IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, има мръсотия, но на фона на 5-те митинга пред парламента не мисля, че гнусните комунисти имат право да говорят каквото и да е за София. И задниците да си изядете ББ идва и Ви помита... Дали е добър или лош не знам, но скоро ще разберем.. А по презумция по-голями крадци, боклуци, помияри, мръсници и нищожества от комунистите няма, така че който и да дойде все ще е 10000000 пъти по-добре....

Коментар

• Проблема не е в София, нито в който и да е град ами в хората. Всеки иска някой друг да му изчисти мръсотията и си намира причина. Когато направих забележка на едно дете което си снесе опаковката от кроасана пред входа, то ми отговори, че всички така правят. И това се възпитава в семейството. Сигурно в къщи така казват, хвърляй на земята, плащаме данъци, кмета ще измете. Абсолютна свинщина е навсякъде.

Коментар

• Има ли проблем с чистотата на София според Вас?
        Да, има, но градската чистота не е свързана само с градската управа, но и с градските жители. На долната снимка се вижда пръст, боклуци и графити. За последните две са виновни гражданите. А пръстта сигурно е оставена от някоя фирма, но в тази фирма работят пак същите граждани. И докато тези граждани не си променят начина на живот, никога няма да се промени и средата им на живот.Просто хората които цапат са много по-силни от тези които им чистят.
        Така че функцията F(ББ)=Чистота, най-малко трябва да е F(Ние,ББ)=Чистота. Което сочи че анкетата е манипулативна и политическа, т.е. в нея няма нищо градивно и полезно.

Коментар

• Да бяхте си избрали Татяна Дончева и вече щяхте да сте цъфнали и вързали.

П.П. Не че при нас положението е много по-добро,ама чак пък толкова....

Коментар

• Центъра на София някой ден ще бъде много хубав, след като бъде изградена метростанцията на Университета , а и ония дето копат при министерски съвет си свършат работата. Снимката, която си постнал от подлеза на Ялта наистина е отвратителна, но не виждам смисъл да се ремонтира или изобщо да се прави нещо по тоя подлез преди да свършат тежките строителни работи в него (все пак това не значи да не се събира боклука, но на фона на изкопите, грозната ламаринена ограда и непрекъснатото бучене на машините, едва ли някой ще му направи впечатление, че не е почистено) . На някой направило ли му е впечатление как занитиха облицовачните плочи над единия от входовете , за да не почнат да падат по главите на хората ( то там непрекъснато всичко се тресе, да го еба)?

Много удаче пример за това, че не трябва да се бърза е улица 202-ра. Който минава по нея знае къв зор и задръствания бях лятото докат я направат, ама айде нали е за убаво и търпехме. След ремонта стана по-арна и от Сливница, ама тия от ВиК-то и ибаааа мамата 1 месец след това :|. Сви ми се сърцето като ги видях кви дупки копаят в новия хасвалт.......

Коментар

• Отговорът на този въпрос е ясен - защото Кмета не си върши работата!Предишният Кмет беше - универсален крадец, а настоящия универесална МУТРА!

Коментар

• Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Повод за темата е, че днес 19 декември 2008 г. - току-що - 17:05 часа по ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ни нарязаха на салата точно заради подлеза до УНИВЕРСИТЕТА И ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Човека не бил видял по-голяма мръсотия дори в Азия....

Защо нищо не се променя при огромния бюджет???
                1. Лоша инфраструктура
                2. Мръсотия
                3. Предимно стари и 2-ръка автобуси
                4. Глутници улични кучета
                5. Няма отговорни за резила - кмета няма нищо общо с горните проблеми???
                6. София не е България!

МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ВСИЧКО да кажат ЗАЩО при огромния си бюджет СОФИЯ- столица на страна от ЕВРОСЪЮЗА е такава кочина, с толкова мръсотия и нерешени елементарни проблеми! И дали медийната звезда-КМЕТ не трябва да си подаде оставката, за да не се излагаме пред света повече????

За 2008 г. бюджетът на СОФИЯ е около 950 млн. лева!!!!!!!!!!!!!!
                Отговор очаквам от най-яростните фенове , например пишещите под никовете барбарон, орачо, копачо, стамболов, sstiolov(има такъв тъмносин блогър...), както и всички други пряко ангажирани със създаването на образа на герой на ББ!!! Коментирайте без да се притеснявате, че пишете откровенни лъжи засега ЛЪГАНЕТО в политиката се наказва само на 4 години на следващите избори!!!
                0
                да, града тъне в мръсотия!
                0%
                0
                не, Дойче веле са били пияни!
                0%
                0
                не знам, не съм бил скоро в София
                0%
                0
              Working...
              X