IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тъъъпо, е, може ли основен играч като бейнс да го пазят за след 1 седмица - тоя шибаняк Мойс е за убиване, бахти малоумника, готов е да наследи дедо сашо у манчестъро, че то и без това евертън са им сателит
    Пък и онова дърво Бейл играе, дейш и капута му.....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тия са е*ахти и пиди*сите!
      До обяд се "ъпдейтваха", а преди час като влязох вече затворили кръга...дейш!

За това не искам да ви боря с голям залог, защото от такива пропуски съм загубил поне 100на точки...сега 2ма играчи са ми под въпрос и сигурно ще съм с 9 този кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Много се чудя, между Сисе и РвП за капитан този кръг, но май клоня към Сисе.
        Аз РВП - явно днеска тр. да стискам палци Нюкясъл да падне на нула.. Това е като от умрял писмо, но ... Така Груеца ще ми се отдалечи и за другия кръг ще съм по-спокоен

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          погребняка го смених с нашето (арсеналско) дръвце играещо в съндърланд ..................... есента здраво ме изложи като ми беше в състава и сега чакам да ми се реваншира
          погребняка се контузи и взех бентднер, но само след един мач и той се контузи и ми се наложи да направя 2 смени вместо предвидената 1 смяна

гледам, че повечето от вас вече са разкарали шитовците, но си мисля, че има още хляб (точки) в тях и си взех едно-две шит-чета пък да видим

Коментар

• Много се чудя, между Сисе и РвП за капитан този кръг, но май клоня към Сисе.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Голям смях тази седмица в лигата без смени - от 11 души в отбора ми, шестима влязоха резерви или се контузиха (за капак и с жълт картон), което прави по максимум една точка от тях. Останалите титуляри пък бяха едни "звезди"...
              Добре, че вратарчето се оказа мъжко момче.
              Last edited by fantasy_gt; 09.04.2012, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                100 еврарки заминаха на Реал...:
                Не е като да не те предупредих.

Коментар

Взех новата Демба...
                  като прочетох демба ба и се сетих, че от няколко месеца гледам, че в един спортен сайт пишат голмайсторите и сред тях липсва демба ба

чета го всяка седмица и нито веднъж до сега не съм виждал сред имената на голмайсторите да присъства името на демба ба

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    и отгоре на всичкото Маринския ме изпревари в едната лига, а полкича в другата. Баси каръщината, ще трябва да се стягам, но хубавото е, че имам план-програма за следващите 3 кръга, така че ако няма контузии, то трябва да си върна пак лидерството....
                    стига си мрънкал, бре, груйче

гледаш, че сме с равни точки, а не гледаш, че имам 10 футболиста които играят, а сега дават и бейл че е контузен и оставам с отбор от 9 човека от които вратар и 5 защитника...

Коментар

• мда, вери кофти стана този уикенд - в събота цял ден на легло с некво натравяне, в неделя си занулих акаунта за пореден път (успях да се спася на Левски, но 100 еврарки заминаха на Реал....) и отгоре на всичкото Маринския ме изпревари в едната лига, а полкича в другата. Баси каръщината, ще трябва да се стягам, но хубавото е, че имам план-програма за следващите 3 кръга, така че ако няма контузии, то трябва да си върна пак лидерството....

П.С. Добре поне, че Левски прекъсна нулевата си серия
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Полкич, Никола е свестно момче, твоето е лично отношение...
                        ДВЕ мнения по въпроса няма ...................... от всички сливи , кюстендилската е най-свястна

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Между другото ми спести 50 кинта тая година, което си е жест...
                        не се заблуждавай толкова

не те знаеше кой си и що си ........................... и затова не смееше да сложи някой кинт за да не го загуби

ако беше сигурен, че ще спечели ...................... бъде сигурен, че щеше да направи облог и с теб

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Вече минах Груеца бай дъ уей..
                        не го ядосвай много груйчо с тези писания ......................... важното е кой ще е отпред след 38-ия кръг

Коментар

• Кой си взел Марински? И трабваше да дойдеш днес в Груеца. Райски си изкарахме.

Bonus Prediction GW32
                          Swansea 0 Newcastle 2
                          Cisse 3, Cabaye 2, Perch 1

Sunderland 0 Tottenham 0
                          Turner 3, Bardsley 2, Gallas 1

Bolton 0 Fulham 3
                          Dempsey 3, Diarra 2, Riise & Duff 1

Liverpool 1 Aston Villa 1
                          Bannan 3, Herd 2, Suarez 1

Chelsea 2 Wigan 1
                          Mata 3, Cahill 2, Ivanovic 1

Norwich 2 Everton 2
                          Jelavic 3, Howson 2, Holt 1

West Brom 3 Blackburn 0
                          Ridgewell 3, McAuley 2, Jonas Olsson 1

Stoke 2 Wolves 1
                          Huth 3, Shawcross 2, Crouch 1

Man United 2 QPR 0
                          Rooney 3, Scholes 2, Rafael 1

Arsenal 1 Man City 0
                          Arteta 3, Vermaelen 2, Kompany 1

Коментар

Направих трансфер вчера аз. Взех новата Демба, защото е във феноменална форма. За капитана утре ще реша.

Иначе поздравления на Марински, че мина Груеца.
                            Вие с Грую май постоянно сте с еднакви трансфери...
                            Аз си си взех вашия от миналата седмица + 1 за късмет...

Коментар

• Направих трансфер вчера аз. Взех новата Демба, защото е във феноменална форма. За капитана утре ще реша.

Иначе поздравления на Марински, че мина Груеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                .
                                Вече минах Груеца бай дъ уей..
                                формата е временна, класата е вечна - това феновете на Ливера трябва най-добре да го знаете

Коментар

Working...
                                X