IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    и на мен не са ми чак толкова интересни, но пък Ингилизия ще играе А и наистина правилата са много по-добри, но както си искаш.

Да напомня списъка до момента:
    1. Грую - и с и без залог
    2. ГТ - и с и без залог
    3. Хах - без
    2. ГТ - и с и без залог
    3. Хах - без
    4. Hakkinen - без значение

Ако се разберем да е на по 20 лв и ти ги събираш, ще ти ги пусна заедно с печалбата от Григата. Прогнозирам, че докато траят мачовете на червено, няма да вземе победа, а и едва ли ще спечели Уимбълдън
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Не бе глупости. Какъв полкич.

Просто не са ми интересни тези първенства, когато България не играе.
      и на мен не са ми чак толкова интересни, но пък Ингилизия ще играе А и наистина правилата са много по-добри, но както си искаш.

Да напомня списъка до момента:
      2. ГТ - и с и без залог
      3. Хах - без
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не бе глупости. Какъв полкич.

Просто не са ми интересни тези първенства, когато България не играе.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ами то за двойния кръг е много важно, дали ще се нацели капитана. Той ако не нацели капитана и 22 да има пак няма да му помогне особено.

Няма да се включвам в евро лигата.
          що, заради полкича ли? Ако искаш може една лигичка аз и ти да спретнем, а? За мен лично тази игра е в пъти по-добра от шипа, но ако не щеш - както решиш.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами то за двойния кръг е много важно, дали ще се нацели капитана. Той ако не нацели капитана и 22 да има пак няма да му помогне особено.

Няма да се включвам в евро лигата.

Коментар

Аз ще имам 10 играча с по два мача и поне според мен това ще са играчите, които ще дадат най-много точки, но да видим.

Това, че Хаки използва уайълд карда толкова е късно само в плюс за нас. Според мен оптималното време за ползване на карда е 5-10 GW.
              принципно си напълно прав и аз точно това правя, но в момента има шанса да има 11 играча с двоен кръг и да вземе малката награда и то без да шикалкави, а съвсем си по правилата, така че си е бонус в неговия случай.

Ти няма ли да се включиш за евро фентъзито -вярно, че още е рано, но поне за мен там е много по-яко като фентъзи от шипчето, най-малкото много по-ясно е и много повече неща зависят от теб.

Коментар

• Аз ще имам 10 играча с по два мача и поне според мен това ще са играчите, които ще дадат най-много точки, но да видим.

Това, че Хаки използва уайълд карда толкова е късно само в плюс за нас. Според мен оптималното време за ползване на карда е 5-10 GW.

Коментар

Добра и лоша новина за Груеца.

Collins ruled out but Agbonlahor hoping to make Bolton clash
                  http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetai...745703,00.html
                  да бе, бахти шита, а сигурно ще вземат и клий шийт да направят и съвсем ще отека - до тук поне -10 точки Но здраве да е, сега се чудя за двойния кръг и направо му завиждам на хаки - има толкова много евтини играчи, които ще точкуват, а нямам уайлд карт. Чукотките и Ливера са ми чуденката и не знам дали да не глърна някой от там, ама са сушер рискови, дейш

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                    Аз в еврото ще се включа. Там поне ще са ми интересни и за гледане мачовете. Все пак безплатно.
                    ми зашиши се в списъка тогава

Коментар

• Добра и лоша новина за Груеца.

Collins ruled out but Agbonlahor hoping to make Bolton clash
                      http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetai...745703,00.html

Коментар

• Аз в еврото ще се включа. Там поне ще са ми интересни и за гледане мачовете. Все пак безплатно.
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

пичове (пички, ако има), искате ли да направим едно фентъзи и за Арупейското, ва? Играта е с много по-точни и изчистени правила от фентъзито на шипчето, така че за мен лично ще е много интересна. Може с кинти (примерно по 20 кинта, че да съберем повече народ), а може и безплатно, както се решим.

Ей ви туканка сайта - http://en.euro2012fantasy.uefa.com/ да си четете и да се включвате, ако искате. Моля всеки да се дописва в списъка и да каже дали е с кинти или без

1. Грую - платена, може и неплатена
                          2 ....
                          1. Грую - платена, може и неплатена
                          2 GT - и безплатно, и иначе
                          3. още един фен (поне)

Коментар

не, не ми е интересна, някакси колкото и да съм патриот, в случая съм на принципа - българско ли е или е хубаво
                            мислех, че ще е хубаво да я пробваме и тази лига

според правилата които четох , всеки има право на неограничен брой трансфери ......................... но смените се плащат със SMS-и

ако искаш прави смени, ако искаш не прави ....................... но хубавото е, че при повече трансфери не се приспадат точки

смятам, че е яко това

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              мен ме интересува дали ти се включи в играта на диемите
                              не, не ми е интересна, някакси колкото и да съм патриот, в случая съм на принципа - българско ли е или е хубаво

Коментар

пичове и сливи (пички ),
                                мен ме интересува дали ти се включи в играта на диемите

Коментар

Working...
                                X