IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
    маринчо, слушай кюстендилската слива и ще успееш
    Полкич, Никола е свестно момче, твоето е лично отношение...
    Между другото ми спести 50 кинта тая година, което си е жест...
    Вече минах Груеца бай дъ уей..

Коментар

• гледам, че кюстендилската слива вече си е направила трансфера за тази седмица .................... махнал е холт и е взел сисе

и в този ред на мисли искам да ви припомня, че

трансферите преди следващия кръг трябва да се направят до 13.30 часа бг тайм в понеделник 09.04.2012

понеже по-късно след обяда в понеделник ще има мачове от новия кръг...

Коментар

• The new Demba is class.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• сега гледам Суонзи-Нюкясъл - малиииии, нема толкова бездарен, скучен, тъп, безинтересен и каквото там се сетите мач. УжасТ, ми то Видима-Калиакра ще разцъкват по-хубаво, а това са отбори, едният от които има амбиции за ШЛ, а другия е с позиции в топ 10. Мани, мани.....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• а аз си мислех че с капитан валенсия ще изненадам някого....

Коментар

• дето ще го мисля валенсианата дали ще играе, колко време ще играе, на каква позиция ще играе и т.н. ............................ си сложих рунтавото добиче за капитан и толкова --->>> поне знам, че ако не се контузи ще е 90 мин. на терена

Коментар

• ако манафите поведат с 2-3 гола в началото, то дъртия алкохолик може и да смени валенсия и да пусне второто полувреме нанкащия ..................... изобщо вариантите са много, а дъртия алко дедо сашо е непредвидим последните години ---- възрастта на никого не прощава

груйчо, оплакваш се, че цената на погребняка е паднала с 0.3 милки, а нищо не казваш, че валенсията го купихме на 7.5 преди 2 седмици, а сега струва 8.3 млн

що не ревеш и за валенсия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Няма как да не игаре Валенсия, просто това значи в най-добрия случай минимална победа за Юнайтед, а спокойно биха направили и Х - в момента ви е поне 1/4 от отбора....
                  не ме притеснява толкова, че валенсията няма да играе, но по ме притеснява, че може дъртия алкохолик дедо сашо да пусне на дясното крило нянката, а валенсията да го пусне я на левия фланг, я на някоя друга позиция като халф или бек и съответно да не е толкова полезен и да не точкува толкова много, както ако си играе на неговото си място като дясно крило

Коментар

• Ами САФ обича да вади играчи във форма, за да ги запази. Все пак играем домакини срещу QPR, а Валенсиа изигра доста мачове след контузията си и все си мисля, че ще му даде почивка, за да е свеж за гостуването на Уигън през седмицата, които пак започнаха да се възраждат. Като добавиш към това, че и Нани е тренирал цяла седмица и най-вероятно САФ ще го пусне титуляр и ще иска да го вкара във форма за решителната част от сезона.

Най-вероятно ще играе де. Просто давам храна за размисъл.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    аз съм с Валенсианчето в нормалната и Джони Евънс в другата. Няма как да не игаре Валенсия, просто това значи в най-добрия случай минимална победа за Юнайтед, а спокойно биха направили и Х - в момента ви е поне 1/4 от отбора....

Коментар

Суонзи няма да получат гол, а дали ще вкарат - не знам
                      2-0 е най-логичния резултат, въпреки че Суонзи спечели само в едно от последните си 4 домакинства, но срещу кого - срещу ШИТИ!

аз съм с Валенсианчето в нормалната и Джони Евънс в другата. Няма как да не игаре Валенсия, просто това значи в най-добрия случай минимална победа за Юнайтед, а спокойно биха направили и Х - в момента ви е поне 1/4 от отбора....
                      А Никола е прав, че Валенсия може да го "ротират" малко, за да почине в този "лесен" домакински мач и чак ако не тръгнат нещата да влезе през второто полувреме. Няма да се учудя ако халфовете и нападателите на Юнайтед са:
                      Уелбек - Скоулс - Карик - Ашли Йънг
                      Рууни - Ернандес
                      както отбора игра 2-3 мача преди да се върне Валенсия!!!

Аз лично си държа Руньо капитан, а селнах Уелбека, че взе да ме дразни нещо!
                      Last edited by man_united; 06.04.2012, 17:45.

Коментар

• аз съм с Валенсианчето в нормалната и Джони Евънс в другата. Няма как да не игаре Валенсия, просто това значи в най-добрия случай минимална победа за Юнайтед, а спокойно биха направили и Х - в момента ви е поне 1/4 от отбора....
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Суонзи няма да получат гол, а дали ще вкарат - не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            1:3 как ти звучи?
                            СУПЕР Е

не знам защо, но от една седмица този мач ми се струва, че е 0-0

въпреки това ми предчувствие не сложих сред титулярите в отбора ми двамата защитника на нюкясъл които имам,а ги оставих резерви

Коментар

• Груец, има шанс да е резерва. Просто със САФ никога не знаеш.

aз съм с Валенсианеца, пък да видим как ще е хавата А погребаното нарочно не го смених, защото мисля, че ще играе с Болтън, а и щяха да ми станат цели 3 смени, което си е много - пък и реално няма кой да си купя, а и не ми трябва засега 3-ти нападател.

Коментар

aз съм с Валенсианеца, пък да видим как ще е хавата А погребаното нарочно не го смених, защото мисля, че ще играе с Болтън, а и щяха да ми станат цели 3 смени, което си е много - пък и реално няма кой да си купя, а и не ми трябва засега 3-ти нападател.
                                в лигата без смените сложих рунтавия, а в лигата със смените сложих валенсията

погребняка го смених с нашето (арсеналско) дръвце играещо в съндърланд ..................... есента здраво ме изложи като ми беше в състава и сега чакам да ми се реваншира

Коментар

Working...
                                X