Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе виждам да съм коментирал постовете на Мейси и Гигов. И според мен това е силно прекаляване с ПР новини. И доста силно залитане при собствените им оценки. Но като баланс на тези доста розови краски, които рисувате привържениците на ГЕРБ са си необходима подправка.
И ти мислиш ,че като извадиш един комунистически компромат и това е някакъв коректив на власта.....
Гледам ,че си достатъчно интелигентен човек и за това не мога да те сложа в редиците на очевадно платените драскачи.....но поне дай наистина неща които са коректни и по-истински....и да дискутираме..
Но тука основно виждам само фалшиво грачене и папагалско повтаряне на комунистически гнусутии...
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеhttp://zonabg.info/Focus.40_42/18170.article/
Ето как "правителството" взема решения. Няма разчети, няма икономическа обосновка, няма проучване за възвръщаемост на инвестицията.
Има "политическо" решение на пожарникаря.
Има само "плахи" опити на министрите да възразят.
Което естествено предизвиква свщения гняв на божеството.
Как смеят да му възразяват!!! На НЕГО! БОЖЕСТВЕНИЯ!!
А истината е прозрачна и се вижда.
Пожарникарят ще налее пари от издухания държавен бюджет. Всъщност ще посегне отново на резерва. Ще оправи летището и ще го подари на приятеля си Красимир Гергов. За което оня ще му се отблагодари с приятна сума в някоя чужда банка. А и сега се отблагодарява чрез контролираните от него медии.
Ей Гигов,ти нещо каза или гъза си показа???
Нищо чудно.Какви неща се питаш долу,знаеш ли въобще кода се пита така.
Ами да ти кажа,като не не знаеш,невежо.
Примерно защо не пита:
Кои и как спонсорира билбордове,и то с анти- реклама????
От къде са тия пари?
Дали няма връзка с БСП и техните брадви и пълни глупости/черно бели филми/.????хяхяхя
Дали е Алексей или и тои се обединил с БСП срещу България.
Това за "издухания държавен бюджет" и кои на какво щял да подарява,какво да коментирам.Просто си леко издухан,с времето все повече си личи.
Летища,магистрали,пътища,пътни възли, ти изграждат инфраструктурата върху която бизнеса се развива,как така последните 20г. никои не се сети,че след като ще се краде трябва и нещо на обществото да се остави и че това е престъпно,вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение. И честно казано слабо ме интересува.
Това показва само едно пич , не мислиш с глвата си
Коментар
-
Насред кризата Борисов ще налее над 30 млн. лв. за летището в Балчик
Въпреки обещанията, че ще спазва строга финансова дисциплина, за да намали дефицита в бюджета, правителството продължава с лека ръка да харчи милиони за спорни начинания. По нареждане на премиера Бойко Борисов ще се инвестират спешно между 30 и 50 млн. лева за превръщането на военното летище в Балчик в гражданско. Решението е взето на същото заседание, на което кабинетът въведе лимит на парите, които отпуска за лечение на деца, тъй като там се очаква да има недостиг от 3 млн. лв.
Парите ще бъдат налети без никакви проучвания за очакваната възвращаемост на инвестицията, става ясно от стенограмата на правителственото заседание от 7 юли. "Летище Балчик умишлено години наред не е пускано, за да може да има монопол на летище Варна и всички туристи за Северна България да минават през летище Варна. Местните оператори, собственици, хотелиери и бизнес - с всички съм се срещал, всички казват - никой нямаше кураж да го направи това, затова не е и правено. Така че считайте, че това е политическо решение", казва Борисов на министрите. Според него към пистата гарантирано ще има интерес от инвеститори.
По разчети на транспортното министерство ремонтът на летището ще струва около 30 млн. лв. Плахите опити на транспортния министър Ивайло Московски и зам.-финансовия Владислав Горанов да обяснят, че това е непосилна сума за бюджета, предизвикват само гняв у премиера. Горанов предлага вместо държавата да инвестира пари в летището, по-добре да търси веднага концесионер. Но предложението не минава.
"Там искам да има гражданско летище. И хората да могат да избират къде да кацат. Може да струва и 50 милиона, в момента, в който се даде на концесия или се даде да се оперира от някой, тези пари ще се върнат! Искате да ми кажете, че ние нямаме резерв от 30 милиона да ги вкараме да си направим летище и след това да си ги вземем от този, който ще дойде да ги управлява, това ли искате да ми кажете?! Ще се замисля по някои други теми! Повече не искам коментар. Искам го напролет, май месец това летище да функционира за новия туристически сезон", отсича Борисов.
Ето как "правителството" взема решения. Няма разчети, няма икономическа обосновка, няма проучване за възвръщаемост на инвестицията.
Има "политическо" решение на пожарникаря.
Има само "плахи" опити на министрите да възразят.
Което естествено предизвиква свщения гняв на божеството.
Как смеят да му възразяват!!! На НЕГО! БОЖЕСТВЕНИЯ!!
А истината е прозрачна и се вижда.
Пожарникарят ще налее пари от издухания държавен бюджет. Всъщност ще посегне отново на резерва. Ще оправи летището и ще го подари на приятеля си Красимир Гергов. За което оня ще му се отблагодари с приятна сума в някоя чужда банка. А и сега се отблагодарява чрез контролираните от него медии.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеГлупости пишат всички. Просто атмосферата е такава, народопсихологията ни е такава - да се делим, да се мразим.
ГЕРБ няма алтернатива и мнозина се дразним, когато се търси под вола теле, за да се клати първото българско правителство, което наистина работи.
Колкото повече безобразия се правят - антиправителствена пропаганда по медии и форуми, грозни инициативи по социални мрежи, даже вече и анономни билборди, толкова повече всеки привърженик на нормалността, смисъла и реда втвърдява позицията си ЗА ГЕРБfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ всеки нормален човек като прочете мислите ти и да симпатизира на ГЕРБ ще се разграничи от теб. Догато ти си тук ГЕРБ ще губи гласове със всеки ден. Никой не иска да бъде приравняван с тъп и арогантен простак завършил с мъка осмо отделение....
Забелязваш ли че останалите Соколов ,Дилетант и Стамболов негласно се разграничават от езика и писанията ти...
Продължавай в същият дух!
С Дилетант и Стамболов сме спорили преди две години, когато ГЕРБ беше на върха ,Соколов има сбъркано понятие за икономиката ,но ти си лесна мишена защото нямаш нито един довод освен обидите и всички виновни са комунета и костовисти.
ГЕРБ няма алтернатива и мнозина се дразним, когато се търси под вола теле, за да се клати първото българско правителство, което наистина работи.
Колкото повече безобразия се правят - антиправителствена пропаганда по медии и форуми, грозни инициативи по социални мрежи, даже вече и анономни билборди, толкова повече всеки привърженик на нормалността, смисъла и реда втвърдява позицията си ЗА ГЕРБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетой гербаджии...
Е аз пък казвам мамка им на гнусните комунисти , дето разпространяват небивалици....
е кажи ми сега кой е прав в случая...
различно...
Е всеки нормален човек като прочете мислите ти и да симпатизира на ГЕРБ ще се разграничи от теб. Догато ти си тук ГЕРБ ще губи гласове със всеки ден. Никой не иска да бъде приравняван с тъп и арогантен простак завършил с мъка осмо отделение....
Забелязваш ли че останалите Соколов ,Дилетант и Стамболов негласно се разграничават от езика и писанията ти...
Продължавай в същият дух!
С Дилетант и Стамболов сме спорили преди две години, когато ГЕРБ беше на върха ,Соколов има сбъркано понятие за икономиката ,но ти си лесна мишена защото нямаш нито един довод освен обидите и всички виновни са комунета и костовисти.
Коментар
-
Не виждам да съм коментирал постовете на Мейси и Гигов. И според мен това е силно прекаляване с ПР новини. И доста силно залитане при собствените им оценки. Но като баланс на тези доста розови краски, които рисувате привържениците на ГЕРБ са си необходима подправка.
При твоите постове виждам ПР в пълнат алипса на критика на действията на правителството и сляпото подържане на техните тези. Никой не е безгрешен и е нормално като греши това да се признава.
А между другото едно от основните неща при налагане на тотален контрол - което всъщност се опитват да правят ГЕРБ е да се избягва всякаква критика. Защото критиката поражда съмнение, а съмнението води до оспорване на авторитета. Само където при демократично управление оспорването на авторитетите е в основата на доброто управление. Само така обществото може да върви напред. А при авторитарните и тоталитарните режими е основния грях. Там всичко трябва да се движи в синхрон с позицията и идеологията на управляващите. Всяка липса на хармония с правилната политическа мисъл е всъщност съмнение - което е недопустимо.
Всъщност на авторитарните, харизматични лидери най-зле действа усмиването, принизяването им като гротесни герои. В този случай се получава насилствено смъкване на ореола им. Защото при всяка харизма всъщност няма нищо рационално, има само емоции на които отговаря този лидер. Така че като разбиеш емоциите разбиваш и лидера. От тази гледна точка писанията на Мейси, Гигов, също както и цялостната кампания на БСП придобиват някакъв смисъл. Само където той е извън заемането на рационална политическа позиция, а просто рушене на имиджа на лидера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе знам дали това е компромат или факт. И честно казано слабо ме интересува. Отлично виждам че ГЕРБ силно залитат в полицейски методи, така че дори и този конкретен въпросник да не е истински, съм склонен да повярвам, че има доза истина.
Но ти , коки ( мейси или както там се нарича ) гигов, идиота монти веднага казахте ..ДА ИСТИНА Е и мамка им на гадните гербаджии...
Е аз пък казвам мамка им на гнусните комунисти , дето разпространяват небивалици....
е кажи ми сега кой е прав в случая...
А това с полицейщината е пак комунистическа измислица...Аз не знам лично ти имаш ли такъв опит или всичко е пак плод на вестникарски писания и комунистически приказки..
Искаш да ми кажеш ,че по времето на румен петков и адвоката михов е било по различно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениее и аз видях в твоите постове ,че си човек с неустановена сексуална ориентация , но какво да направя.....
Ти нямаш достатъчно акъл да прецениш никаква ориентация на някого.
Непрекъснато питаш за сексуалната ориентация на форумджиите а икономиката с тъпите доводи е за теб между другото а мека китка голям сбироток вече правят в ГЕРБ щом до теб са допрели , поради липса на кадри...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениее да де ,но не мисля ,че гражданското общество трябва да се ръководи от непроверени слухове и очевадни манипулации на други политически мижитурки..... Както и демонстрира ти заклейми онези от чието име уж е направена магарията с въпросника , а не както е по нормално да заклеймиш вадещите компромата...Как така реши ,че всичко това отговаря на истината ,а не е подло скроен номер от комунягите..Още повече последните са доказани подлеци и безскрупулни типове...Колко време ни трябва на нас "гражданското" общество да го осъзнаем този факт....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеE не беше трудно. Достатъчно е да погледна какви са ти мозъчните възможности в първата дума на първият пост който написа и всичко става ясно. Обичам да помагам на бавноразвиващите се с цел промяна на мирогледа. Ако не ти е ясно давам и платени уроци за увеличаване на мозъчните гънки на първо време на две защото си тежък случай и трябва да използваме нещо по тежко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМежду другото просто хвърлям вашите камъни по вашата глава. Ако престанете с тъпия ПР тон, и аз ще престана, как да го кажа, с изкривената от пропаганда риторика. Но това изисква все пак да можете да водите разумен дебат, с разумни доводи и най-вече да признавате когато идолите ви правят глупости. Тъй като не вярвам това да се случи мисля да продължавам както ми харесва
Аз също бих спрял с спама , когато видя една нормална дискусия м/у хора с различни политически виждания , но това очевидно скоро няма да се случи.....
Всички доводи на драскачите са огледално копшие на онова от което се гнусяхме докато комунистите бяха на власт , а никъде не се посочват реални слабости на управлението...Не че няма , напротив , безгрешни хора няма ...но да наричаш министър председателя тъп пожарникар или мин.на МВР цецо шлифера или физкултурника е малко прекалено...да не би румен петков да е бил топ ченге когато стана министър или станишев да е завършил школа за министър председатели.....Всички в биографиите си основно са били партийни функционери , а в последствие на държавна работа....т.е чиновници... Защо късата памет забравя тяхните поразии...малко ли бяха или нямаше такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи ти малоумнико как разбра ,че съм платен , заблуден гербаджия с една черта в мозъка....
Коментар
Коментар