IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според генерала от милицията и народен депутат Генадий Москал , атаката и убийствата на Майдана , е ръководил бивш първи заместник на генералният щаб на руската армия . Снайперистите са били бойци от специално подразделение за спец операции и спец подразделението "Омега" .
    Доказателствата и документите, са получени от служители на МВР и ФСБ.
    "Материалите за престъпленията са доставени на свой страх и риск от тези служители. В края на нещата в моите ръце се оказаха плановете по операцията наречена " Бумеранг" и "Волна", - написа той . " Повече инфо на > http://rus.newsru.ua/ukraine/24feb2014/gru.html
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Едно си баба знае едно си бае!

ЧЛЕН 155 е за ЧАСТИЧНО изменение на конституцията им и то в МАЛОВАЖНИТЕ части.
      Като прочетеш следващите членове след 155 , ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО ЧЕ Е НЕЗАКОННО , ТРЯБВА становище на коститиционния съд , ПОДПИС НА ПРЕЗИДЕНТА, ОБНАРОДВАНЕ , РЕФЕРЕНДУМ и куп ред процедури.

Това съм ти го казал наколко пъти но ти ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ТВЪРДИШ КАКВОТО ТИ ИЗНАСЯ.
      Ако това не е талибания не знам какво е
      С чугунени глави няма смисъл да се спори. И баба може да чете през редовете. Или нямаш никаква представа как да четеш закони или се правиш на улав щот така ти изнася. Според старата конституция промяната на правомощията на президента попадат под член 155, вземи прочети преди да пееш. Чл. 156 касае ако например Украйна поиска изведнъж да стане монархия например, или ислямски шейханат - т.е. за радикална промяна на цялата държавност.

И последен аргумент - никой досега не оспори приемането на новата конституция, дори твоите покровители и финансови потдръжници - комунистите от позитано и Рассия, никой. Ако те смятаха, че конституцията е неправилно приета, щяха да ограчат света.

И последно - мопя те спри да ми крещиш. Тук не сме се събрали да се надвикваме и да ми пишеш с главни букви, това няма да те направи по-прав.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Турция обвинява Европа в разпалване на гражданска война в Украйна и провокации против Русия > http://www.russiapost.su/archives/18687
        Тва империализма не се спира!!!Сега пък протести и барикади и във Венесуела!!!

Коментар

• Айде, шаренковци и шаренчета изпълзяха отново...

С риск да стана банален, как законните президент, главен прокурор, депутати и прочие придобиха именията, снимки на които продължават да заливат мрежата?

Как? Как? Как?
          Last edited by X_Y; 25.02.2014, 11:32. Причина: без обиди

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            От действащата. - т.е. тази приета миналата седмица. с 3/4 парламентарно мнозинство съгласно предишната конституция. Айде да не отваряме таз тема, че ми писна да споря с бетонни глави. Сега ще последва следващия коментар - ама тя не била легитимна.

И разговора ще продължи - и що?
            Ми щото не била разписана от техния президент.
            Отговор - ми то не трябва - виж чл. 155 от предишната конституция
            Едно си баба знае едно си бае!

ЧЛЕН 155 е за ЧАСТИЧНО изменение на конституцията им и то в МАЛОВАЖНИТЕ части.
            Като прочетеш следващите членове след 155 , ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО ЧЕ Е НЕЗАКОННО , ТРЯБВА становище на коститиционния съд , ПОДПИС НА ПРЕЗИДЕНТА, ОБНАРОДВАНЕ , РЕФЕРЕНДУМ и куп ред процедури.

Това съм ти го казал наколко пъти но ти ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ТВЪРДИШ КАКВОТО ТИ ИЗНАСЯ.
            Ако това не е талибания не знам какво е
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Турция обвинява Европа в разпалване на гражданска война в Украйна и провокации против Русия > http://www.russiapost.su/archives/18687
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Колега, аз не изповядвам лява идея за социално равенство. И съм на мнение, че свободната пазарна икономика е нещо добро.. Ама такова нещо няма никъде. Просто НЯМА. Има хиляди регулации във всички най-либерални икономически държави. Има различна културна, социална, икономическа, политическа, религиозна и т.н. среда на развитие на държавите.
                Както естествено има и натиск от големите световни сили, всяка от които иска да запази и засили влиянието си. Понякога се прави с цената на престъпване на демократичните норми и принципи.
                Това стана и в Украйна.
                Съвсем нормално беше хиляди украинци да протестират срещу решението на правителството за неподписване договор с ЕС. И срещу решението да се поддаде на натиска на Русия.
                Да не коментирам, че от моя гледна точка това е едно чисто прагматично решение. Правилно в средносрочен план, от икономическа гледна точка.
                Но това решение, ако не се харесва на мнозинството украинци, след година и нещо можеше да се промени. През 2015г щеше има нов президент, ново правителство... и може ново решение.
                А сега има насилие, убийства и предстоящо разделение на Украйна.

Аз се определям за "ляв" само защото според мен за сега БСП е най-демократичната партия. От големите.
                ГЕРБ са партия на криминални елементи.
                Лъжата и клеветата са основната сила на комунистите- русофили. Лъжите и клеветите на старшинката гигов са доказателство за тази теза. А самият старшинка е най-големият лъжец във форума...

Правитеството и президентът в Украйна паднаха не защото отказаха да подпишат договор с ЕС. Те паднаха защото подписаха предателски договор с Русия, който обричаше Украйна на влизане в евразийския съюз. Последствията от това решение са непоправими и след година и нещо промяната щеше да бъде късно.

Правитеството и президентът в Украйна паднаха заради бездарен икономически мениджмънт, който доведе до фалит на Украйна и БВП на глава по-нисък от Албания. Те паднаха заради чудовищна корупция, при която президентът открадна дори държавните резиденции

Правитеството и президентът в Украйна паднаха заради чудовищните репресии срещу несъгласните. Колко вкоравен комунист- русофил трябва да си, за да изпратиш Беркут и снайперисти да избиват народа на Евромайдан

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ОТ ЕВРОМАЙДАН

И разбира се, да отбележа че старшинката като истински комунист- русофил приписва престъпленията на своятя партия на опонентите си. ЗА 100 години БКП-БСП доказа че е най-тоталитарната партия в България. А единствената вина на ГЕРБ е че и досега се явява най-съществената пречка пред мафиотско-комунистическата тирания на БСП и компания...

Коментар

...
                  ...
                  Не, не, няма да продължи...
                  Благодаря.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=MfUvKkz579Q

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Коя конституция ?
                      От 2004 ?

За слънцето и водата, не се бях замислял, но ето, сега нещата ми се изясниха.
                      Благодаря.
                      От действащата. - т.е. тази приета миналата седмица. с 3/4 парламентарно мнозинство съгласно предишната конституция. Айде да не отваряме таз тема, че ми писна да споря с бетонни глави. Сега ще последва следващия коментар - ама тя не била легитимна.

Ми щото не била разписана от техния президент.
                      Отговор - ми то не трябва - виж чл. 155 от предишната конституция
                      Ново 6 - ми хубаво ама депутатите били насилвани...
                      Отговор - не са насилвани - бях показал снимков материал как целия украински парламент става на крака и аплодира при приемането на конституцията от 2004.
                      Ново 6 - добре след като не са насилвани - конституция не може да се променя по времето на военни действия.
                      Отговор - в Украйна не е обявавано извънредно или военно положение.
                      Ново 6 - Ама Янукович е още действащ президент.
                      Отговор - Съгласно променената конституция парламента може да го смени много по-лесно от предишната конституция.
                      Ново 6 - не ме кефиш.
                      Отговор - Ти също не ме кефиш ама ти отговарям на детинските въпроси.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Абе пич, ти на луд ли се правиш? Ми има законно избран парламент, който действа бе.
                        От там - съгласно приетата конституция парламента избира правителството, капиш?

Ей писна ми от такива които зорлем се правят на полуидиоти. - Що изгрява слънцето от изток, що водата е мокра? Ако е мокра отказвам да я пия...
                        Бил твърд антидемократ - ми ти си точно това бе байно - не разбираш ли.
                        Коя конституция ?
                        От 2004 ?

За слънцето и водата, не се бях замислял, но ето, сега нещата ми се изясниха.
                        Благодаря.
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

От къде ???
                          Абе пич, ти на луд ли се правиш? Ми има законно избран парламент, който действа бе.
                          От там - съгласно приетата конституция парламента избира правителството, капиш?

Ей писна ми от такива които зорлем се правят на полуидиоти. - Що изгрява слънцето от изток, що водата е мокра? Ако е мокра отказвам да я пия...
                          Бил твърд антидемократ - ми ти си точно това бе байно - не разбираш ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            От волята на народа, който свали путиноидния диктатор...

Виждам, че имате сходна емоционална перцепция с другарката Шаренкова, случайно да си член на нейното сдружение?
                            Един вид, Баткощината, УДАР, и Десният Сектор са НАРОДА ?

Коментар

От къде ???
                              От волята на народа, който свали путиноидния диктатор...

Виждам, че имате сходна емоционална перцепция с другарката Шаренкова, случайно да си член на нейното сдружение?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                ... има мандат ...
                                От къде ???

Коментар

Working...
                                X