За злочестина обаче пак Б.Б. ще спечели изборите или пък БСП-то ще ги... колкото и да са ни зле политиците, май избирателите са по-зле... :-( Ходи им обяснявай на бабите, че заради БСП-то живеят в мизерия и мангалите ги тероризират или пък върви убеждавай старите моми, бакшишите и строителните работници, че Б.Б. няма акъл едно село да управлява, каво ли столица, не дай боже и страната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от Остап БендерАтака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от Остап БендерАтака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от Остап БендерАтака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticА архонтът колко ви плати за да стане евро-депутат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от OpticЗа кого да гласуваме?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
"Борисов се оправдава, че няма да може да управлява държавата
Вероятно Бойко Борисов се оправдава, че не може да управлява София.
Това каза говорителят на БСП Корнелия Нинова по повод изказването на лидера на ГЕРБ в Чикаго. „Сега търси причина в хората, че няма да може да управлява и държавата", допълни още тя, цитирана от БНР.
Вече е факт, че няколко пенсионерски организации и граждански сдружения са написали декларации и ще сезират Комисията по дискриминация, съобщи Нинова."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedДобре ясно ми е че се изляха тонове лайна за да ги очернят. Ама не ми стана ясно защо толкова депутати от атака станаха независими. Как да съм сигурен че в следващото правителство пак полвината няма да напуснат и моя глас няма да се продаде на Доган? Поне си по навътре, надявам се да можеш да ми отговориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedДобре ясно ми е че се изляха тонове лайна за да ги очернят. Ама не ми стана ясно защо толкова депутати от атака станаха независими. Как да съм сигурен че в следващото правителство пак полвината няма да напуснат и моя глас няма да се продаде на Доган? Поне си по навътре, надявам се да можеш да ми отговориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от OpticЗа кого да гласуваме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от OpticЗа кого да гласуваме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от be_googleКойто преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!
Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата....мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от GrigoriusАми Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е
А не знаеш, че Императорът бил БСП-ар
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от be_googleКойто преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!
Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата....мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от GrigoriusАми Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е
А не знаеш, че Императорът бил БСП-ар
Коментар
Коментар