -> в последните 5 мача имат 1 победа, две равенства и 2 загуби ..................... при наличието на тези футболисти е редно да запишат няколко поредни победи --->>> големия въпрос е да се уцелят правилните футболисти

що се отнася до въпроса, че сега мачове имат половината отбори, а след това другата половина ще имат двоен кръг, то аз си мисля, че това е нож с две остриета

повечето отбори които играят прилично като АРСЕНАЛ, шити, мангалчестър, суонзи, съндърланд, норич, и отделни футболисти на блекбърн, КПР, уигън, уест бромич които носят точки ще си играят в редовния кръг

непостоянните отбори като тотнъм, нюкясъл, челси, ливърпул, фулъм , евертън сега няма да играят, но за сметка на това после ще имат двоен кръг което на пръв поглед тогава би следвало да е някакво предимство, но дали ще има тогава предимство е в сферата на догадките и отговара ще се получи когато се изиграе двойния кръг ............... ако се види програмата, то всеки ще забележи, че тези отбори не стига, че не са във форма, но и мачовете им са "криви"в двойния кръг, а отгоре на всичко като се прибави и разни контузии, като се прибави и умората от края на сезона, като се прибави и че почти всичко е ясно кой отбор на кое място ще завърши, като се прибави, че треньорите дават неочаквани почивки на някои футболисти (лейтън бейнс, нани) или влизането им за 10-20 минути накрая (като мата, тейлър, ван дер варт в последния кръг) и всичко става едно тото

затова аз ще заложа на пълен състав в "малкия кръг" следващата седмица ............... виждат ми се по-предвидими мачовете

а после за "двойния кръг" ще мисля когато му дойде времето, но задължително ще изчакам да минат мачовете за купата, както и мачовете на челси в ШЛ предии да правя някакви смени

не забравяйте, че ще има не малко футболисти които макар и от един мач ще имат повече точки от редица футболисти с два мача в "двойния кръг"

успех на всички

Коментар

абе не знам, според мен все някога ще се стегнете - то е ултра смешно това с вашите издънки напоследък. Хайде напред сте зле, ама поне в зашита що така се дъните?
                              Ами двама от четиримата ни титулярни защитници липсваха в последните мачове - Агер и Джонсън. А в добавка стабилността ни беше нарушена в средата на сезона от контузията на опорния ни халф Лукас. Заместниците му Адам и Спиъринг се представяха трагично, а оттам и натиска върху защитата рязко се засили. Но в основата на всичко е безумната селекция - пръснаха се чували с пари за абсолютно негодни играчи и накрая, както писа Греъм някъде по другите теми, футболистите от времето на Бенитес плюс Суарес в добавка се опитваха да носят отбора на гърба си, но в повечето случаи не се получаваше.

P.S. Далглиш е легенда на нашия отбор, но ако решенията за селекцията са били негови и не са му се бъркали собствениците, според мен след края на сезона трябва да се потърси промяна... Една Карлинг Къп и евентуална ФА Къп са слабо успокоение за унижението, което изпитват феновете след края на всеки втори мач на Анфийлд през този сезон
                              Last edited by Hakkinen; 10.04.2012, 16:11.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• аз ще чакам да мине и срядата и тогава - не знам кой може да се контузи.... А и се чудя малко и за играчи на сититу - и там чак пък толкова невървеж ми идва странно и трябва и те да тръгнат нагоре, както и манчо да се поосерат

Коментар

Working...
                                X