Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медът ни бъкан от антибиотици, ГМО и пестициди
Collapse
X
-
и краварите ще отидат на кино
след пчелите си
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1574995
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧух, че китайците са луднали по тази нова мода.
Единствените, които могат да дадат някаква информация относно такава експертиза са от Българска Агенция по Безопасност на Храните.
козметиката, която е с рози, розова вода и пр., по никакъв начин не може да бъде контролирана - дали е с българска суровина или с китайска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеСъжалявам, че е извън темата, но като става дума за лаборатории, някой има ли представа къде се извършва такава сертифицирана експертиза , но за розова вода. И въобще, от където може да е получи информация за стандарта за качество или някаква друга техническа за този вид продукти?
Единствените, които могат да дадат някаква информация относно такава експертиза са от Българска Агенция по Безопасност на Храните.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреди години Централната лаборатория за ветеринарно-санитарна експертиза беше акредитирана, но трябваше да знаеш какъв точно антибиотик търсиш. Възможно е още да извършват такива експертизи.
Сега, доколкото съм запозната, пробите на мед за износ се носят в Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеКоя е тази акредитирана лаборатория за изследване на антибиотици в меда?
Сега, доколкото съм запозната, пробите на мед за износ се носят в Германия.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ Гърция и Турция е два пъти по-скъп.Те доскоро купуваха нашият мед и го изнасяха
като техен.Турция се води един от на-големите производители и търговци.Изкупуваха
големи количества от Балканите и Средна Азия и го продаваха по целия свят като
техен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЕдва ли ,дори в съседните нам страни е по скъп Гърция,Турция,Велика македония а сърбите имат защитно износно мито,единствено мамалигите не знам как са
като техен.Турция се води един от на-големите производители и търговци.Изкупуваха
големи количества от Балканите и Средна Азия и го продаваха по целия свят като
техен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЕ хайде сега и медът ни бил с ГМО. Според мен това са пълни глупости. Разпространяват се за да може да се обезцени медът ни и да не е конкурентен на пазара. Обаче нали българинът е все мнителен и вярва повече на слухове с неясени източници, сам може да си съсипе всичко ценно.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар