IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам Маранди цяла нощ писал горкия, смятал, обяснявал как ще изглежда един пълномащабен конвенционален конфликт между Русия и останалия свят - та чак с участието на Грузия, Латвия и Естония
    как щели да им потопят флота за ден-два, как щели да ги бомбардират напоително по Югославски маниер и пр.

Пропуснал е само да опише нашето участие - накъде ще настъпва славната българска армия с двата танка и трите БТРа

Разбира се това са фантасмагории, такава война не може да се случи в природата - може обаче да се случи нещо друго ...

Това другото ще трае около час - час и половина, след което повечето големи градове в Северното полукълбо ще са превърнати в едни големи димящи радиоактивни ями

Коментар

• Хунтата в Киев започнаха да заглушават руските телевизионни станции. Голям страх ги тресе, че обикновените хора ще разберат истината за изнесеното украинско злато буквално на втория ден след преврата. И за готвените изненади за населението в областта на доходи и пенсии.... Хаха

http://rt.com/news/ukraine-attacks-t...atellites-990/

An attempted radio-electronic attack on Russian television satellites from the territory of Western Ukraine has been recorded by the Ministry of Communications. It comes days after Ukraine blocked Russian TV channels, a move criticized by the OSCE.
      Започва да прилича на времето, когато в БГ се заглушаваха чуждите радиостанции предаващи на български език... само че сега е с обратен знак. След "демократичната революция" в Украйна новата власт е безумно изплашена от свободата на словото... СмЕх... СмЕх...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Щом и Божо Димитров ги разкри - леле-малей ...
        -------------------------------------------

Божидар Димитров: “Скобелев е палач на собствените си войници …Сан Стефано е руски блъф”
        Цитат:

… и завършва с разобличаването на руските лъжи за броя на жертвите във войната. Оказва се, че жертвите не са 200 000 хиляди, а 66 000 и то за двата фронта – Кавказкия и Балканския:
        Маранди и ти ли Бруте се продаде?
        Не разбрах само , колко хамерикански войници, са загинали за България?
        Май има само един паметник в София , на американци избили хиляди българи и осъкатявали деца с играчки бомби.

Коментар

• А, това е за бат' Гигов - преди бях казал за Москвич, че е крадена разработка от БМВ. Ей, ся още малко сос:
          ----------------------------------------------------

Как Хуго Шмайзер създаде АК-47(Калашников) за Сталин

http://www.extremecentrepoint.com/ar...#comment-67501
          -----------------------------------------------------
          Цитат:

На 3 април 1945 година американските войски завземат неголемия град Зул в Тюрингия. Тук се намира и фирмата на Хуго Шмайзер където е съсредоточено основното производство на щурмгеверите. Колкото и странно да изглежда, американските военни експерти не проявяват голям интерес към новото оръжие. За разлика от тях руснаците, които имат вече зад гърба си две години неуспешни опити за копиране на автомата, през август 1945 година „молят” американските си съюзници да им доставят 50 бройки Stg-44 от последните модификации налични в складовете на фабриката. Молбата им е удовлетворена и оръжията заминават за СССР с допълнителен бонус – заедно с тях за Москва пътуват и 10 785 страници чертежи и техническа документация.

През октомври 1946 година в къщата на Хуго Шмайзер в Зул нахлуват офицери от НКВД и заповядват на 62 годишния инженер да се подготви за заминаване заедно с болшинството от сътрудниците си във фирмата. Разрешава им се да вземат със себе си семействата и каквото пожелаят от имуществото си. Съпругата на Шмайзер отказва да го последва и остава в Германия. Докато техническият персонал се готви за заминаване към СССР, в завода се демонтират и прилежно опаковат оръжейните производствените линии.
          ----------------------------------------------------------

Те така с митовете за матрьошките - пълен неграмотник без средно образование бил "изобретил" АК - че го били кръстили и на него ( Калашников ).

Мхм ...

Коментар

• Щом и Божо Димитров ги разкри - леле-малей ...
            -------------------------------------------

Божидар Димитров: “Скобелев е палач на собствените си войници …Сан Стефано е руски блъф”

http://www.extremecentrepoint.com/ar...#comment-67444
            --------------------------------------------

Цитат:

… и завършва с разобличаването на руските лъжи за броя на жертвите във войната. Оказва се, че жертвите не са 200 000 хиляди, а 66 000 и то за двата фронта – Кавказкия и Балканския:

- Дълго време се говореше за 200 000 убити и ранени. След това само убитите станаха толкова. Дадох си труда да изчета руските архиви, а те са наистина перфектни. Оказа се, че става въпрос за 66 130 загинали общо на двата фронта.
            -------------

Третият щурм на Плевен. Точно в определения час на щурма първата линия на обречените поради некадърността на командващия скобелевски полкове с развети знамена, под гърма на барабаните се вдига в атака. Придвижването им по плевенското поле е красиво и по-скоро прилича на парад отколкото на военни действия. Скоро обаче скобелевският парад се превръща в касапница за руските войници и офицери.
            -----------------------

Мдам ..... разбират му матрьошките ....

За 32.5 тона злато и аз ще дойда от Марс да "освободя" Гигов да'е ...- и после ще си пиша 200к загинали
            Last edited by marandi; 15.03.2014, 07:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              ................
              Те още от 3-ти март се курдисаха.

Готово ли е военно НАТО да удари Русия? Самолетоносачът “Джордж Буш” навлезе в Егейско море. Крим попада в обсега на самолетите му

http://www.extremecentrepoint.com/archives/14943

Прегледай я набързо, читаво е написана статията.

П.П. Демек, тия 20 хил. в Крим ги отнасят за норматив, ако Русия вече влезе по-мощно като инвазия тия сили няма да стигнат.

Ама, хората са го написали - до 48 часа във всяка точка на света. Та, вече УСА отдавна са се курдисали и чакат - и са им в обхват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                Сори, обаче навън светна добре, а е време за сутрешен крос. После може да се посмеем отново. Дотогава - повече четене, по-малко, другари.
                Кей, после пак.

Ма, е вредно да се бяга сутрин. Също и да се яде, понеже организъм и метаболизъм не са заработили още.

Ма, за това в друга тема - тук ще мятаме бобец да не стане сакатлъка.

Коментар

Мхм, добре, щом казваш. Само не разбрах типът на тези самолети, тяхното разположение, целите и задачите им, за да може съответно да посочим кой, как, с какви сили и средства ще защитава тези цели. Но щом ти, Факушка, го твърдиш, аз не мога да потвърдя. Продължавай да пишеш, доста си ми смешна, а ако решиш да влезеш в истинска дискусия, пиши, но точно и конкретно. Иначе, използвайки твоята с-ма на механични сравнения, да те попитам колко самолета, танка и кораба имат в Централна и Източна Европа от едната и другата страна? Това какво значи, щото ти явно пребазираш АУГ и Ленгли със скоростта на светлината...
                  Ами предполагам че руските самолети са технологично едно-две поколения напред пред останалите. сигурно и с другата техника е така
                  Ами не е необходимо да се пребазират със скоростта на светлината. Натовските държави количествено превъзхождат руснаците в самолети. И са там. Само европа.
                  Ако се стигне дотам, май няма само в европа се води война. То и в далечния изток ще има. Мисълта ми е, руснаците нямат достатъчно да покрият цялата си територия. Танковете на сащ са по-малко, но пък цялото нато е въвлечено, така че не виждам как щемачмат наред. Както и да е, нямам време за дискусия сега. Само да кажа, че всичко това е съвсем хипотетично и не на дневен ред (надявам се).
                  Имах един текст някъде, руски, отпреди 3-4 години, в които руснаците с притеснение о съждаха количеството на томахвките, притеснено ом беше, защото по техни оценки за унищожаване на инфраструктурата на държави като русия и китай са необходими по 10000 за всяка, пък американците гонели числото 100000...
                  За притеснение си е.
                  Ся ако имашнещо по-конкретно да казваш, сподели. В стил "нищо не знаеш" е неприемливо и отиваш в игнора. Не че трябва да ти пука де,

Коментар

• Сори, обаче навън светна добре, а е време за сутрешен крос. После може да се посмеем отново. Дотогава - повече четене, по-малко, другари.

Коментар

Ами това долното беше последното което му написах. Целия свят се убеди в качествата на руската техника в ирак и либия. Като не отговори подобаващо, отива в игнора. То на празни приказки от типа колко сте прости пък аз колко умен ама нищо няма да кажа, от него специално съм се наслушал откакто е тук.

Не си спомням да съм написал на някога аз съм умен и красив, а ти тъп и грозен, но явно съм те засегнал с нещо... най-вероятно е сериозно неразбиране на написаното в моите постове, по засегнати от теб теми. Съжалявам, но може да опиташ да четеш, слушаш и гледаш повечко, а после да се изказваш като фактор, особено в анонимен форум.
                      А и моето участие е за забавление тук, така че - не се обиждай.

Коментар

Че ти си един от най-тролещите тук. Откакто се появи в темата за белене, единатвеното което правиш е са задаваш въпроси с тон на превъзходство, без досега да си дал един свестен отговор. Празна реторима, която само губи времето. Създаваш впечатление че получаваш сводки от центральное информбюро.
                        В типичен познат от ме толкова далечното минало стил хвърляш общо взето прах и пушек, и това е. Ти си загуба на време. Но май това ти е целта.
                        Ето нещо от мен, мепрофесионалист като теб:
                        http://www.globalfirepower.com
                        То има и доста руски източници ако човек е мераклия да чете.
                        Та айде да не се напъваш много - русия има накъм 3-4000 самолета, а само сащ над 13000.
                        Ся, без омп русия ще загуби от нато доста бързо - не ми се рови за специфика на евентуална атака, но доколкото си спомням, всичко би започнало с десетки хиляди въоръжени дрони, които дорк и да не унищожат ввс изцяло, ще неутрализират напълно пво. Това са някакви хипотетични планове които четох за началото. Това е план предназначен за евентуално едновременно подавяне на ввс и пвона русия и китай - втората и третата по сила войска. Без нато.
                        Може и да е старо вече, а ти да имаш по-нова сводка.
                        Така че сподели, ако не се затрудняваш.
                        Ма, вярваш ли, че нещо ще каже?

Ти му думаш, ще ви размажат за 3 дни навсякъде - то не вярва и се надува.

П.П. Тип Гигов, дет' ще спирал НАТО с парашутисти.

Много ясно, че ще ги издънят с безпилотни самолети. Запад да не е фрост да си хаби хората за треторазрядна държавичка - Путкинистка.

Коментар

Че ти си един от най-тролещите тук. Откакто се появи в темата за белене, единатвеното което правиш е са задаваш въпроси с тон на превъзходство, без досега да си дал един свестен отговор. Празна реторима, която само губи времето. Създаваш впечатление че получаваш сводки от центральное информбюро.
                          В типичен познат от ме толкова далечното минало стил хвърляш общо взето прах и пушек, и това е. Ти си загуба на време. Но май това ти е целта.
                          Та айде да не се напъваш много - русия има накъм 3-4000 самолета, а само сащ над 13000.
                          Ся, без омп русия ще загуби от нато доста бързо - не ми се рови за специфика на евентуална атака, но доколкото си спомням, всичко би започнало с десетки хиляди въоръжени дрони, които дорк и да не унищожат ввс изцяло, ще неутрализират напълно пво. Това са някакви хипотетични планове които четох за началото. Това е план предназначен за евентуално едновременно подавяне на ввс и пвона русия и китай - втората и третата по сила войска. Без нато.

Мхм, добре, щом казваш. Само не разбрах типът на тези самолети, тяхното разположение, целите и задачите им, за да може съответно да посочим кой, как, с какви сили и средства ще защитава тези цели. Но щом ти, Факушка, го твърдиш, аз не мога да потвърдя. Продължавай да пишеш, доста си ми смешна, а ако решиш да влезеш в истинска дискусия, пиши, но точно и конкретно. Иначе, използвайки твоята с-ма на механични сравнения, да те попитам колко самолета, танка и кораба имат в Централна и Източна Европа от едната и другата страна? Това какво значи, щото ти явно пребазираш АУГ и Ленгли със скоростта на светлината...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Като видиш човек, който няма представа за брой самолети, самолетоносачи на НАТО и дрънка уверено, че Русия ще ги спре.

Никога не му обръщаш гръб, защото си имаш работа с луд ( като Путкин ) - и него така яко го лъжат, че ще ги спрат.

А, те точно за 3 дена са ги попиляли - няма да има и толкоз.
                            Ами това долното беше последното което му написах. Целия свят се убеди в качествата на руската техника в ирак и либия. Като не отговори подобаващо, отива в игнора. То на празни приказки от типа колко сте прости пък аз колко умен ама нищо няма да кажа, от него специално съм се наслушал откакто е тук.

Коментар

• Мхм ...

.... Югоармията била спряла НАТО, па те ги попиляха за няма и 2 седмици.

П.П. Трябва да си гений да го изцепиш това някъде

Накрая им остана 1 съборен Стелт по случайност и срината държава за 5 дни.

Ама, като те слушам к'ви ги плещиш ще излезе, че Югославия е попиляла НАТО и направо ги е върнала в 1-ви клас.

Те, така и с лафчетата за Русия, дет' - аха, да ви кажа нещо и запецнах

Коментар

Бройки, тип, базиране, среден нальот на пилотите, типове изпълнявани задачи, разположение, възможности за пребазиране, използване на запасни летища, място в с-та на ПВО, както и като цяло в армията. Ако за това говорим, прости ми, но в комуникацията си до момента с теб, убеден съм, че дори не разбираш половината от написаното. След това идва смешната ти партийна принадлежност, а накрая и форумното плюене, долу съм написал нещо за троловете, както и хората с болести, надявам се, че можеш да четеш?

Коментар

Working...
                                X