IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    Като видиш форумен спец, който приема желаното за реалност, а дава за източник уикито, вече ти е ясно, че си попаднал на едно много хубаво и весело място.

"Попиляването" съществува само в твоята глава, защото в реалността, същото това НАТО не можа да се справи с една Югоармия, поради тази причина нямаше и сухопътна операция, а модерната и обучавана от представители на същи0 блок грузинска армия, беше бита като мече у дирек...

Съжалявам, но повече няма да ти отговарям, защото виждам, че имаш сериозен проблем с желаното и реалното, та да не ти стане нещо зад монитора, не поради друга причина. Иначе си веселяк, макар и да не си наясно с темата.
    Я, дай пак, че ме развесели с това черничкото?

П.П. Вече има ли Югославия, понеже НАТО не успя да се справи?

Модерните войни са така - без човешки фактор, само с роботчета.

Русия я знаем колко е смотана при война - пример обсадата на Плевен, където с тройно по-голям ресурс - Осман паша ги отблъсква, както си иска и тия понасят най-големите си жертви.

Ма, ти откъде да ги знаеш тия неща?

Ама, ако искаш мога да ти давам примери и за атаката на Берлин? Щото аз нямам идея как се бият матрьошките. Тъпо и с уникално много жертви.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Като видиш човек, който няма представа за брой самолети, самолетоносачи на НАТО и дрънка уверено, че Русия ще ги спре.

Никога не му обръщаш гръб, защото си имаш работа с луд ( като Путкин ) - и него така яко го лъжат, че ще ги спрат.

А, те точно за 3 дена са ги попиляли - няма да има и толкоз.

Като видиш форумен спец, който приема желаното за реалност, а дава за източник уикито, вече ти е ясно, че си попаднал на едно много хубаво и весело място.

"Попиляването" съществува само в твоята глава, защото в реалността, същото това НАТО не можа да се справи с една Югоармия, поради тази причина нямаше и сухопътна операция, а модерната и обучавана от представители на същи0 блок грузинска армия, беше бита като мече у дирек...

Съжалявам, но повече няма да ти отговарям, защото виждам, че имаш сериозен проблем с желаното и реалното, та да не ти стане нещо зад монитора, не поради друга причина. Иначе си веселяк, макар и да не си наясно с темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Всички червени са убедени. Нооо, кажи напримвр колко самолети има раша и колко да речем нато без сащ, сащ отделно.
        Като видиш човек, който няма представа за брой самолети, самолетоносачи на НАТО и дрънка уверено, че Русия ще ги спре.

Никога не му обръщаш гръб, защото си имаш работа с луд ( като Путкин ) - и него така яко го лъжат, че ще ги спрат.

А, те точно за 3 дена са ги попиляли - няма да има и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
          Най-обичам да се самоцитирам, но ако случайно получиш просветление, та ни обясниш какъв ще е меча, аз ще ти напиша за щита.
          Ти мислиш ли, че ти вярвам за нещо вече? ( риторично )

2 часа сапуни - аз ще ти кажа нещо, ама няма да ти го кажа.

П.П. При бизнес тия матрьошовски чалъми се отсвирват веднага. Ходи се прави на умник по руските форуми

За мен човек, който не може в 3 изречения да каже какво има предвид, а ми върти лолуми 2 часа .....? ( явно и той няма представа за какво говори ).

Като го съчиниш някой ден ще те прочета от любопитство. Ъъъ ... за щита ли беше - хъ-хъ-хъ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Всички червени са убедени. Нооо, кажи напримвр колко самолети има раша и колко да речем нато без сащ, сащ отделно.
            Бройки, тип, базиране, среден нальот на пилотите, типове изпълнявани задачи, разположение, възможности за пребазиране, използване на запасни летища, място в с-та на ПВО, както и като цяло в армията. Ако за това говорим, прости ми, но в комуникацията си до момента с теб, убеден съм, че дори не разбираш половината от написаното. След това идва смешната ти партийна принадлежност, а накрая и форумното плюене, долу съм написал нещо за троловете, както и хората с болести, надявам се, че можеш да четеш?

Коментар

Пробвай да ми докажеш, щото съм убеден, а не съм сигурен в думите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                към обрулената държава няма никакъв интерес, окупирала е остров, който преди време си е бил неин и с нейно население в момента. я да помисля ти ли си тоя дето ще каже на руснаците в крим, да не искат да са руснаци, нещо ти се е замътил мозъка
                По твоята логика - в Германия трябва да се отцепи 10% от територията, защото има турци.

В Англия - па пакистанци.

В УСА латиноси и негра.
                ------------------------------------------------

За Дубай и Катар да не говорим, понеже там 85% от населението им е чужденци и само 15% местни.

Ще ги прекръстваме и тях като държави - който както му кефне.
                ------------------------------------------------

Усещаш ли, че счупихте тъпоменра с логика?

Коментар

Бе, никой не иска да я напада, ама тя взе, че окупира независима държава със свои войски.

Кой ще я остави? Я, да помисля?
                  към обрулената държава няма никакъв интерес, окупирала е остров, който преди време си е бил неин и с нейно население в момента. я да помисля ти ли си тоя дето ще каже на руснаците в крим, да не искат да са руснаци, нещо ти се е замътил мозъка

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                    бе ти наред ли се бе човек. кой ще е този ненормалник да нападне русия. Добре че сте кандидати само пияндетата в ранните часове и се броите на пръсти
                    Бе, никой не иска да я напада, ама тя взе, че окупира независима държава със свои войски.

Кой ще я остави? Я, да помисля?

Коментар

Ето ти цитат пак, белким някой ден вземеш да прочетеш нещо:

Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН,
                      бе ти наред ли се бе човек. кой ще е този ненормалник да нападне русия. Добре че сте кандидати само пияндетата в ранните часове и се броите на пръсти

Коментар

Очевидно не разбираш какво ти пиша, поради тази причина спирам и да го правя, още повече, че отиде в лична нападка, което е смешно. Ако много държиш, за да ти напиша, първо трябва да уточниш кои държави, с какви сили и средства, от какви позиции и т.н. ще нападнат.

п.с. не разбрах кога точно Русия ще наруши суверенитета на държава-членка, че да и скочат всички, вероятно тук визираш и нас...
                        Ако искаш още 5 пъти да ти го напиша, че членството на Украйна и Грузия в НАТО досега се спираше само от Германия и Франция.

Ти вярно бавно схващаш май?
                        -----------------------------------------------------------

Яценюк: Подписваме част от споразумението с ЕС на 21 март

http://news.ibox.bg/news/id_1126163717
                        -----------------------------------------------------------

Сега чаткаш ли какво става? Бъдещ кандидат-член за ЕС и НАТО? Вече с подпис по споразумение до седмица.

Кажи сега Русия как ще спре целия свят като й се изсипе на главата? Явно двИздите ти го говорят да'е ...
                        Last edited by marandi; 15.03.2014, 05:05.

Коментар

Да беше прочел линк-а, който ти пратих - там го пише - посегателство срещу 1-на държава-членка на Нато се смята за агресия и се изсипва целият алианс.

Т.е. поканите за Грузия и Украйна са отдавна готови - само Германия и Франция ги спираха до момента.

Ама, ти не обичаш да четеш.

То и азиатското джудже е същото - целият свят му казва в мутрата направо - побъркан си, бря.

Ама, Путкин вика - аз съм добре - целият свят е откачил. Че и твоята същата.

П.П. Кажи сега как ще спрат НАТО матрьошките, ако решат да ги опънат, че ми е интересно.
                          Очевидно не разбираш какво ти пиша, поради тази причина спирам и да го правя, още повече, че отиде в лична нападка, което е смешно. Ако много държиш, за да ти напиша, първо трябва да уточниш кои държави, с какви сили и средства, от какви позиции и т.н. ще нападнат.

п.с. не разбрах кога точно Русия ще наруши суверенитета на държава-членка, че да и скочат всички, вероятно тук визираш и нас...

Коментар

• Ето ти цитат пак, белким някой ден вземеш да прочетеш нещо:

Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН,

Коментар

Първо, продължаваш да мълчиш на въпроса от предходен пост, а именно, как успя да ги нападнеш от страна на НАТО, после да присъединиш поетапно Грузия, Украйна, Прибалтика, Скандинавието, Китай и Япония? Питам те сериозно, защото Грузия яде сериозен кютек и едва ли би посмяла, а и нема с какво. Украйна е поне наполовина руска, не знам кое очакваш да се присъедини и къде? В Прибалтика най-силни са частите от КОР в Калининград, а Скандинавието е май наполовина от пацифисти, кат Швеция и Финландия. Китай и Япония да ги коментирам ли? Едните са им стратегически партньор и съюзник, при това във ВТО сферата, а Япония май си няма друго, освен едни сили за самоотбрана. Та, сега сериозно, извади си нещата, а аз ще ти изкарам тези за РФ, да не се окаже само, че е точно така както ти казах.
                              Да беше прочел линк-а, който ти пратих - там го пише - посегателство срещу 1-на държава-членка на Нато се смята за агресия и се изсипва целият алианс.

Т.е. поканите за Грузия и Украйна са отдавна готови - само Германия и Франция ги спираха до момента.

Ама, ти не обичаш да четеш.

То и азиатското джудже е същото - целият свят му казва в мутрата направо - побъркан си, бря.

Ама, Путкин вика - аз съм добре - целият свят е откачил. Че и твоята същата.

П.П. Кажи сега как ще спрат НАТО матрьошките, ако решат да ги опънат, че ми е интересно.

Коментар

Ами, то и аз те чакам ти да развиеш нещо от типа: Как Русия ще спре целия свят като й се изсипе отгоре?

Ама ти си трайкаш загадъчно като Мона Лиза.

П.П. Те имат само 1 съюзник в момента Беларус и толкоз. Всичко останало ги дебне да стъпят накриво.

Та, слушам те като ги подпукат отвсякъде - как ще стане номера да се защитят? Телл ми, че обожавам да ме обучават?

Сега и на теб ли да ти припомням Китай какво декларира на няколко пъти, че Украйна трябва да остане цяла, даже имаха съвместна декларация с УСА.

Първо, продължаваш да мълчиш на въпроса от предходен пост, а именно, как успя да ги нападнеш от страна на НАТО, после да присъединиш поетапно Грузия, Украйна, Прибалтика, Скандинавието, Китай и Япония? Питам те сериозно, защото Грузия яде сериозен кютек и едва ли би посмяла, а и нема с какво. Украйна е поне наполовина руска, не знам кое очакваш да се присъедини и къде? В Прибалтика най-силни са частите от КОР в Калининград, а Скандинавието е май наполовина от пацифисти, кат Швеция и Финландия. Китай и Япония да ги коментирам ли? Едните са им стратегически партньор и съюзник, при това във ВТО сферата, а Япония май си няма друго, освен едни сили за самоотбрана. Та, сега сериозно, извади си нещата, а аз ще ти изкарам тези за РФ, да не се окаже само, че е точно така както ти казах.

Коментар

Working...
                                X