Стига сте ТОРМОЗИЛИ ББ, я се покажете навън. Чистота , белота, идилия...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Mr_crashНе са мангалите , а ДПС. Купили са целия общински съвет с окрадените пари.
Барабар с кмета!
Но нищо, на следващите избори става Валери Кмет, после референдум
да съборим ли джамията или не!
Аз обещавам като стана депутат да крада умерено и винаги в рамките на закона.
1. Да върна смъртно наказание
2. Да съдя за държавна измяна и противодържавна дейност поне 88% от сегашни политици
3. Да туря пред бивш Партиен дом един дръвник и да назнача щатен палач и всеки ден да има зрелище за омерзеният от управляващите народ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Защото кмета е способен и кадърен... Ако стане премиер на страната, представям си централната и част в сметища...
За едно заведение се съди по тоалетната му... а на нас центъра ни е в лай.а!
Давайте изберете го за премиер и да спираме производството на тоалетна хартия !
И като си представя че той е най малкото зло...... фаворита !...?..
Ако един редник не може да си върже обувките правят ли го старши на взвода?
Дааа ,даааа , в България го правят.... жалко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Mr_crashНе са мангалите , а ДПС. Купили са целия общински съвет с окрадените пари.
Барабар с кмета!
Аз обещавам като стана депутат да крада умерено и винаги в рамките на закона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Mr_crashНе са мангалите , а ДПС. Купили са целия общински съвет с окрадените пари.
Барабар с кмета!
Коментар
-
Пука ни - щото това са разни фундаменталисти, които промиват мозъци - а то мангал колко мозък има, че да затрудни промиването? В Меден рудник, доколкото знам, турци няма. А когато хъхряци се заселват на чужда земя, най-доброто средство напалмът е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crashНе са мангалите , а ДПС. Купили са целия общински съвет с окрадените пари.
Барабар с кмета!
Коментар
Коментар