IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Който преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!

Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
    Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
    Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата.... мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
    За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!

Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Първоначално изпратено от Grigorius
    Ами Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е

А не знаеш, че Императорът бил БСП-ар
    Правителството на БСП няма да падне. БСП ще управляват още един мандат. Това е реалността. Просто няма други.
    За кого да гласуваме?
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Който преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!

Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
      Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
      Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата.... мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
      За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!

Първоначално изпратено от Остап Бендер
      Първоначално изпратено от Grigorius

Правителството на БСП няма да падне. БСП ще управляват още един мандат. Това е реалността. Просто няма други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius

Коментар

• Ами Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е

Коментар

• Ми като ни спрат сухото - какво ни обвързва вече с наглеците от Брюксел? Да пуснем спрените реактори и на свой ред да врътнем кранчето на хъхрещите нечовеци - то в кризата за нас няма, та тях да хрантутим.

По темата - да видим София колко чиста ще стане с 1 000 000 000 без малко бюджет, а ако не - да видим как нискочелият мастурбант-кмет ще се оправдава.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• специално за форумците, които се опитват да оспорят влиянието и компетенциите на медия като "Дойче веле"

Парите към нас може!!!!!!!!!!!! да пресъхнат

02 февруари 2009 / News.dir.bg http://dnes.dir.bg/2009/02/02/news3941059.html

Предупрежденията за ефекта на финансово-икономическата криза в Източна Европа се сгъстяват. Така започва анализът на Дойче Веле, посветен на прогнозите за региона.
              Той се появява в момент, когато се засилват спекулациите за съвместно договаряне на финансова подкрепа за страните от Източна Европа и след австрийската инициатива в този дух, за която Дир.бг писа през миналата седмица... . виж цялата статия на линка!

Коментар

• София е мръсна защото там живеят най скъпоплатените българи най умните най кадърните и изобщо най най във всяко отношение.Защо радиото не пита за нас селяните

Коментар

• Re: Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Първоначално изпратено от be_google
                  За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
                  Черво задно
                  Стига манипулира хората.
                  Бюджета на София за чистота е 80 милиона лева.
                  Бюджета на Виена за чистота (която т по-малка от София) е 300 милиона евро.

Избирай дали искаш чисто и спри да ревеш за такси смет!!

А питаш ли се заюо не могат да отделят повече.
                  Заради социалните програми, защото правителството създава много мизерия в страната
                  Заради безхаберието и корупцията на правителството, което прави държавата неефективна и общината трябва да покрива и тези дупки.
                  Заради правителството, което е подхванало предизборната кампания отсега и е готово да съсипе София, само за да спечели следващ мандат.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    Първоначално изпратено от master of the seven seas
                    Нещо не ми се вързва. Правителството ЯКО краде,това дори и ти не го отричаш. И никой да не се обажда за да могат безнаказано да крадат???? Ако никой не протестира,нали ще откраднат ВСИЧКО. И къде ще живеем,на МАРС ли????
                    Ти да не си един от тях,че толкова защитаваш кражбите им???
                    Можеш ли да посочиш конкретни примери и факти или си просто ще си клеветиш?

И ти отиваш към ... смяна на ника!
                    Чета вестници. Справка бюджетния излишък за 2007. Нали каза че не могат да се публикуват статии,без разрешение на издателя. КАК тогава искаш примери???????

Коментар

• Стояли си комунист и циганче на една спирка. Комуниста гледал отвисоко и по-едно време казал:
                      - Орел и лайно не могат да седят един до друг!
                      А циганчето:
                      - Ами добре, тогава аз отлитам.....

Та по въпроса за мръсния център на София. Има прекалено много лайна във парламента и държавните сгради. На следващите избори като умре БСП от властта, ще стане чисто....

.....ай стига вече с тез турски тоалетни бе

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                        Нещо не ми се вързва. Правителството ЯКО краде,това дори и ти не го отричаш. И никой да не се обажда за да могат безнаказано да крадат???? Ако никой не протестира,нали ще откраднат ВСИЧКО. И къде ще живеем,на МАРС ли????
                        Можеш ли да посочиш конкретни примери и факти или си просто ще си клеветиш?

И ти отиваш към ... смяна на ника!

Коментар

• Нещо не ми се вързва. Правителството ЯКО краде,това дори и ти не го отричаш. И никой да не се обажда за да могат безнаказано да крадат???? Ако никой не протестира,нали ще откраднат ВСИЧКО. И къде ще живеем,на МАРС ли????

Коментар

• аз нямам принос в тези 2 млн. корупции ... и защо Центъра за изследване на простотията НЕ Е ДАЛ 2 милиона сигнала - или поне 2 сигнала в ПРОКУРАТУРАТА!!!???

Плюенето в моменти на криза е крайно идиотско!!!
                            Още днес ще го изплющят по Си Ен Ен - като случая с АТИЛА!!!
                            Осъзнайте се - това е против интересите на всички ни!

Доверието към всичко българско е разклатено - ще му таковат мамата и на експорта - света е в икономическа война, а костов и ББ си мерят чурките с правителството и прецакват всички! Осъзнайте го, осмислете фактите...

Първоначално изпратено от master of the seven seas
                            А какво стана с бюджетният излишък за 2008???? Пак Костов ли го изхарчи. А 2млн корупционни случая за 2008?? В столична община ли са???

Първоначално изпратено от oginvest
                            София преяжда от власт и е корумпирана. Така е от още от края на 19-ти век.
                            Ако искаме да тръгнем напред трябва да разхвърлим малко министерства и в страната.
                            Примерно земеделието да е в Пловдив. Едно време Пловдив се отказа да остане столица за доброто но Б-я, но жеста май не се оценява..
                            Предложих същото през 2007 ... обявиха ме за еретик ... добре, ме не ме пратиха на кладата!!!

а днес по въпроса има новини, но такива като търтея СТАМБОЛОВ ги подминават ... защо ли?
                            Столичани ще плащат над 250 лв. за местни данъци!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Почти 30% повече от миналата година?!!???????????????

ЧЕСТИТО - СОФИЙСКАТА НЕНАСИТНА МАФИЯ ЩЕ ДЕБЕЛЕЕ ОЩЕ И ОЩЕ....
                            http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000102

Коментар

• А какво стана с бюджетният излишък за 2008???? Пак Костов ли го изхарчи. А 2млн корупционни случая за 2008?? В столична община ли са???

Първоначално изпратено от oginvest
                              Ако искаме да тръгнем напред трябва да разхвърлим малко министерства и в страната.
                              Примерно земеделието да е в Пловдив. Едно време Пловдив се отказа да остане столица за доброто но Б-я, но жеста май не се оценява..
                              Предложих същото през 2007 ... обявиха ме за еретик ... добре, ме не ме пратиха на кладата!!!

а днес по въпроса има новини, но такива като търтея СТАМБОЛОВ ги подминават ... защо ли?
                              Столичани ще плащат над 250 лв. за местни данъци!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Почти 30% повече от миналата година?!!???????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от oginvest

Коментар

X