Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБе Гугълов е прав - ББ е просто един жалък политически чекиджия, който има мозък само колкото да краде. Тия дето пак ни го натрапиха за кмет - те да чистят боклуците сега.
а знаеш ли кое е парадоксалното! Че майор деянов който пусна темата и я дига на горе работи за същите тия които ни го наптрапиха. Такава ни е реалноста. Закойтои да гласуваш все при комунягите отивашМакар самите комуняги да се поразцевпиха.
за да останат хора в България
Коментар
-
Re: Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?
Първоначално изпратено от be_googleДнес в 12 часа отново минах през въпросното място - ПОДЛЕЗА ДО УНИВЕРСИТЕТА , което се превърна в МЯСТО НА СРАМ И ПОЗОР за столичани и ЩО да видя!???
ЧУДО не е станало - мизерията от снимката се допълва от ОГРОМНО, СКУПЕНО СТЪКЛО - вероятно на антикварния търговец в подлеза - на антикваря-книжар му е счупено едно от стъклата и просто го е хвърлил на 10 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!
На стълбището живееха и няколко несретници, против които едва ли сме...
Вероятно софийската герберска мафия ще се опита да чисти, мете и бърше 1 месец преди изборите ... но дотогава аз лично ще съм разубедил поне 10 000 души да гласуват за ТЯХ!!!
Слава Богу по празниците се видях със страшно много хора и лично разубедих поне 100 души да ГЛАСУВАТ ЗА МАФИЯТА и многото и слуги! Ако и те като мен разубедят само за 2-3 седмици по 100 души, и те по 50 -100 души , и следващите по толкова, то напролет ще изхвърлим МАФИЯТА от столицата и от други градове, които тя заграби с измама!
Както казват по-мъдрите и умни от мен "ДНЕС МОЖЕ И ДА СМЕ САМИ, НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕМ ХИЛЯДИ ПО ХИЛЯДИ"!!!
С Бога напред!
За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
Отговор очаквам от най-яростните фенове , например пишещите под никовете барбарон, орачо, копачо, стамболов, sstiolov(има такъв тъмносин блогър...), както и всички други пряко ангажирани със създаването на образа на герой на ББ!!! Коментирайте без да се притеснявате, че пишете откровенни лъжизасега ЛЪГАНЕТО в политиката се наказва само на 4 години на следващите избори!!!
Защо нищо не се променя при почти едномилиардния бюджет на СОФИЯ???
1. Лоша инфраструктура
2. Мръсотия
3. Предимно стари и 2-ръка автобуси
4. Глутници улични кучета
5. Няма отговорни за резила - кмета няма нищо общо с горните проблеми???
6. София не е България!
МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ВСИЧКО да кажат ЗАЩО при огромния си бюджет СОФИЯ- столица на страна от ЕВРОСЪЮЗА е такава кочина, с толкова мръсотия и нерешени елементарни проблеми! И дали медийната звезда-КМЕТ не трябва да си подаде оставката, за да не се излагаме пред света повече????
А бе ти какво търсиш по цял ден в тия подлези да не въртите некви далавери там ??? Като те смущава толкова тоя подлез що не хванете с другите бесепарчета(Остап,Иво и др.) да го почистите даже това после можете да го включите в някой предиборен клипХа-ха-ха-ха-ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от be_google.....дано поне излизат най-долу брой и средна цена и това ми стига.
та прав си, че съм ЧОВЕК, защото ти си от тези същества служещи на поредния лъжеМесия и вожд...
а долната снимка показва много ярко поведението на такива като теб , като орача, барбарона, джъстписигнбай, асен12345 , де ниро, злобарчо и т.н. - вие сте от един дол дренки и се знаете - предполагам се редите на една опашка за сребърници ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleне става ясно това нещо XETRA кой го въвежда и защо?
Делта-та ли или всички ИП и самата борса?
а това за дълбочината си е егати идиотщината- то нали е пазар трябва да видиш колко дават и други за стоката!
дано поне излизат най-долу брой и средна цена и това ми стига.
Коментар
-
Като си имате свинеферма точно в центъра, ще е мръсноТия грухтящите, каквото са изплюскали като храна, са го блъвнали отзад като .... а!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google
1. Лоша инфраструктура
2. Мръсотия
6. София не е България!
МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ВСИЧКО да кажат ЗАЩО при огромния си бюджет СОФИЯ- столица на страна от ЕВРОСЪЮЗА е такава кочина, с толкова мръсотия и нерешени елементарни проблеми! И дали медийната звезда-КМЕТ не трябва да си подаде оставката, за да не се излагаме пред света повече????
Коментар
-
Изданието "Евразийски магазин" публикува анализ на икономиста Михаел Дерер, който твърди, че България е била облагодетелствана от "подарен" стопански прираст, който обаче вече е на изчерпване. Фирмата на Михаел Дерер предлага различни услуги за швейцарски инвеститори в 10 източноевропейски държави...... виж http://www.dnesplus.bg/Business.aspx?f=102&d=261219
Поредния западен сульо, който ни дава акъл - ами нали ако беше силно експортно ориентирана ТОЧНО СЕГА икономиката ни както е УНГАРСКАТА , щяхме вече да сме фалирали!!!
Иначе ще е хубаво след като в последните 10 години сме на дупки и дефицити в платежния баланс да минем догодина и на плюс ... не е нереално
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleВероятно софийската герберска мафия ще се опита да чисти, мете и бърше 1 месец преди изборите ... но дотогава аз лично ще съм разубедил поне 10 000 души да гласуват за ТЯХ!!!
Слава Богу по празниците се видях със страшно много хора и лично разубедих поне 100 души да ГЛАСУВАТ ЗА МАФИЯТА и многото и слуги! Ако и те като мен разубедят само за 2-3 седмици по 100 души, и те по 50 -100 души , и следващите по толкова, то напролет ще изхвърлим МАФИЯТА от столицата и от други градове, които тя заграби с измама!
Както казват по-мъдрите и умни от мен "ДНЕС МОЖЕ И ДА СМЕ САМИ, НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕМ ХИЛЯДИ ПО ХИЛЯДИ"!!!
С Бога напред!
Коментар
-
Днес в 12 часа отново минах през въпросното място - ПОДЛЕЗА ДО УНИВЕРСИТЕТА , което се превърна в МЯСТО НА СРАМ И ПОЗОР за столичани и ЩО да видя!???
ЧУДО не е станало - мизерията от снимката се допълва от ОГРОМНО, СКУПЕНО СТЪКЛО - вероятно на антикварния търговец в подлеза - на антикваря-книжар му е счупено едно от стъклата и просто го е хвърлил на 10 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!
На стълбището живееха и няколко несретници, против които едва ли сме...
Вероятно софийската герберска мафия ще се опита да чисти, мете и бърше 1 месец преди изборите ... но дотогава аз лично ще съм разубедил поне 10 000 души да гласуват за ТЯХ!!!
С Бога напред!
За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
Отговор очаквам от най-яростните фенове , например пишещите под никовете барбарон, орачо, копачо, стамболов, sstiolov(има такъв тъмносин блогър...), както и всички други пряко ангажирани със създаването на образа на герой на ББ!!! Коментирайте без да се притеснявате, че пишете откровенни лъжизасега ЛЪГАНЕТО в политиката се наказва само на 4 години на следващите избори!!!
[/quote]
1. Лоша инфраструктура
2. Мръсотия
6. София не е България!
Коментар
Коментар