If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе аз ти казвам, давай да го връщаме, че няма кой да докара банките до фалит ... виж как се гърчат, но не фалират гадините, пък Жанчо от раз ще ги гътне ...
Българските банки бяха фалирани под натиск от вън. Банките не бяха във фалит. Това ще ти го каже всеки шеф на банка от онова време. Българските банки тогава бяха значително по добре от западните сега. Само, че сега правителствата наливат стотици милиарди във фалирали банки а тогава ни принудиха нашите частни банки, които стояха добре на пазара да ги фалираме. Ти си бил доста наивен. Разочарова ме.
абе аз ти казвам, давай да го връщаме, че няма кой да докара банките до фалит ... виж как се гърчат, но не фалират гадините, пък Жанчо от раз ще ги гътне ...
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от Боримечката
а ако питат теб, най-добре да се върне Жан, ах ти дърта червена бабишкероооо
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Според мен ако успее да ограничи поне малко корупцията Сергей ще е следващият премиер на България.
Какво имаш против Жан? Жан е безкрайно честен човек, който го провалиха отвън.
Станишев е най-добрият премиер който България е имала някога. Това се вижда с просто око. Въпреки пречките, които му правят Сергей се справя повече от добре. По всяка вероятност Станишев ще изкара още един мандат. Независимо дали ни харесва или не. Реално погледнато по добър от него в момента няма. Опозицията не струва и не става за нищо а Бойко тази крадлива сган окло него ще го провали.
И нея. Висока, стройна чернокоса. Направо трепач. И страшно нафуклана мадама. За балъците пишещи тук е мнооооооооого висока топка.
ясно сега очакваме вкючване от позитано
обаче там май си падат предимно по високи, стойни, чернокоси и сташно нафукани пичове с топки
Е,ти композитно изкуство твориш!Това си е за "Бисери и вицове" направо;-))))
Въобще не е за "бисери и вицове". Сергей има страшно много фенки. Всъщност всеки мъж с власт ги има. А Иринчето е състезателка по конен спорт и мисля, че май завърши и е най-младата треньорка по този спорт. Много ербап мадама. Аз познавам всички готини жени в тази държава. И хиляди готини мацки извън пределите и. Хилядопутник станах на морето 84 год мисля.
Коментар