IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А на теб не ти се плаща да защищаваш една изгубена кауза. Спомняш ли си преди две години колко бяха заблудените гербаджии а сега останаха платените и то с една черта в мозъка.... от удар. Вече и това с алтернативата от преди шест месеца не върви ,всичко е вече по добро от сегашните .
    ..
    и ти как разбра ,че съм платен , заблуден гербаджия с една черта в мозъка....
    Last edited by X_Y; 11.07.2011, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Правя го защото ми се иска гражданското общество да определя на къде ще се движи България. А не някакви плиткоумни корумпирани политици.
      е да де ,но не мисля ,че гражданското общество трябва да се ръководи от непроверени слухове и очевадни манипулации на други политически мижитурки..... Както и демонстрира ти заклейми онези от чието име уж е направена магарията с въпросника , а не както е по нормално да заклеймиш вадещите компромата...Как така реши ,че всичко това отговаря на истината ,а не е подло скроен номер от комунягите..Още повече последните са доказани подлеци и безскрупулни типове...Колко време ни трябва на нас "гражданското" общество да го осъзнаем този факт....

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
        Билборд: ”Ще уволня Бойко Борисов!”

София осъмна тази сутрин с билбордове със закана за "уволнение" на българския министър-председател Бойко Борисов.
        Билбордовете са двустранни - и от двете страни има един и същ надпис: "Ще уволня Бойко Борисов", предаде БГНЕС.
        На рекламното пано обаче не е изписано нищо друго и все още не е ясно кой е автор. Засега остава неизвестна и причината за появата му, но се очаква в близко време да има следващо послание.

Тези билбордове, които са разположени на няколко места в столицата, се появяват дни след първата по рода си кампания срещу български премиер, която беше организирана в социалната мрежа Facebook - "Един ден без Бойко Борисов".

Самият премиер коментира групата, подкрепена от над 30 000 души, така:
        "Целта на тези платени медии е да закачат чужди агенции за нещо пикантно, което обаче няма нищо общо с фактите. В България медиите са частни, независими и всяка една от тях може да прецени дали да отрази нещо или не. Това е обида към българските медии".

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...d-9026511?nt=4

Кои ли се е погрижил да харчи пари за фейсбук, за билбордове.
        Да позная ли от няколко опита...

Коментар

• Билборд: ”Ще уволня Бойко Борисов!”

София осъмна тази сутрин с билбордове със закана за "уволнение" на българския министър-председател Бойко Борисов.
          Билбордовете са двустранни - и от двете страни има един и същ надпис: "Ще уволня Бойко Борисов", предаде БГНЕС.
          На рекламното пано обаче не е изписано нищо друго и все още не е ясно кой е автор. Засега остава неизвестна и причината за появата му, но се очаква в близко време да има следващо послание.

Тези билбордове, които са разположени на няколко места в столицата, се появяват дни след първата по рода си кампания срещу български премиер, която беше организирана в социалната мрежа Facebook - "Един ден без Бойко Борисов".

Самият премиер коментира групата, подкрепена от над 30 000 души, така:
          "Целта на тези платени медии е да закачат чужди агенции за нещо пикантно, което обаче няма нищо общо с фактите. В България медиите са частни, независими и всяка една от тях може да прецени дали да отрази нещо или не. Това е обида към българските медии".

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...d-9026511?nt=4

Коментар

• Без коментар!

МВФ: България да заделя буфери

Благодарение на благоразумната политика на България възстановяването на икономиката й е в ход, но трябва да се помисли за политика за заделяне на буфери срещу външни рискове. Това сочи последната препоръка на Международния валутен фонд (МВФ), публикувана на сайта на институцията в края на миналата седмица.
            За пореден път експертите ни съветват за по-сериозни реформи най-вече в здравеопазването, публичната администрация и пенсионната система. Според фонда именно структурните реформи са основният ключ към подобряването на икономическите прогнози и препоръчва ръстът на заплатите да се обвърже с ръста на производителността.

За постигане на по-висок икономически растеж са необходими още намаляване на административните бариери, подобряване на усвояването на европейските фондове и засилване на правната система. Припомняме, че подобни бяха препоръките и на Европейската комисия при оценката на Конвергентната програма на България за периода 2011-2014 г. и Националната програма за реформи на страната за периода 2011-2015 година.

Според Брюксел България трябва още да засили фискалното управление, както и да разработи и въведе задължителни фискални правила и ясно формулирана средносрочна бюджетна рамка.

Прогнозата на МВФ е износът да се възстанови до нива над тези преди кризата. Това ще даде допълнителен икономически тласък и реалният ръст на БВП ще достигне до 3% през 2011 г. Възстановяването ще тласне и вътрешното търсене, средногодишната инфлация ще се движи в рамките на 4,25%.

Докато безработицата постепенно намалява, потреблението ще расте, което ще позволи реалният БВП да се възстанови на предкризисни нива. Догодина ръстът ще се ускори до 3,5% и до 4 на сто през 2013 г. Това е почти двойно на скоростта, с която ще се движи цяла Европа – от МВФ очакват 1,8% европейски ръст през 2011 г. и 2,1% през 2012 г.

Разчетите на финансовата институция обаче са по-ниски от правителствените, които сочат растеж от 3,6 на сто. Само за първото тримесечие на годината НСИ отчете 3,4% скок на родната икономика спрямо същия период на миналата година.

Директорите в МВФ приветстват поставените цели на управляващите за дефицита. След като през 2010 г. дупката в публичните финанси бе 3,2% от БВП, за 2011 г. сме поели ангажимент да я смъкнем под 3%. В бюджета е заложен лимит от 2,5 на сто. Експертите на фонда обаче отбелязват, че подобряването на събираемостта на данъците и да се устои на изкушението за предизборно харчене са основни предпоставки за постигане на поставения праг за дупката в хазната. Фондът е получил и уверението на властите, че са готови да вземат и допълнителни мерки, ако това се наложи.
            http://banks.dir.bg/2011/07/10/news9025667.html

Коментар

• Между другото просто хвърлям вашите камъни по вашата глава. Ако престанете с тъпия ПР тон, и аз ще престана, как да го кажа, с изкривената от пропаганда риторика. Но това изисква все пак да можете да водите разумен дебат, с разумни доводи и най-вече да признавате когато идолите ви правят глупости. Тъй като не вярвам това да се случи мисля да продължавам както ми харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                наистина си излязъл от равновесие пич.. коки я разбирам на нея и се плаща за това което върши...но ти ако го правиш от една гола любов ми става мъчно...
                Правя го защото ми се иска гражданското общество да определя на къде ще се движи България. А не някакви плиткоумни корумпирани политици. А първото нещо което е необходимо за гражданско общество е всяка глупост, всяка изцепка на плиткоумниците да оставя ясна и запомняща се диря в съзнанието на хората.
                Така да се каже да не могат да разчитат на късата памет и примирението на хората. Глупостите са си глупости - все едно как ги наричат. Простотията, тоталитарната нагласа, некомепетентостта сред управляващите. За това не би трябвало да има никаква толерантост. Нищо не ги извинява. И нищо не би трябвало да минава между капките.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  наистина си излязъл от равновесие пич.. коки я разбирам на нея и се плаща за това което върши...но ти ако го правиш от една гола любов ми става мъчно...

А на теб не ти се плаща да защищаваш една изгубена кауза. Спомняш ли си преди две години колко бяха заблудените гербаджии а сега останаха платените и то с една черта в мозъка.... от удар. Вече и това с алтернативата от преди шест месеца не върви ,всичко е вече по добро от сегашните .
                  ..

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Между другото този въпросник с 81 въпроса е преписан буквално от Инструкцията на МВР за проверка за надежност при вербовка на секретните сътрудници от служителите на Държавна сигурност.Тя се използва и от престъпниците, когато искат да "защипят" някой от МВР, за да им снася информация.Някога на времето това бешеи " строго секретно", но отдавна не е, иш е абсолютно явно. Емисарите на ГЕРБ явно са такива бивши служители, след като използват тези способи. за да проверяват хората си и да ги вербуват за своята кауза
                    не позна ...това е дело на БСП емисарите и то си пролича от начина по който беше огласен.....Само не знам защо си помислиха ,че точно тази кривозъба лелка ако го изнесе и целокупния български народ ще повярва.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Що направо ГЕРБ не пуснат обява в джобс бг.

"Търсим хора със зависимости и с компрометиращо мислене за да ги правим шефове в министерства и общини. Знания и опит не са необходими. "

Коментар

Хе хе тая статия ми се струва ,че е поръчкова за да я има само в сайта на ченгето Стефанов .Да не би сценарият да е на Цвъки???Просто не си намерил човекът който може да и се върже .Сори Софиянец
                        така е ..всички статии в които се казва добра дума за сега управляващите е поръчкова , а всички в които се плюе и разлива помия са самата истина и ти коки пееш от радост...защо ли ?

Коментар

...
                          Хе хе тая статия ми се струва ,че е поръчкова за да я има само в сайта на ченгето Стефанов .Да не би сценарият да е на Цвъки???Просто не си намерил човекът който може да и се върже .Сори Софиянец
                          Сори, сори, ама Трактора си плаща, нали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                            Аре пък да цитирам - "Софиянец никъде не съм твърдяла ,че комунягите са кристално чисто"..
                            За твоето инфо сме наясно - флашка от Трактора и готово.
                            А за това как Бойко подкрепя Плугчиева за банката се писа нашироко по вестниците преди година и нещо.
                            Аре Мейси, не ставай като Цветанка Ризова!
                            Съгласна съм ,че Бойко я еподкрепил но днес същият не каза това в изявленията си ,а каза
                            Точно Плугчиева, която я предлагахме да стане зам.-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата, от квотата на ГЕРБ, като управляваща партия,
                            май има разлика а??И е пълна глупост да твърди, че ГЕРБ има квота в ЕБВР.
                            И това изказване по никакъв начин не опровергава нейните твърдения.Повече нмам намерения да коментирам манипулациите на гурото ви Софиянец.

Гуруто на Мейси! От него ли си получаваш инфото?

Смут и страх в „Октопода” преди делото
                            ▲ Октоподът гледа лошо...

С нервни възклицания и ругатни завършило четеното на обвиненията срещу считания за основна фигура в „Октопода” Алексей Петров. Бившият милиционер и настоящ доцент в УНСС бил неприятно изненадан от присъствието в стоте тома обвинения на редица факти от скрития му живот, които той бил сигурен, че са дълбока тайна.
                            Реагирал бурно и невъздържано, скачал от стола и отправял остри реплики. Адвокатите му обаче били доста смутени от прочетеното и запазили мълчание. Помежду си обаче те загрижено коментирали, че повече от година Трактора ги е заблуждавал за доста неща. Особено притеснени били за разкритията от старите разследвания на ГДБОП срещу Алексей Петров още от времето около убийството на Андрей Луканов. ...
                            Last edited by коки; 10.07.2011, 22:38.
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Гуруто на Мейси! От него ли си получаваш инфото?

Смут и страх в „Октопода” преди делото
                              ▲ Октоподът гледа лошо...

С нервни възклицания и ругатни завършило четеното на обвиненията срещу считания за основна фигура в „Октопода” Алексей Петров. Бившият милиционер и настоящ доцент в УНСС бил неприятно изненадан от присъствието в стоте тома обвинения на редица факти от скрития му живот, които той бил сигурен, че са дълбока тайна.
                              Реагирал бурно и невъздържано, скачал от стола и отправял остри реплики. Адвокатите му обаче били доста смутени от прочетеното и запазили мълчание. Помежду си обаче те загрижено коментирали, че повече от година Трактора ги е заблуждавал за доста неща. Особено притеснени били за разкритията от старите разследвания на ГДБОП срещу Алексей Петров още от времето около убийството на Андрей Луканов. ...
                              http://frognews.bg/news_37092/Smut_i..._predi_deloto/

Коментар

Това ,че си ми дал някакъв линк не доказва нищо .И там е работата ,че нищо не сме се разбирала Софиянец и престани да лъжеш като дърт циганин за тоя въпросник .За твое сведение аз имам инфо от кухнята ВИ и знам за какво иде реч .Нищо не казваш за манипулационното изказване на Бойко .И би ли казувал от кога има квота на ГЕРБ в ЕБВР,че нещо не съм в час явно??
                                Аре пък да цитирам - "Софиянец никъде не съм твърдяла ,че комунягите са кристално чисто"..
                                За твоето инфо сме наясно - флашка от Трактора и готово.
                                А за това как Бойко подкрепя Плугчиева за банката се писа нашироко по вестниците преди година и нещо.
                                Аре Мейси, не ставай като Цветанка Ризова!

Коментар

Working...
                                X