IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защото Агер беше контузен. Сега, когато е възстановен ще се върнат и чистите мрежи, но въпреки това най-вероятно днес ще разкарам Енрике.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    абе не знам, според мен все някога ще се стегнете - то е ултра смешно това с вашите издънки напоследък. Хайде напред сте зле, ама поне в зашита що така се дъните?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• абе не знам, според мен все някога ще се стегнете - то е ултра смешно това с вашите издънки напоследък. Хайде напред сте зле, ама поне в зашита що така се дъните?
      Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      И двамата, Груец

До края на сезона Пуул ще изиграят 1 или 2 читави мача (разбира се на в PL) в зависимост от това дали ще се класират на финала за ФА Къп...

В лигата без смените заложих на защитници от Ливърпул, защото на този етап от сезона играехме силно поне в защита, но оттогава имаме не повече от 1 или 2 сухи мрежи
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Благодарско за задълбочения анализ!
        Аз стигнах до същия извод. Поиграх си 1 час със сметки и варианти и стигнах до извода че с 6-ма, от които 2-ма може да не са титуляри и 2-ма неносещи точки напоследък ще ям дървото. Засега съм с вариант да направя 3 смени, като разкарвам Ван дер Варт, Ба и Луиз, т.е. от всеки пост по 1. И тримата не ми носят точки последните кръгове, не са и сигурни титуляри/дори и Ба вече ходи по нервите на Пардю/ т.е. нищо не губя от тях, едва ли и ще спечеля от тях и в двойния кръг. Купих ги скоро и няма да загубя нищо от трансферите. Суарез го имам и се чудех за него, но все пак ми носи по гол на кръг откакто го взех, пък и програмата им е прилична. Тримата продадени ще сменя с играчи от силни клубове играещи през уикенда и с добра сладваща програма. Кои са, ще реша в Четвъртък, тъй-като 2 от клубовете са Сити и МЮ, където нищо не се знае, възможни са и контузии.
        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        не си разбрал нищо поради една елементарна причина - тази година в Англия нямаше ни един замръзнал стадион, а точно тези кръгове със замръзналите стадиони и след тях двойните кръгове, правят цялата игра.... Сега е нещо подобно и е мнопго важно как ще го отиграеш - Колеца го мани, той си гони други интереси и не може да продаде част от играчите си, защото после няма да има пари да си купи същите, но ти, ако няма да загубиш много пари (то затова и смените за правене на пари са толкова важни) да игареш с 6 човека е дивно безумие и само късмет би те спасил от пълен провал. 2, че даже 3 трансефра са ти повече от задължителни, е. има и другия вариант, че тези, дето ги купиш за 1-2 кръга ще се осерат жестоко, примерно, ма....

А играта е ултра нелогична - Сисе се е качил за един ден с 0.2 милки и това при положение, че няма да играе следващия кръг Кажи ми къде е логиката за трансфер на този играч?

Аз ж момента съм в яка чуденка - Суарез или Енрике да разкарам или и двамата

Коментар

• И двамата, Груец

До края на сезона Пуул ще изиграят 1 или 2 читави мача (разбира се на в PL) в зависимост от това дали ще се класират на финала за ФА Къп...

В лигата без смените заложих на защитници от Ливърпул, защото на този етап от сезона играехме силно поне в защита, но оттогава имаме не повече от 1 или 2 сухи мрежи
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• не си разбрал нищо поради една елементарна причина - тази година в Англия нямаше ни един замръзнал стадион, а точно тези кръгове със замръзналите стадиони и след тях двойните кръгове, правят цялата игра.... Сега е нещо подобно и е мнопго важно как ще го отиграеш - Колеца го мани, той си гони други интереси и не може да продаде част от играчите си, защото после няма да има пари да си купи същите, но ти, ако няма да загубиш много пари (то затова и смените за правене на пари са толкова важни) да игареш с 6 човека е дивно безумие и само късмет би те спасил от пълен провал. 2, че даже 3 трансефра са ти повече от задължителни, е. има и другия вариант, че тези, дето ги купиш за 1-2 кръга ще се осерат жестоко, примерно, ма....

А играта е ултра нелогична - Сисе се е качил за един ден с 0.2 милки и това при положение, че няма да играе следващия кръг Кажи ми къде е логиката за трансфер на този играч?

Аз ж момента съм в яка чуденка - Суарез или Енрике да разкарам или и двамата

Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
            Мерси много за инфото и съветите. Все пак това е една игра и нищо фатално няма ако се издъниш. Ще помисля хем да направя трансфери сега но и да не се оголя за двойния кръг.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мерси много за инфото и съветите. Все пак това е една игра и нищо фатално няма ако се издъниш. Ще помисля хем да направя трансфери сега но и да не се оголя за двойния кръг.
              Като редиш състава за следващия кръг все пак имай предвид, че едва ли много от нас ще играят с пълен състав. Аз, например, се замотах и не си направих безплатния трансфер за настоящия кръг и сега имам право на 2. Мисля да ползвам тях и най-много още един, но повече от това не мисля да правя. Имам и уайлд кард, но я стискам за някой от двойните кръгове, въпреки че и аз подобно на Ливърпул само доигравам сезона в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                Е това е яко прецакня, сега приброих, че имам само 6 играещи с резервите. Това в правилата пише ли го някъде, аз поне не съм го виждал. Аз и това с 2-та мача на кръг късно го усетих, но тогава имаше по 1 отложен мач а сега е 50%. Сега дилемата е дали да си разбъзикам отбора и да инкасирам -20т и загуби от покупко-продаби или да остана с половин състав, което пак е поне -20 но състава ще си остане балансиран. Явно първият сезон е яко фира докато се научат тънкостите и прецакните.
                Като редиш състава за следващия кръг все пак имай предвид, че едва ли много от нас ще играят с пълен състав. Аз, например, се замотах и не си направих безплатния трансфер за настоящия кръг и сега имам право на 2. Мисля да ползвам тях и най-много още един, но повече от това не мисля да правя. Имам и уайлд кард, но я стискам за някой от двойните кръгове, въпреки че и аз подобно на Ливърпул само доигравам сезона в момента

Коментар

Колеги, в предстоящия 34-ти кръг, като ще играят само половината отбори, какво става с играчите от неиграещите отбори и точкуването им? Ако те останат с 0 точки аз поне нямам достатъчно резерви да ги заменя, а с трансфери ще стана с -16.
                  Няма да се притесняваш повечето ще сме така. Аз лично ще пусна отбор с 9 човека.

Прецакня е Банго, но това е положението. Явно не си преценил за това нещо и сега ще си носиш негативните последствия.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Е това е яко прецакня, сега приброих, че имам само 6 играещи с резервите. Това в правилата пише ли го някъде, аз поне не съм го виждал. Аз и това с 2-та мача на кръг късно го усетих, но тогава имаше по 1 отложен мач а сега е 50%. Сега дилемата е дали да си разбъзикам отбора и да инкасирам -20т и загуби от покупко-продаби или да остана с половин състав, което пак е поне -20 но състава ще си остане балансиран. Явно първият сезон е яко фира докато се научат тънкостите и прецакните.
                    Играе, който има мач, останалите не носят точки..... това, разбира се, се връща с обратен знак в някой от следващите кръгове, когато неиграещите сега отбори ще изиграят по 2 мача. Всеки сам за себе си преценява и решава по какъв начин да го отиграе

Коментар

Колеги, в предстоящия 34-ти кръг, като ще играят само половината отбори, какво става с играчите от неиграещите отбори и точкуването им? Ако те останат с 0 точки аз поне нямам достатъчно резерви да ги заменя, а с трансфери ще стана с -16.
                      Играе, който има мач, останалите не носят точки..... това, разбира се, се връща с обратен знак в някой от следващите кръгове, когато неиграещите сега отбори ще изиграят по 2 мача. Всеки сам за себе си преценява и решава по какъв начин да го отиграе

Коментар

• Колеги, в предстоящия 34-ти кръг, като ще играят само половината отбори, какво става с играчите от неиграещите отбори и точкуването им? Ако те останат с 0 точки аз поне нямам достатъчно резерви да ги заменя, а с трансфери ще стана с -16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          тъъъпо, е, може ли основен играч като бейнс да го пазят за след 1 седмица - тоя шибаняк Мойс е за убиване, бахти малоумника, готов е да наследи дедо сашо у манчестъро, че то и без това евертън са им сателит
                          Пък и онова дърво Бейл играе, дейш и капута му.....

мда, и съвсем очаквано евертън са с клийн шийт, че и 4 гола, а бейнс щеше да има поне 1 асистенция от 4-те, плюс бонуса и резултатат в точките ставаше двуцифрен - е, хайде някой да ми каже, че няма късмет в тази игра...... И то го пази за мач след 1 седмица. Бахти, да беше поне 0:4, че да не ме е яд.....

Коментар

• ами то ти дори би трябвало да ме водиш с една точка, а въвв фентъзито си стои така, просто защото не са го ъпдейтнали, но на тях им е много слаб софтуера и са си бъгави, като всичко английско......

Коментар

• груйче, уж сме с равни точки, а твоите хора от сайта не са го отразили в класирането, а вече започна новия кръг

груйче, да не си им писал да ме порежат ........................ така както и съдиите режат АРСЕНАЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Пък и онова дърво Бейл играе, дейш и капута му.....
                                то да е само бейл

от 4-ма контузени които ми дава сайта

до сега на двама от контузените ми се играят мачовете им и те и двамата играят ................. като единия (Пилкингтън) дори вкара и гол, а при мен е трета (последна) резерва

пак късмет за груйчо
                                Last edited by 2012; 09.04.2012, 19:03.

Коментар

Working...
                                X