Не знам ДПС ама , че няма да плаща газта за ТЕЦ-овете си ми се струва най-голямата му мечта....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ковачки и "Напред" искат трайно място в политиката
© WTV
Ива Иванова
Размер на шрифта: a a a
Членовете на трите партии ВМРО, ЗНС и ЛИДЕР се събраха в зала 1 на НДК да заявят, че днес е ден, в който България тръгва напред.
Нашата идея е да оправим разбитата държавна каруца и да поведем България напред.
Кр.Каракачанов
Още...
Трите партии основават движение "Напред" и предлагат държавна политика подчинена на националните интереси във всяка областта и сектор, насърчаване на българските производители и предприемачи, повишаване на благосъстоянието на хората, реални субсидии за земеделските производители.
„Тръгваме напред, защото можем да дадем скорост на България", заявяват в посланието си трите партии.
Церемонията започна с фолклорно изпълнение.
Привържениците на трите партиите пристигнаха с автобуси от цялата страна.
В претъпканата зала 1 на НДК имаше и много правостоящи.
Председателят на партия ЛИДЕР Христо Ковачки заяви, че целта на проекта движение "Напред" е България да стане просперираща държава.
Той изтъкна, че трите партии ги обединяват общи идеи и идеали и подчерта, че искат да предложат позитивизъм и консолидация.
„Искаме да предложим нов подход в управлението - експертен подход", подчерта Ковачки.
Той заяви и намерението на движение "Напред" да прилага икономическа политика, която да обединява дунавско-черноморския регион.
Това по думите му е първият проект на движение "Напред".
„Много ми се иска движение напред да не за едни избори, за един мандат, а да е част от българската политика и управлението", посочи Ковачки.
Той изрази надежда принципите на движение "Напред" и техните идеи да станат основополагащи и след 20 години поколенията да се ръководят от тях.
Учредителите на движение "Напред" приеха платформа за своята дейност.
Платформата предвижда решителни мерки за преодоляване на демографската криза , качествено образование, ефективно и достъпно здравеопазване, гарантиране на сигурността на гражданите, създаване на национална гвардия в подкрепа на населението при бедствия и промишлени аварии, бързо ефективно и справедливо правосъдие.
Пред събраните близо 4000 съмишленици Красимир Каракачанов подчерта, че днес те дават посоката на България и, че тя е напред.
Поредния "бизнесмен" който се "прехвърля" пряко в политиката с "чести" намерения!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Остап БендерПри тази бездарна, крадлива, проста и недъгава опозиция БСП ще управлява поне още 45 години. Помнете ми думата. Това ви го казва човек изял 800оки бой в комунистическите арести по живково време.
Чест ти прави,че като симпатизант(или член) на Атака говориш така за управляващите,ама доскоро не мислеше така!
Поправи ме ако греша!Просто коментирам реалната ситуация. Атака за разлика от костовата партийка не е секта и много добре си даваме сметка за какво идва реч.
Нищо не препоръчвам!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Остап БендерПри тази бездарна, крадлива, проста и недъгава опозиция БСП ще управлява поне още 45 години. Помнете ми думата. Това ви го казва човек изял 800оки бой в комунистическите арести по живково време.
Чест ти прави,че като симпатизант(или член) на Атака говориш така за управляващите,ама доскоро не мислеше така!
Поправи ме ако греша!Просто коментирам реалната ситуация. Атака за разлика от костовата партийка не е секта и много добре си даваме сметка за какво идва реч.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПри тази бездарна, крадлива, проста и недъгава опозиция БСП ще управлява поне още 45 години. Помнете ми думата. Това ви го казва човек изял 800оки бой в комунистическите арести по живково време.
Защото, е създадена от БСП((БКП)КПСС)).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПри тази бездарна, крадлива, проста и недъгава опозиция БСП ще управлява поне още 45 години. Помнете ми думата. Това ви го казва човек изял 800оки бой в комунистическите арести по живково време.
Поправи ме ако греша!Нищо не препоръчвам!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mogo MogoПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерТова правителство е най-читавото правителство, което България е имала от 1989год. до сега а Сергей е най-добрият български премиер. Води балансирана дясна политика с лек социален привкус, имаме икономически разстеж и финансова стабилност и то когато в останалият свят се вихри страхотна криза. Това са фактите независимо дали на някой му харесва или не.
Не можеш да отидеш в БСП, щото първо трябва да се махнеш от там. По-трагично правителство няма как да имаме.
Коментар
� -
"От Българския хелзинкски комитет (БХК) определиха тазсутрешните изказвания на Бойко Борисов като скандални и позорни.
Организацията визира мнението на Борисов, че не целите, а методите на Възродителния процес са сгрешени, както и становището му, че на хората с турско самосъзнание следва да се дават „български имена"."
Бойко кефи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mogo MogoНе можеш да отидеш в БСП, щото първо трябва да се махнеш от там. По-трагично правителство няма как да имаме.
ПО добро правителство от това не сме имали. Ако успеят да намалят корупцията и злоупотребите цена няма да имат. По всяка вероятност ще управляват още един мандат. Лошото е, че онзи мръсник Гоце и кликата му тежат като воденичен камък на правителството и на БСП.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерТова правителство е най-читавото правителство, което България е имала от 1989год. до сега а Сергей е най-добрият български премиер. Води балансирана дясна политика с лек социален привкус, имаме икономически разстеж и финансова стабилност и то когато в останалият свят се вихри страхотна криза. Това са фактите независимо дали на някой му харесва или не.
Не можеш да отидеш в БСП, щото първо трябва да се махнеш от там. По-трагично правителство няма как да имаме.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Остап БендерТова правителство е най-читавото правителство, което България е имала от 1989год. до сега а Сергей е най-добрият български премиер. Води балансирана дясна политика с лек социален привкус, имаме икономически разстеж и финансова стабилност и то когато в останалият свят се вихри страхотна криза. Това са фактите независимо дали на някой му харесва или не.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерТова правителство е най-читавото правителство, което България е имала от 1989год. до сега а Сергей е най-добрият български премиер. Води балансирана дясна политика с лек социален привкус, имаме икономически разстеж и финансова стабилност и то когато в останалият свят се вихри страхотна криза. Това са фактите независимо дали на някой му харесва или не.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
�
Коментар