Първоначално изпратено от Софиянец80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ аз не казвам лошо за работата му Оставям ви сега, че отивам да гледам филм. Не може да променим ние света или министрите, за това да си гледаме филмите и малките удоволствия на живота в неделя вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеА за Плевнелиев мога да кажа само добро.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧе аз Дянков не го одобрявам, не защото не е взел заеми - и аз нямаше да взема, ами за съвсем други неща, за които съм писал. За мен това човече е един втори Орешарски и втори Муравей Радев. Ако не бе той и още един министър, кризата щеше да е свършила в България още в 2009 г., а бизнеса, банките и населението щяха да се замерят с пачки, като дълговете не само нямаше да са повече, а щяха да са много по-малко. А Пленелиев не за това, че защити Дянков, ами че явно и той е станал декламаторче. Да си гледа пътищата и да не го пускат пред камера, щом е пипнал заразата и той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеХ..Last edited by Jay Gould; 10.07.2011, 20:52.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеГледах я и аз. Младенов, не се ядоса, а дипломатично се наложи да я отреже, като почна да му задава глупави въпроси. В противен случай, трябваше да обяснява половината предаване, за какво всъщност става въпрос и нямаше да му остане време да говори за което иска. Младенов ми е от малкото симпатични в тоя кабинет и определено си е за поста който заема. Може да е комуноидната аристокрация по произход, но е в час как да се държи, какво да говори и какво да прави.
Плевнелиев обаче, доста ми падна в очите. Дори се изненадах, защото до сега не го бях чувал да говори клишета, като комсомолец пред чавдарчета, а и го засякох в 3 лъжи още в началото и смених канала, че ми стана досаден. Жалко, защото го имах за малкото прагматици които не ми декламират заклинания. Да го спрат да приказва, щом се е заразил от Дянков, най-добре.
Много е лесно да плюеш, по-трудно е да разбереш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеОтдавна не бях гледал Цветанка Ризова в "на 4 очи". Абе тя била доста посредствена персона. Дори сдържаният външен министър Младенов не издържа и я помоли да мисли, преди да задава глупави въпрос. След това се заяждаше глупаво и с Плевнелиев. Беше на ниво само единствено с един Слави Бинев.
И изобщо тази българска журналистика в повечето случаи е доста тъпа. Повтарям, не глупава, а направо тъпа. Не съм сексист, но ми се струва, че една от причините е, че в нея почти 95% властват жени. Ама какво да се прави, то и много форуми вършеят жени, заядливи и тъпи.
Плевнелиев обаче, доста ми падна в очите. Дори се изненадах, защото до сега не го бях чувал да говори клишета, като комсомолец пред чавдарчета, а и го засякох в 3 лъжи още в началото и смених канала, че ми стана досаден. Жалко, защото го имах за малкото прагматици които не ми декламират заклинания. Да го спрат да приказва, щом се е заразил от Дянков, най-добре.Last edited by Jay Gould; 10.07.2011, 20:38.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеА аз пък тъкмо четях изказването на Бойко което касае Плугчиева.Просто нямам думи от наглостта му как лъже ,че видите ли той и бил издействал работа???
"Точно Плугчиева, която я предлагахме да стане заместник-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата от квотата на ГЕРБ , като управляваща партия, и тя да излезе и да каже подобна глупост. Трябва човек да си плюе в сурата е точната дума. Да си спомни как аз с нея ходех в Брюксел, от баронеса Аштън до шефа на социалистите, до шефа на Европейската народна партия. Да й търся пост... Как не я е срам да каже подобно нещо", възмути се Борисов.
Между другото този въпросник с 81 въпроса е преписан буквално от Инструкцията на МВР за проверка за надежност при вербовка на секретните сътрудници от служителите на Държавна сигурност.Тя се използва и от престъпниците, когато искат да "защипят" някой от МВР, за да им снася информация.Някога на времето това бешеи " строго секретно", но отдавна не е, иш е абсолютно явно. Емисарите на ГЕРБ явно са такива бивши служители, след като използват тези способи. за да проверяват хората си и да ги вербуват за своята кауза
Коментар
-
Отдавна не бях гледал Цветанка Ризова в "на 4 очи". Абе тя била доста посредствена персона. Дори сдържаният външен министър Младенов не издържа и я помоли да мисли, преди да задава глупави въпрос. След това се заяждаше глупаво и с Плевнелиев. Беше на ниво само единствено с един Слави Бинев.
И изобщо тази българска журналистика в повечето случаи е доста тъпа. Повтарям, не глупава, а направо тъпа. Не съм сексист, но ми се струва, че една от причините е, че в нея почти 95% властват жени. Ама какво да се прави, то и много форуми вършеят жени, заядливи и тъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледам Плевнелиев при Цветанка и виждам колко му е пораснал носът. Още малко и ще стигне Пинокио. Само трябва да излъже още един-два пъти и е готов.
Коментар
-
А аз пък тъкмо четях изказването на Бойко което касае Плугчиева.Просто нямам думи от наглостта му как лъже ,че видите ли той и бил издействал работа???
Бойко възмутен - Плугчиева си плюла в "сурата"
10 юли 2011, 17:53
София, България
Да си спомни как я уреждах с огромна заплата, а не да обвинява, посъветва премиерът
Премиерът Бойко Борисов изрази разочарование от обвиненията, които Меглена Плугчиева от БСП отправи към ГЕРБ. Вчера тя заяви, че управляващите съставят досиета на кандидати за кметове от други партии. Борисов определи пред БНР твърденията й като глупост.
"Точно Плугчиева, която я предлагахме да стане заместник-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата от квотата на ГЕРБ , като управляваща партия, и тя да излезе и да каже подобна глупост. Трябва човек да си плюе в сурата е точната дума. Да си спомни как аз с нея ходех в Брюксел, от баронеса Аштън до шефа на социалистите, до шефа на Европейската народна партия. Да й търся пост... Как не я е срам да каже подобно нещо", възмути се Борисов.
Между другото този въпросник с 81 въпроса е преписан буквално от Инструкцията на МВР за проверка за надежност при вербовка на секретните сътрудници от служителите на Държавна сигурност.Тя се използва и от престъпниците, когато искат да "защипят" някой от МВР, за да им снася информация.Някога на времето това бешеи " строго секретно", но отдавна не е, иш е абсолютно явно. Емисарите на ГЕРБ явно са такива бивши служители, след като използват тези способи. за да проверяват хората си и да ги вербуват за своята каузаLast edited by qna92; 10.07.2011, 20:19.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеколко болен мозък трябва да си , за да сравняваш ББ с News Of The World ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
,,News of the world" в последния си брой след 168 години живот:Благодарим ви и довиждане"Имаше незаконно подслушване, искрено съжаляваме", признава изданието
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=181847&srcpos=2
Голямото слухтене
Скандалът с подслушването на лични мобилни телефони от британския вестник „News of the world” е твърде неудобна тема за България. Поведението на медиите и обществото демонстрира тенденции, които напомнят за друго време.http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15222431,00.html
Какво удоволствие е да се прочете този текст от А. Андреев озаглавен така Борисов раздели обществото като своя вожд и учител Живков
http://video.bgnes.com/view/21863
Политиката на разделяне на обществото е в основата на комунистическата теория за класовата борба. Инструмент в пълното му овладяване и превръщането му в пасивна маса от послушни поданици с недосегаем и обожествяван елит над него.
Такова общество, превърнато в послушно стадо историята познава от сталиновия СССР, и Китай на Мао, днес то се наблюдава в Северна Корея, донякъде е така при Лукашенко в Беларус. Това, което се случва в България е един експеримент, който ако не срещне отпор, ще доведе до гибелта на зараждащото се гражданско съзнание.Last edited by коки; 10.07.2011, 16:29.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар