IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Бе Гугълов е прав - ББ е просто един жалък политически чекиджия, който има мозък само колкото да краде. Тия дето пак ни го натрапиха за кмет - те да чистят боклуците сега.
    когато човек е безотговорен и мързелив винаги намира причини за това....

Коментар

• Бльъмчх.
      Дразнещото е, че в София има достатъчно неработещи индивиди, които ако се мобилизират, градът ще е лъснат до блясък постоянно.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Бе Гугълов е прав - ББ е просто един жалък политически чекиджия, който има мозък само колкото да краде. Тия дето пак ни го натрапиха за кмет - те да чистят боклуците сега.
        +1
        а знаеш ли кое е парадоксалното! Че майор деянов който пусна темата и я дига на горе работи за същите тия които ни го наптрапиха. Такава ни е реалноста. Закойтои да гласуваш все при комунягите отиваш Макар самите комуняги да се поразцевпиха.
        за да останат хора в България

Коментар

• Re: Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Първоначално изпратено от be_google
          Днес в 12 часа отново минах през въпросното място - ПОДЛЕЗА ДО УНИВЕРСИТЕТА , което се превърна в МЯСТО НА СРАМ И ПОЗОР за столичани и ЩО да видя!???

ЧУДО не е станало - мизерията от снимката се допълва от ОГРОМНО, СКУПЕНО СТЪКЛО - вероятно на антикварния търговец в подлеза - на антикваря-книжар му е счупено едно от стъклата и просто го е хвърлил на 10 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!

На стълбището живееха и няколко несретници, против които едва ли сме...

Вероятно софийската герберска мафия ще се опита да чисти, мете и бърше 1 месец преди изборите ... но дотогава аз лично ще съм разубедил поне 10 000 души да гласуват за ТЯХ!!!
          Слава Богу по празниците се видях със страшно много хора и лично разубедих поне 100 души да ГЛАСУВАТ ЗА МАФИЯТА и многото и слуги! Ако и те като мен разубедят само за 2-3 седмици по 100 души, и те по 50 -100 души , и следващите по толкова, то напролет ще изхвърлим МАФИЯТА от столицата и от други градове, които тя заграби с измама!

Както казват по-мъдрите и умни от мен "ДНЕС МОЖЕ И ДА СМЕ САМИ, НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕМ ХИЛЯДИ ПО ХИЛЯДИ"!!!
          С Бога напред!

За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
          Отговор очаквам от най-яростните фенове , например пишещите под никовете барбарон, орачо, копачо, стамболов, sstiolov(има такъв тъмносин блогър...), както и всички други пряко ангажирани със създаването на образа на герой на ББ!!! Коментирайте без да се притеснявате, че пишете откровенни лъжи засега ЛЪГАНЕТО в политиката се наказва само на 4 години на следващите избори!!!

Защо нищо не се променя при почти едномилиардния бюджет на СОФИЯ???
          1. Лоша инфраструктура
          2. Мръсотия
          3. Предимно стари и 2-ръка автобуси
          4. Глутници улични кучета
          5. Няма отговорни за резила - кмета няма нищо общо с горните проблеми???
          6. София не е България!

МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ВСИЧКО да кажат ЗАЩО при огромния си бюджет СОФИЯ- столица на страна от ЕВРОСЪЮЗА е такава кочина, с толкова мръсотия и нерешени елементарни проблеми! И дали медийната звезда-КМЕТ не трябва да си подаде оставката, за да не се излагаме пред света повече????

А бе ти какво търсиш по цял ден в тия подлези да не въртите некви далавери там ??? Като те смущава толкова тоя подлез що не хванете с другите бесепарчета(Остап,Иво и др.) да го почистите даже това после можете да го включите в някой предиборен клип Ха-ха-ха-ха-ха

Коментар

• Бе Гугълов е прав - ББ е просто един жалък политически чекиджия, който има мозък само колкото да краде. Тия дето пак ни го натрапиха за кмет - те да чистят боклуците сега.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
              прав си че съм ЧОВЕК, .......................
              силно се съмнявам ....особенно след като си показваш снимките от личния архив.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                Стига сте ТОРМОЗИЛИ ББ, я се покажете навън. Чистота , белота, идилия...
                Аха, прав си. Снегът скри боклуците.

Коментар

• Абе бат Бийко че чисти, чисти. Ама че околовръсното не бе почистено, не беше. А че го откри без да е завършено също е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                    .....дано поне излизат най-долу брой и средна цена и това ми стига.
                    стана ми интересен какъв ли човек е този be_google,че постоянно реди простотии и се поразрових тук там и първото което ми попадна ми даде отговора....
                    прав си за едно йосифе (смени си ника спокойно на Юда, защото не носиш духа на Йосиф),
                    та прав си, че съм ЧОВЕК, защото ти си от тези същества служещи на поредния лъжеМесия и вожд...

а долната снимка показва много ярко поведението на такива като теб , като орача, барбарона, джъстписигнбай, асен12345 , де ниро, злобарчо и т.н. - вие сте от един дол дренки и се знаете - предполагам се редите на една опашка за сребърници ...

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                      не става ясно това нещо XETRA кой го въвежда и защо?
                      Делта-та ли или всички ИП и самата борса?
                      а това за дълбочината си е егати идиотщината- то нали е пазар трябва да видиш колко дават и други за стоката!
                      дано поне излизат най-долу брой и средна цена и това ми стига.
                      стана ми интересен какъв ли човек е този be_google,че постоянно реди простотии и се поразрових тук там и първото което ми попадна ми даде отговора....

Коментар

Като си имате свинеферма точно в центъра, ще е мръсно Тия грухтящите, каквото са изплюскали като храна, са го блъвнали отзад като .... а!

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

1. Лоша инфраструктура
                          2. Мръсотия
                          6. София не е България!

МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ВСИЧКО да кажат ЗАЩО при огромния си бюджет СОФИЯ- столица на страна от ЕВРОСЪЮЗА е такава кочина, с толкова мръсотия и нерешени елементарни проблеми! И дали медийната звезда-КМЕТ не трябва да си подаде оставката, за да не се излагаме пред света повече????
                          Щото сте се събрали всички селяни там и само цапате бе. А ти и Остапчо не само, че няма да накарате хората да не гласуват за ГЕРБ, ами и БСП ще остане съвсем без гласове. Аре бегай във форума бг-ред-пенсии.ком, че току виж някой ти се върже там.

Коментар

• Изданието "Евразийски магазин" публикува анализ на икономиста Михаел Дерер, който твърди, че България е била облагодетелствана от "подарен" стопански прираст, който обаче вече е на изчерпване. Фирмата на Михаел Дерер предлага различни услуги за швейцарски инвеститори в 10 източноевропейски държави...... виж http://www.dnesplus.bg/Business.aspx?f=102&d=261219

Поредния западен сульо, който ни дава акъл - ами нали ако беше силно експортно ориентирана ТОЧНО СЕГА икономиката ни както е УНГАРСКАТА , щяхме вече да сме фалирали!!!
                            Иначе ще е хубаво след като в последните 10 години сме на дупки и дефицити в платежния баланс да минем догодина и на плюс ... не е нереално

Коментар

Вероятно софийската герберска мафия ще се опита да чисти, мете и бърше 1 месец преди изборите ... но дотогава аз лично ще съм разубедил поне 10 000 души да гласуват за ТЯХ!!!
                              Слава Богу по празниците се видях със страшно много хора и лично разубедих поне 100 души да ГЛАСУВАТ ЗА МАФИЯТА и многото и слуги! Ако и те като мен разубедят само за 2-3 седмици по 100 души, и те по 50 -100 души , и следващите по толкова, то напролет ще изхвърлим МАФИЯТА от столицата и от други градове, които тя заграби с измама!

Както казват по-мъдрите и умни от мен "ДНЕС МОЖЕ И ДА СМЕ САМИ, НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕМ ХИЛЯДИ ПО ХИЛЯДИ"!!!
                              С Бога напред!
                              а за кого ги агитира да гласуват и защо...

Коментар

Днес в 12 часа отново минах през въпросното място - ПОДЛЕЗА ДО УНИВЕРСИТЕТА , което се превърна в МЯСТО НА СРАМ И ПОЗОР за столичани и ЩО да видя!???

ЧУДО не е станало - мизерията от снимката се допълва от ОГРОМНО, СКУПЕНО СТЪКЛО - вероятно на антикварния търговец в подлеза - на антикваря-книжар му е счупено едно от стъклата и просто го е хвърлил на 10 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!

На стълбището живееха и няколко несретници, против които едва ли сме...

С Бога напред!

За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
                                Отговор очаквам от най-яростните фенове , например пишещите под никовете барбарон, орачо, копачо, стамболов, sstiolov(има такъв тъмносин блогър...), както и всички други пряко ангажирани със създаването на образа на герой на ББ!!! Коментирайте без да се притеснявате, че пишете откровенни лъжи засега ЛЪГАНЕТО в политиката се наказва само на 4 години на следващите избори!!! [/quote]

1. Лоша инфраструктура
                                2. Мръсотия
                                6. София не е България!

Коментар

Working...
                                X