Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТрудолюбие
Интимност
МирБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТо убаво ги плюете, ама им накупихте акциите на по 10-15 лева навремето
Никой не ги плюе. Говорим си открито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЧака от централата одобрение какво да се пише.
А бе ТИМ що не вземат една партийка да спретнат?
Малко ли са тия.
Интересна ми е хипотезата за рутене на октопода, в частност емитентите му на БФБ.
Ако може някой да си развие тезата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧеркезов, има ли Монсанто в Тимаджийския хляб бре?Издай малко инсайдърска информация
А бе ТИМ що не вземат една партийка да спретнат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е, хората даваха хляб на ТИМ. ДОБРОЗОРНО. Ама вече не щат. Лъвът скъса синджиря !!!
Народът е този, който дава хляб на тимаджии и политически клоаки. Не обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе им дава хляб, обира 2 млн. Това което правят не е даване на хляб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе им дава хляб, обира 2 млн. Това което правят не е даване на хляб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКъде ТИМ дават хляб на 2 милиона българи? Че то няма толкова работоспособно население бре?
Коментар
-
майтапа на страна,
до колкото знам ЦВ.В. е тръгнал от ЦКБ?
та си викам едва ли е станал толкова "голям" без тяхното разрешение и закрила?
Дали все още не е с тях и просто да е някакъв преден отряд, който да пренасочва вниманието(ако ме разбирате) в смисъл той пак си работи за тим но придобивките се свързват с него и Пеевски и така обществото не се нагнетява допълнително срещу ТИМ?
мнения, малко странна идея, но???Last edited by tony1975; 03.03.2013, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКъде ТИМ дават хляб на 2 милиона българи? Че то няма толкова работоспособно население бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМойте уважения, но темата отдавна трябваше да се изтрие. Не може да се подиграваме с институция която дава хляб на поне 2 милиона Българи а останалите хора също зависят от ТИМ в някакъм смисъл!!!
Коментар
Коментар