Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медът ни бъкан от антибиотици, ГМО и пестициди
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАма и ти ревеш, че ти са объркали сметките с бизнеса с нам си коя бамка ама ядец . останалите им е през оная работа щот не са в оная бамка.
Е затова вече ме е яд , че удрят здраво през просото по сички направления.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво се стягаш на мен бре?
Производителите на мед а и всички българи имаме проблем с този, който се е изказал неподготвен. За това ти казах какво да направите с него
Е затова вече ме е яд , че удрят здраво през просото по сички направления.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеE убоо де, кво са впечатляваш толкоз, жълта статия в жълт сайт. Повърхностна и няма нищо общо с пчелите , така да се каже. И коментарите - също са бисери - то захарен сироп , то глюкоза , то нам си кво.
А помниш ли когато оня изкукуригал холандски песионер нам си къв беше, идваше в България да изисква да нмаляме млеко производството.
И така лека полека от тук от там да го отнасяме с благословията на хич неподкупните ни политици и администрация.Last edited by KMETA; 19.07.2014, 23:37.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеНе ми падай от луната. Няма ГМО мед. Четете уикито бре.
Производителите на мед а и всички българи имаме проблем с този, който се е изказал неподготвен. За това ти казах какво да направите с него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩи защитими
Хванете го този, намажете му онази работа с ГМО мед и го оставете на слънце да го изядат ГМО оситеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТе в чужбина са много компетентни, днеска пръскат утре продават, ама е марка и са сигурно сичките агрономи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПредполагам ,не всичкият!!!И не е само той.Плодовете и зеленчуците също!!!Това е голям проблем!!!По -голямата част от производителите са некомпетентни!!!Те не знаят елементарното:Какво е карантинен срок!!!Днеска пръскат ,утре продават!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеМамка ви чуждопоклонническа с една такава платена статия можете само да ядосате трудовия народ и да ви преброят зъбите в устите явно са ви в много:
http://www.blitz.bg/news/article/280149
WHO'S THE FUCK is ИЛИЯ ЦОНЕВ..
Точно по темата е./не ме трии/
Всички войни са за интереси и пари.
Но ако търсиш,можеш да намериш много хубави неща!!!Но не от търговци на едро и дребно!!!Директно от добри производители!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеова съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Статията е интересна, но не е по темата. Може да я пуснете в Коментари на събития.
Тя ТЕМАТА Псакито обеща да си я премести, а аз я посъветвах зад граница ако може.
Та това не са коментари на събития а война срещу средната класа - работещият българин.
А според вас как ще се развиват нещата в бъдеще ?रादोस्त
Коментар
-
Мамка ви чуждопоклонническа с една такава платена статия можете само да ядосате трудовия народ и да ви преброят зъбите в устите явно са ви в много:
http://www.blitz.bg/news/article/280149
WHO'S THE FUCK is ИЛИЯ ЦОНЕВ..
Точно по темата е./не ме трии/
Всички войни са за интереси и пари.Простак съм Азъ - Непобедим !!!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар