If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
btw...
Сега, като са почнали да "реабилитират" престъпници в Украйна, за Андрюшата Чикатило нищо ли не се чува ???
Украински патриот, воювал с червените узурпатори, убивал, ял врага...
Зверски убит от комунистическия режим !
Забравен ли ще остане ???
Е, че той беше аутнамбърд бай вашия человек Янук... кой се интересува от треторазредни серийни убийци, когато имаме рекордьор като Янукович?
btw...
Сега, като са почнали да "реабилитират" престъпници в Украйна, за Андрюшата Чикатило нищо ли не се чува ???
Украински патриот, воювал с червените узурпатори, убивал, ял врага...
Зверски убит от комунистическия режим !
Забравен ли ще остане ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Петата колона на безродниците-предатели на Отечеството!
Що плюете по борещият се за насъщния хлебец голтак ???
Що за хора сте ?
Човека сигурно семейство храни...
Аз само не разбрах, на пост ли им плащат, или на знак...
Щото ако е второто, Стамболова, направо млЬонер ще да е ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
коки Според генерала от милицията и народен депутат Генадий Москал , атаката и убийствата на Майдана , е ръководил бивш първи заместник на генералният щаб на руската армия . Снайперистите са били бойци от специално подразделение за спец операции и спец подразделението "Омега" .
Доказателствата и документите, са получени от служители на МВР и ФСБ.
"Материалите за престъпленията са доставени на свой страх и риск от тези служители. В края на нещата в моите ръце се оказаха плановете по операцията наречена " Бумеранг" и "Волна", - написа той . " Повече инфо на > http://rus.newsru.ua/ukraine/24feb2014/gru.html
Значи точно когато се провежда зимната олимпиада, Путин решава да избие маса украинци за да загуби поддържания от него Янукович властта???
Това ли ни казваш?
Другарю документи които генерала от милицията е изнесъл , това сочат.И хич не е идиотизъм .Мисля ,че ти е ясно при какви случаи се изпозлват визираните сили .Следваща стъпка според ,,Полското разузнаване очаква Русия и Турция да нападнат Украйна''Крим е най-вероятното място за провокации от страна на руските и турските служби и войски
25 февруари 2014 07:23,
Провокации от страна на Русия по границата с Украйна и намеса на Турция. Това предвижда Агенцията по разузнаване на Полша в докладите си към ръководството на страната, пише водещият полски всекидневник Rzeczpospolita.
Пояснява се, че най-вече става дума за полуостров и Автономна република Крим, където живее предимно руско население. Там е и основното разположение на руския Черноморски флот – за базата в гр. Севастопол Москва от години плаща наем.
„Москва може да използва сепаратистките сили, за да направи опит да отдели крим от Украйна”, смятат полските разузнавачи. Припомня се, че отскоро има призиви в кримския парламент, а власти на Севастопол призовават за „отбрана на града”.
Обществените организации, спонсорирани от Москва, се обърнаха с молба към руския президент Владимир Путин „да се намеси и да защити руското население”. Регистрирани са и редица сблъсъци на антиправителствените демонстрации с проруските банди в Крим.
Полското разузнаване предупреждава и за евентуални провокации на украинско-молдавската граница, която не се контролира от властите в Кишинев, а от непризнатата република Приднестровие, контролирана от руските войски.
Полското разузнаване е притеснено и от факта, че украинското офицерство е русифицирано и надали ще иска да защитава страната от интервенция на Москва. Аналогична е и ситуацията в специалните служби, където „има приемственост относно традициите от съветската епоха чрез подчинение на Москва”.
Още една важна заплаха е евентуалната намеса на Анкара. Полските разузнавачи припомнят, че турската преса вече писа за „многовековните връзки на Крим с Турция, които имат корени в Османската империя и Кримското ханство”. Пояснява се, че кримските татари са втора по брой етническа група на полуострова. Според украинските медии обаче татарите в Крим като цяло гледат положително върху евроинтеграцията, понеже мечтаят да изселят руското население от земите си.
Ситуацията в Крим обаче се усложнява от факта, че Турция е и донякъде съюзник на Европейския съюз (ЕС) по линията на НАТО – държавата е от малкото членки на алианса, които разполагат с план за отбрана при извънредни обстоятелства. http://economic.bg/news/28490/1/1/Po...t-Ukrajna.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
А бе Марков! Що се опитваш да спориш с "демократ"?
За нашенските "демократи" е демократично това, което им е изгодно.
Да не се повтарям. С такива като нашите форумни "демократични" тролове не се спори.
Извода ти явно е правилен , само една поправка това не е демократ е някакъв вид политически талибан.
Според мен истинските демократични ценонсти не включват насилствена смяна на властта , за това си има избори на определен период. И най важното върховенство на закона.
Не знам това в Украина дали е преврат или революция , въпрос на гледна точка е , но със сигурност не е по закона......то няма как да се направи револиция или преврат по деистващо законодателство принципно
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Имаме напредък. Признаваш, че Янукович е загубил властта защото е избил "маса украинци".
Глупости! НИКОГА не съм казвал такова нещо.
Хората са убити по поръчение на тези, които печелят от ескалацията на бунта. От американците.
Янукович и руснаците губят.
А ти си поредната дървена глава, която на черното казва бяло.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти си четеш няква друга конституция написана явно от теб за да отговаря на случя.....безсмислено е да споря с човек които казва на бялото черно.
А бе Марков! Що се опитваш да спориш с "демократ"?
За нашенските "демократи" е демократично това, което им е изгодно.
Да не се повтарям. С такива като нашите форумни "демократични" тролове не се спори.
Значи точно когато се провежда зимната олимпиада, Путин решава да избие маса украинци за да загуби поддържания от него Янукович властта???
Това ли ни казваш?
Имаме напредък. Признаваш, че Янукович е загубил властта защото е избил "маса украинци".
Според генерала от милицията и народен депутат Генадий Москал , атаката и убийствата на Майдана , е ръководил бивш първи заместник на генералният щаб на руската армия . Снайперистите са били бойци от специално подразделение за спец операции и спец подразделението "Омега" .
"Материалите за престъпленията са доставени на свой страх и риск от тези служители. В края на нещата в моите ръце се оказаха плановете по операцията наречена " Бумеранг" и "Волна", - написа той . " Повече инфо на > http://rus.newsru.ua/ukraine/24feb2014/gru.html
Истинските убийци се уплашиха и решиха че като обвинят руснаците някой ще им повярва....
Според генерала от милицията и народен депутат Генадий Москал , атаката и убийствата на Майдана , е ръководил бивш първи заместник на генералният щаб на руската армия . Снайперистите са били бойци от специално подразделение за спец операции и спец подразделението "Омега" .
Поредната идиотия!
Това ли ни казваш?
Ти освен да повтаряш като папагал друго можеш ли? Не разбра ли, че това няма да те направи прав? Ама спора с комунистически рубладжийски чугун е невъзможен.
И кво викаш имало извънредно положение, така ли? И кой го е обявил? Ти ли?
И промяната от президентска на парламентарна република според старата конституция на Украйна не е радикална промяна, това си го пише в самия закон, това, че на теб не ти изнася е друга бира пич. Вземи пий едно да успокоиш нервите, че съвсем стана за резил.
Ти си четеш няква друга конституция написана явно от теб за да отговаря на случя.....безсмислено е да споря с човек които казва на бялото черно.
Ми смеи се на твърдението си че промяната на ЦЯЛАТА КОНСТИТУЦИЯ и промяната на ДЪРЖАВНОТО УСТРОИСТВО от Президетска на Парламентарна република не била радикална ......
Смеи се и на забраната в конституцията им да се правят промени в условията на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. Както и да си кривиш душата положението си е извънредно от всякъде......и ще става още по-извънредно
Чугун с чугун такъв
Ти освен да повтаряш като папагал друго можеш ли? Не разбра ли, че това няма да те направи прав? Ама спора с комунистически рубладжийски чугун е невъзможен.
И кво викаш имало извънредно положение, така ли? И кой го е обявил? Ти ли?
И промяната от президентска на парламентарна република според старата конституция на Украйна не е радикална промяна, това си го пише в самия закон, това, че на теб не ти изнася е друга бира пич. Вземи пий едно да успокоиш нервите, че съвсем стана за резил.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Пич освен да ти се изсмея, друго не мога да направя, чугуна си остава чугун
Ми смеи се на твърдението си че промяната на ЦЯЛАТА КОНСТИТУЦИЯ и промяната на ДЪРЖАВНОТО УСТРОИСТВО от Президетска на Парламентарна република не била радикална ......
Смеи се и на забраната в конституцията им да се правят промени в условията на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. Както и да си кривиш душата положението си е извънредно от всякъде......и ще става още по-извънредно
Абе малоучник , промяната на цялата конституция е радикална промяна бе...от президетска става парламентарна република......
Ти ли ша ми говориш за правова държава като нямаш никакво понятие явно що е закон.
Все едно да доида с пишова да те накарам че ми прехвърляш панелката си и да твърдя че волята ти била свободна.......то бива бива олигофрения , ама прекаляваш
Пич освен да ти се изсмея, друго не мога да направя, чугуна си остава чугун
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
С чугунени глави няма смисъл да се спори. И баба може да чете през редовете. Или нямаш никаква представа как да четеш закони или се правиш на улав щот така ти изнася. Според старата конституция промяната на правомощията на президента попадат под член 155, вземи прочети преди да пееш. Чл. 156 касае ако например Украйна поиска изведнъж да стане монархия например, или ислямски шейханат - т.е. за радикална промяна на цялата държавност.
И последен аргумент - никой досега не оспори приемането на новата конституция, дори твоите покровители и финансови потдръжници - комунистите от позитано и Рассия, никой. Ако те смятаха, че конституцията е неправилно приета, щяха да ограчат света.
И последно - мопя те спри да ми крещиш. Тук не сме се събрали да се надвикваме и да ми пишеш с главни букви, това няма да те направи по-прав.
Абе , промяната на цялата конституция е радикална промяна бе...от президетска става парламентарна република......
Ти ли ша ми говориш за правова държава като нямаш никакво понятие явно що е закон.
Все едно да доида с пишова да те накарам че ми прехвърляш панелката си и да твърдя че волята ти била свободна.......то бива бива , ама прекаляваш
Last edited by X_Y; 25.02.2014, 11:52.
Причина: обида
Коментар