Почти сигурно е че ще бодна капитан Бейл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеЗащо да им е безсмислено 4-то място? Победителят в ШЛ не получава място в лигата. Спомням си че на Ливърпул им направиха компромис и ги пуснаха от 1-ви предварителен кръг, та така по-късно играха и с ЦСКА. Не знам сега дали е променен регламента.
Точно заради този случай промениха правилата за класиране и сега, ако победителя в ШЛ не се класира в първенството на такова място, което му дава право (в случая с Англия 4то и нагоре) ШАМПИОНА СЕ КЛАСИРА, А ЧЕТВЪРТИЯ Д**А СУПАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНа чукотките има предстоят два финала, като при победа на Алианц Арена 4тото място ще им е абсолютно безсмислено, а Арсенал, Нюкясъл и Тотнъм ще трябва да се борят за третото! Така че очаквам лежерно да приключат сезона, а точкуващите играчи ще са от тези три отбора, както и някой от изпадащите който ще има шанса да се спаси!
Аз лично съм взел Хойлет, ама чикиджиите ме изментиха че е контузен и го оставих резерва, пък той вкарал гол ....дейш!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСуарезЧукотките са страхотен избор, ама кой ще играе там е абсолютна мистерия, да не гороим, че и мотивацията им ще е много близо до 0.
Аз лично съм взел Хойлет, ама чикиджиите ме изментиха че е контузен и го оставих резерва, пък той вкарал гол ....дейш!!!!
Коментар
-
СуарезАбе вие л;уди ли сте - оная тъпата кралица ще го пази за вемблей, така че макс 1 мач за него. Чукотките са страхотен избор, ама кой ще играе там е абсолютна мистерия, да не гороим, че и мотивацията им ще е много близо до 0. Изобщо изборът а капитан този кръг ще е ултра рисков и ще реши класирането. Аз засега съм с 2 смени, но вероятно ще направя още 2 или 3 - на според зависи. Не уцелиш ли капитана, все едно си затрил 20 точки - аз бях с Колинс капитан този кръг, заради него и Агбонлахор направих -8 точки и за капак и двамата контузени и общо 4 точки, а можех да си сложа спокойна Сисе и да ми докара 18 точки и да съм преди маринския в класирането, но пък и шансът си е важен и е част от играта, така че умната с капитана
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеАз с 5 халфа ще играя, като мисля Агуеро да оставя резерва. 4 от халфовете ми са с по 2 мача и мисля че ще донесат повече точки от 1 мач на Агуеро. Може и да греша но очаквам сър-а и Манчо да заложат на защитна тактика с по 1 изнесен нападател, оттам и малко голове. Залога е много голям."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеЕ аз халфове си имам въпроса ми е за нападател, може би ще взема Сисе или пък Бентнер, ама нюкясъл има мач срещу уигън, резервите на челси тук може и да вкара и ман сити... затова избягвам Нюкясъл, но ако мислиш че те ще вземат повече от три точки може спокойно да го слагаш за капитан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАми сложи някой от евертън, според мен те ще направят две победи, аз сложих Йелевич
Ама дайте идеи за друг нападател, от сити имам трима играчи и не може да е там, юнайтед няма да вкарат гол този кръг, нюкясъл също трудно на вероятно, перси ми е скъп?
Дайте идеи
Все нападатели, които би трябвало да изиграят по 2 мача този кръг. Лошото е, че от тези тримата само отборът на Сисе има мотивация. Фулъм и Ливърпул доиграват сезона.
Йелавич си го взех, но още се чудя дали да е той или примерно Бейл пак заради аргумента "мотивация""The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз направих 11 трансфера за този кръг. Сега трябва да преценя кой да бъде капитан, което доста ме затруднява
Ама дайте идеи за друг нападател, от сити имам трима играчи и не може да е там, юнайтед няма да вкарат гол този кръг, нюкясъл също трудно на вероятно, перси ми е скъп?
Дайте идеи
Коментар
-
Аз бях пред твоята дилема и избрах вместо нападател халф-Бейл. В дупка е но може в тези 2 лесни мача да пскърши невървежа а очаквам да играе изнесен напред. Нападателите на Тотнъм са доста ялови и с контузии, то и целия отбор го закърши де. Ван дер Варт също е опция но не е твърд титуляр. Единствено ме е яд, че вчера взех Г. Кейхил, а той взе че се контузи снощи, но това е риска на ранните трансфери. Този кръг много точки ми донесе М. Петров, Ийгълс също даде много точки а са халфове, само ме е яд че не сложих Марто капитан, но изглеждаше рисково. Сисе си е голова машина и в супер форма, още не е и много скъп. На мен питанката ми е кой да сложа капитан измежду Сисе, Демпси, Суарез и Бейл?
Между другото някой ще ми обясни ли защо Демпси не е в идеалния отбор на сезона на ВЛ, а там има играчи не направили нищо повече от него като Туре и Бейл? Не знам друг халф с такова постоянство, 16 гола и 7 асистенции и то в отбор от долната половина на таблицата и без традиции
За Евро 2012 ще участвам без залог, тъй-като на 09 Юни заминавам за Гърция, а там нета е тегав, а и не знам дали ще имам време да следя детайлите.
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеЗдравейте,
Гледам Тотнъм имат сравнително лесна програма до края ( в сравнение с нюкясъл), та си мисля дали да не взема някой от нападателите на тотнъм в отбора си. Проблема е че не съм сигурен кой ще играе титуляр, мисля за Саха? или да походя консервативно и да взема Сисе, а нападателя който смятам да махна е Крауч. Очаквам да дадете съвет за нападател
ПС: Аз също мога да се включа в евро лигата, но без да давам пари
Коментар
-
Здравейте,
Гледам Тотнъм имат сравнително лесна програма до края ( в сравнение с нюкясъл), та си мисля дали да не взема някой от нападателите на тотнъм в отбора си. Проблема е че не съм сигурен кой ще играе титуляр, мисля за Саха? или да походя консервативно и да взема Сисе, а нападателя който смятам да махна е Крауч. Очаквам да дадете съвет за нападател
ПС: Аз също мога да се включа в евро лигата, но без да давам пари
Коментар
Коментар