Първоначално изпратено от Minavast
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерИрина е яка мацка, вервайте ми. Познавам я.сега очакваме вкючване от позитано
обаче там май си падат предимно по високи, стойни, чернокоси и сташно нафукани пичовес топки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерИрина е яка мацка, вервайте ми. Познавам я.сега очакваме вкючване от позитано
обаче там май си падат предимно по високи, стойни, чернокоси и сташно нафукани пичовес топки
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
http://red-bg.net/content/view/304/4/lang,bulgarian/
„Сергей, обади ми се” написа Звездичката на Станишев
10 дами решиха да поканят премиера на red-bg.net с билборд пред МС
РЕД-фенката Звезди покани министър-председателя на България Сергей Станишев на среща в сайта red-bg.net. Поканата беше отправена с атрактивен билборд пред сградата на Министерски съвет. На винила е изписан текстът: „Сергей, обади ми се”.
Потърсена от РЕД, Звездичката разкри, че идеята за изработването на билборд е на 10 дами от групата „Фенки на Сергей” в сайта. „Искахме да поканим Станишев нетрадиционно, не като министър-председател, а като човек. Затова избрахме да го направим с лично послание”. Сред дамите имало люта конкуренция коя да сложи никнейма си на борда, но гласовете за Звездичката надделяли, разбра РЕД.
Бърза справка в сайта показа, че зад потребителското име Zvezdichkata се крие Ирина Йорданова. Тя е на 22 години и е от Костинброд. Тази година Ирина беше коронясана за „Мис Р.Е.Д. Бузлуджа 2008”.
Младата дама е и една от първите, присъединили се към групата „Фенки на Сергей” в сайта, която е посветена на българския министър-председател. „Фенки на Сергей” е изцяло дамска група, в която членуват близо 90 представителки на нежния пол.
Коментар
Коментар