Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
президента не става - свалиха го. ОК.
Сега се "формира правителство"...
Кой го "формира" ?
Кой му е дал мандат за съставяне на кабинет ???
Какво е това "правителство", без избори ???
Водачите на възстанието, НЕ представляват волята на ЦЕЛИЯ Украински народ.
ТОВА ли е ДЕМОКРАЦИЯ ???
Поинтересувайте се, какво става из цялата страна в момента.
Ако ТОВА е демокрацията, аз твърдо съм антидемократ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМлад е за президент мисля.
Пък и е доста подозрително щом идва от теб.
Ако не слуша - тя барикадата на площада си стои.
Въпроса е, като пак стане време за "протести", срещу кого "мирно ще протестират" тия с брадвите ?
Полиция и жандармерия вече няма.
Дължава няма.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМакс, кой е михаил добкин?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%C4%EE%...EA%EE%E2%E8%F7
http://images.yandex.ru/yandsearch?t...k=1&source=wiz
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПравя ставка на Михаил Добкин за бъдещ президент: 1. Успешен губернатор; 2. Украински фронт ще бъде припознат и от избирателите на ПР; 3. Има заигравка с Шеврон на тема шистов газ; 4. Обявявайки кандидатурата си за президент, легитимира преврата; 5. Руска Украйна го харесва; 6. Мрази се с бандерците и ще ги маргинализира, за което ще получи подкрепа от запад и пиндостан; 7. Не на последно място евреин;
Коментар
-
Правя ставка на Михаил Добкин за бъдещ президент: 1. Успешен губернатор; 2. Украински фронт ще бъде припознат и от избирателите на ПР; 3. Има заигравка с Шеврон на тема шистов газ; 4. Обявявайки кандидатурата си за президент, легитимира преврата; 5. Руска Украйна го харесва; 6. Мрази се с бандерците и ще ги маргинализира, за което ще получи подкрепа от запад и пиндостан; 7. Не на последно място евреин;
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarioRusev Разгледай мнениеГигов, съгласен съм с теб в първите ти тези, за реда , но не съм съгласен да даваш квалификация ляв- десен.
Ако ти си ляв, аз съм десен и също не одобрявам завземане на властта по тоя начин в 21век в Европа.
Не съм фен на рашъните, но им съчувствам, защото 20 милиона руснака живеят в Украйна. Северното Черноморие е освободено от татарите от руските полкове на княз Потьомкин през 1774г. и населено с руснаци и немци.Крим винаги е бил руски от 240г.
Но няма връзка между лявата идея за социално равенство, която ти изповядваш и моята дясна идея за либерална икономика, с това което става там. Нека не бъркаме понятията и смесваме Геополитиката с икономическите идеи.
Както естествено има и натиск от големите световни сили, всяка от които иска да запази и засили влиянието си. Понякога се прави с цената на престъпване на демократичните норми и принципи.
Това стана и в Украйна.
Съвсем нормално беше хиляди украинци да протестират срещу решението на правителството за неподписване договор с ЕС. И срещу решението да се поддаде на натиска на Русия.
Да не коментирам, че от моя гледна точка това е едно чисто прагматично решение. Правилно в средносрочен план, от икономическа гледна точка.
Но това решение, ако не се харесва на мнозинството украинци, след година и нещо можеше да се промени. През 2015г щеше има нов президент, ново правителство... и може ново решение.
А сега има насилие, убийства и предстоящо разделение на Украйна.
Аз се определям за "ляв" само защото според мен за сега БСП е най-демократичната партия. От големите.
ГЕРБ са партия на криминални елементи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Не съм съгласен
Гигов, съгласен съм с теб в първите ти тези, за реда , но не съм съгласен да даваш квалификация ляв- десен.
Ако ти си ляв, аз съм десен и също не одобрявам завземане на властта по тоя начин в 21век в Европа.
Не съм фен на рашъните, но им съчувствам, защото 20 милиона руснака живеят в Украйна. Северното Черноморие е освободено от татарите от руските полкове на княз Потьомкин през 1774г. и населено с руснаци и немци.Крим винаги е бил руски от 240г.
Но няма връзка между лявата идея за социално равенство, която ти изповядваш и моята дясна идея за либерална икономика, с това което става там. Нека не бъркаме понятията и смесваме Геополитиката с икономическите идеи.
Коментар
-
Гледам че тука са се събрали едни "демократи" като равновесието и червената сган и демократизират, та къртят миФки.
Според тези "демократи" е демократично, ако не ти харесва едно решение на правителството да окупираш държавни сгради, а ако искат да те изгонят с полиция, ти да биеш полицаите, да ги замеряш с коктейли "Молотов", да ги палиш с огнепръскачка, да ги налагаш с дървета, както и да ги убиваш с огнестрелно оръжие.
И понеже десетина хиляди надъхани националисти са решили да смъкват правителството, то подпалването от тяхна страна на сгради и коли, убийствата на полицаи и обикновени войници от охранителните органи-това е демокрацията.
Как не съм знаел какво е това демокрацията?
Аз си мислех, че демокрацията са избори, законност, процедура. Мислел съм че демокрацията означава изразяване на волята на народа при спазване на демократичните процедури и законността. Лъгал съм се. Закона и редът важат за нас, за левите, а десните "демократи" закърмени с американски долари имат право да окупират, да рушат, да убиват, да налагат със агресия своята воля.
На ТАКАВА демокрация аз не съм съгласен. И не се чудете, че сте отритнати от българския народ псевдо демократчета, че сте извън парламента, че "десните" идеи са защитавани от някакви криминални структури, начело с откровен наркотрафикант, представител на криминалния свят.
Защото ВИЕ и подобните на вас НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПросто отбелязвам. То всеки сам си преценява какво е добре да говори и какво не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОт православна и семейна гледна точка. Трябва да се правят деца, да се възпитават . Дразни ме пропагандата, нищо против, даже Боци е забелязал, че пидалите са интелигентни
Коментар
Коментар