Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеАйде да им платят немците на Алфите и тогава да говорим. Репата са публични..по борсите...нищо не съм сънувал. Дори КФН загуби делата в съда с актовете за наказанията на Доверие.....ама КФН сбъркаха члена от КСО...
Имам акции от Каолин и знам кой ми купува част от акциите ,поне чрез кой ИП...
Влизаш в тънък лед....
За протокола проекто договоро е гледан в КФН....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеPa Pa,
Това нали не си го сънувал....
Каолин от декември 2012 има подписан проекто договор с немска фирма за продажба ,които вече е разрешен от антимонополите...
Дневник си плати дълговете ,така че говориш небивалици..
Алианц може да свържеш по скоро с Индустриален холдинг България...
Коментар
-
Лъвът ще му резне зелката и на ПроКОПЧЕТО !!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Grr1DdoriZwБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеМи Доверие например? Там е акционер с 5.8%. Страшно гъст е с Алианц също - в последните месеци те го държат над вода с репа на Каолин и Соларпро...само, е това не са репа, а скрито кредитиране забранено от КСО...при това необезпечено, защото представяш ли си колко ще струват акциите (не предприятието) на Каолин и Соларпро ако беше изгърмял - а той беше изгърмял според мен. А всичките облигации за соларите? Стотици милиони...според мен....репата няма да ги има към 31.12.2012...но ще видим останалото на 31.03 -ти и да дискутираме?
Ти Прокопиев ли предпоиташ на власт? Защото в момента Плевелиев търси формулата, при която Прокопиев ще е премиер в сянка. Всичките са едни и същи.
Това нали не си го сънувал....
Каолин от декември 2012 има подписан проекто договор с немска фирма за продажба ,които вече е разрешен от антимонополите...
Дневник си плати дълговете ,така че говориш небивалици..
Алианц може да свържеш по скоро с Индустриален холдинг България...
Коментар
-
Па Па, недей той Бубето си сака Прокопиев, иска и той като него да му се обезценят дълговете с падането на порда и задружно да си строия Алеята по холондския проект с ахр. павлова. Каква идилия не е истина
А Прокопиев е толкова добър само за нас мисли, как да не го обожавашМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТака, ли ? И кой пенсионен фонд управлява?
Ти Прокопиев ли предпоиташ на власт? Защото в момента Плевелиев търси формулата, при която Прокопиев ще е премиер в сянка. Всичките са едни и същи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНямам достатъчно комунистически произход за тях пък и за която и да е партия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНямам достатъчно комунистически произход за тях пък и за която и да е партия.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе се кахъри за образование Ако ГЕРБ вземат пак властта - нямаш проблем Я виж цигаропродавачкатаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеСъжалавям, ама отговора е ДА...не по-малко от ТИМ-аджиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСтига и ти с твоите милиони бе. Те толкова семейства не останаха в България. Около 30 000 човека работят във всички структури на ТИМ за цялата страна, има няма 70 000-80 000 човека се изхранват от тях. Буквално само се изхранват.
не официално те са навсякъде в икономиката на страната.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеНа власт в момента идва Прокопиев през пионката си Плевнелиев. Той не точи ли пенсионни фондове?
Коментар
Коментар