IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойче веле: Защо центъра на София е толкова мръсен?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За злочестина обаче пак Б.Б. ще спечели изборите или пък БСП-то ще ги... колкото и да са ни зле политиците, май избирателите са по-зле... :-( Ходи им обяснявай на бабите, че заради БСП-то живеят в мизерия и мангалите ги тероризират или пък върви убеждавай старите моми, бакшишите и строителните работници, че Б.Б. няма акъл едно село да управлява, каво ли столица, не дай боже и страната.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      За да стане първо трябва да го заловят и обесят. Чак тогава ще се разбере от какво е направен Волен.
      D[/quote]

Какво да стане? Ама, че си тъпак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
        Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Първоначално изпратено от blah blah
        Атака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и.
        Е, те такова животно не съществува. Значи спонсорите са и членове.
        Ами всеки дава кой колкото може. Кой 2лв., кой 5 а по заможните дават повече.И по времето на Левски е било така. А Волен е съвременният Левски.
        За да стане първо трябва да го заловят и обесят. Чак тогава ще се разбере от какво е направен Волен.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Първоначално изпратено от blah blah
          Атака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и.
          Ами всеки дава кой колкото може. Кой 2лв., кой 5 а по заможните дават повече.И по времето на Левски е било така. А Волен е съвременният Левски.
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah

Коментар

Коментар

А архонтът колко ви плати за да стане евро-депутат?
                На мен лично нищо не ми е платил но спонсорира в известна степен предизборната кампания. Купи агитационни материали, листовки и прочие. Атака няма спонсори. Издържа се предимно от членски внос и дарения на членовете и.

Коментар

Първоначално изпратено от Ballomed
                  Първоначално изпратено от Optic
                  За кого да гласуваме?
                  За Атака.
                  За съжаление няма за кой друг
                  Атака е най-българската партия, няма замесени в корупционни схеми а разочарованият бойков електорат ще гласува за Атака. Нищо чудно Атака да стане втора политическа сила.
                  А архонтът колко ви плати за да стане евро-депутат?
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• "Борисов се оправдава, че няма да може да управлява държавата
                    Вероятно Бойко Борисов се оправдава, че не може да управлява София.
                    Това каза говорителят на БСП Корнелия Нинова по повод изказването на лидера на ГЕРБ в Чикаго. „Сега търси причина в хората, че няма да може да управлява и държавата", допълни още тя, цитирана от БНР.
                    Вече е факт, че няколко пенсионерски организации и граждански сдружения са написали декларации и ще сезират Комисията по дискриминация, съобщи Нинова."

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed
                      Добре ясно ми е че се изляха тонове лайна за да ги очернят. Ама не ми стана ясно защо толкова депутати от атака станаха независими. Как да съм сигурен че в следващото правителство пак полвината няма да напуснат и моя глас няма да се продаде на Доган? Поне си по навътре, надявам се да можеш да ми отговориш.
                      Защото някои бяха купени а други като влязоха в парламента се помислиха за велики. Сега Волен внимателно ще си подбере хората, за разлика от предишният път когато някои му бяха натрапени от коалиционните партньори.

Коментар

Добре ясно ми е че се изляха тонове лайна за да ги очернят. Ама не ми стана ясно защо толкова депутати от атака станаха независими. Как да съм сигурен че в следващото правителство пак полвината няма да напуснат и моя глас няма да се продаде на Доган? Поне си по навътре, надявам се да можеш да ми отговориш.
                        Аз не съм навътре, но ще ти отговоря. Единственият начин Атака да спре да се люспи е Волен да вкара като депутати цялото си семейство, роднини, братовчеди и т.н. Останалите са много рискови, защото не щат да следват сляпо своя фюрер. Зиг Хайл.

Коментар

Първоначално изпратено от Ballomed
                          За кого да гласуваме?
                          За Атака.
                          Атака е най-българската партия, няма замесени в корупционни схеми а разочарованият бойков електорат ще гласува за Атака. Нищо чудно Атака да стане втора политическа сила.

Коментар

За кого да гласуваме?
                            За Атака.

Коментар

Първоначално изпратено от be_google
                              Който преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!

Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
                              Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
                              Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата.... мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
                              За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!

Първоначално изпратено от Grigorius
                              Ами Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е

А не знаеш, че Императорът бил БСП-ар
                              Правителството на БСП няма да падне. БСП ще управляват още един мандат. Това е реалността. Просто няма други.
                              За кого да гласуваме?
                              За Атака.

Коментар

Първоначално изпратено от be_google
                                Който преди време е подкрепил ГЕРБ да не се отчайва - идват избори! Всички сме били лъгани на избори - но лъжите трябваше да НАМАЛЯВАТ ... а то се задават в пъти по-опитни и рафинирани хитреци, нечувани и невиждани до тези избори!!!

Това банкянско величие- днес начело на София ще се почувства най-зле, ако му се отнеме ВЛАСТТА , законно - на изборите!!!
                                Хора, не само в София са нужни промени - ГЛАСУВАЙТЕ за промени и в столицата и в ЦЯЛАТА страна!
                                Господ да Ви пази, за да не ви постигне участта на столицата.... мръсна е мизерна с кмет, за който е важно дали са го давали по телевизията... срам ни е...
                                За всеки нормален човек вече е ясно, че ГЕРБ са политически спекуланти, които както виждаме са готови да заложат на комар всичко - от етническия мир до бъдещето на децата ни!

Първоначално изпратено от Grigorius
                                Ами Гугъле, Дойче Веле казват, че правителството на БСП ще падне. Това е

А не знаеш, че Императорът бил БСП-ар
                                Правителството на БСП няма да падне. БСП ще управляват още един мандат. Това е реалността. Просто няма други.
                                За кого да гласуваме?
                                За Атака.

Коментар

Working...
                                X