IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.novinar.net/?act=news&act...r=Mjc4NDs4NQ==

Масларова пита безработните защо си стоят вкъщи
    Социалната министърка връща българите от чужбина

[27-10-2008]

Специално социологическо проучване сред безработните българи обмисля да направи социалната министърка Емилия Масларова, стана ясно вчера. Идеята е хората без работа да попълнят стандартен въпросник за това защо не ходят на работа, обясни зам. социалният министър Димитър Димитров.
    Все още обаче не е ясно точно какви въпроси ще бъдат включени в проучването, нито как анкетьорите ще достигнат до безработните, голяма част от които въобще не са регистрирани в бюрата по труда и трудно могат да бъдат открити, за да отговорят на въпросите.
    По данни на социалното министерство у нас повече от 200 000 българи не ходят на работа. Изводите от анкетата на Масларова ще послужат за изработването на допълнителни мерки за включване на безработните в пазара на труда. Очаква се проучването да даде отговор и на въпроса защо голям брой българи изобщо не си търсят работа, въпреки че имат нужда от пари.
    Социалното министерство няма да прекрати усилията си за връщане на заминалите за чужбина българи обратно в страната, каза министърът на труда Емилия Масларова.

Коментар

• Мони пак ги реди тука!!!Хи-хи-хи!!!

Коментар

• Не е ли време вече , да дойдат танковете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Не по вероятно а най-вероятно си смрадлива педеруга с разпран гъз и ебана в устата.
          ВустатА Ебендър,съвсем изперка.Изпуска вече от всички шлякани отвори.
          Мнооого яростен педал! Ще обявиш ли с Факушка сватба офицЯлно.Опитай в шоуто. Тук аудиторията е недостатъчна за вашите изяви.

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
            КАКТО И КОМУНИСТИТЕ....

Жалко за bg-google - мислех го за интелигентен, но като прочетох "творенията" му тук, разбрах защо е казано "Комунист и интелигент са несъвместими неща".

Остап, жалко и за теб - не си интелигент, но за сметка на това си КОМУНИСТ.....
            Ти виждал ли си комунист на живо или само си чувал, че има комунисти? Ако си от сектата на Иван Костов погледни гуруто си и ще видиш един неосъществен комунист не приет в БКП поради некадърност.

Коментар

• Не по вероятно а най-вероятно си смрадлива педеруга с разпран гъз и ебана в устата.

Коментар

Първоначално изпратено от po-weroqtno
                Да, добре ,а защо нападна мен?
                Педеругите сте като ято. Познавате се отдалеч.
                КАКТО И КОМУНИСТИТЕ....

Жалко за bg-google - мислех го за интелигентен, но като прочетох "творенията" му тук, разбрах защо е казано "Комунист и интелигент са несъвместими неща".

Остап, жалко и за теб - не си интелигент, но за сметка на това си КОМУНИСТ.....

Коментар

• 204 чугунени глави - за БСП и 126 рязани карабини.....

А се предполага, че тук средното интелектуално ниво е над средното?! Да-да! Ама НЕ!

Жална ни е майка!

Коментар

Първоначално изпратено от po-weroqtno
                    Защо се разфуча бе дърт изперкал хермафродит! Много ли те засегнах,като разкрих отношенията ви с Факушка. Скапани комплексирани педали!

Коментар

• Първоначално изпратено от po-weroqtno

Коментар

• Първоначално изпратено от po-weroqtno
                        Да, добре ,а защо нападна мен? (в друга тема) Мисля ,че се обръщам не срещу теб,а срещу
                        говорителят на хомодружките,Факушка.
                        В същност, всички теми са нападнати от педита
                        Да ти го начука слон, педераст недоклатен.

Коментар

Първоначално изпратено от Mogo Mogo
                          ... аз съм много Сериозен Гей и ще ти ....
                          През дедовия ми е колко сериозен педераст си. Държа обаче да обърна внимание на хомодружинката, че това е икономически сайт а не розово говно. Пендерхулите да си намерят някой розов сайт и да пишат там.
                          Много си прав, че това е икономически сайт и глупостите, които ръстие с радославка и Равончо не хващат дикиш (както биха се изразили некои хора). Мисля, че в близкия пенсионерски клуб може да имате някакъв успех.

Коментар

Първоначално изпратено от Mogo Mogo
                            През дедовия ми е колко сериозен педераст си. Държа обаче да обърна внимание на хомодружинката, че това е икономически сайт а не розово говно. Пендерхулите да си намерят някой розов сайт и да пишат там.
                            Да, добре ,а защо нападна мен? (в друга тема) Мисля ,че се обръщам не срещу теб,а срещу
                            говорителят на хомодружките,Факушка.
                            В същност, всички теми са нападнати от педита

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo

Коментар

• Първоначално изпратено от call-151
                                Оох, надявах се, поне този форум да е зона свободна от идиоти... ама не! То не бе Radoslava, Ravon, be_google ....
                                Много увреден генетичен материал има в тази страна, Господи!!!
                                здравей call-151,
                                откакто си написала това
                                за ДПС има още 100 гласа, а тези за вашата тъмносиня сектичка на бай Иван има няколко гласа!??? Още помним как костов си асфалтира улицата пред къщата.. .но избиването на комплекси е присъщо на политическата ни класа! Да беше асфалтирал поне пред Икономическия...
                                Писането и публичното обсъждане на проблемите на политиката и икономиката е един началото на промените, които ни предстоят.
                                Но ако ще пишеш като иво-форикса-, който откри своят нов свят във форекс-а, по-добре си запази самоеважението и се откажи.

Права си, че съм идиот - приемам го като комплимент, защото поне съм идиот с позиция, принципи и чест... дано има повече идиоти като мен , защото форума няма нужда от идиоти с 10 ника - защото цифрата на идиотите си остава константна (разбра ли ми мисълта 1 идиот с 10 ника не=на 10 идиота, а = на 1).

В сините, в нашето дясно се вижда и елемента на прикрит неофашизъм - особено в крайно сините и крайно десните групи (около лидерите - разни лакеи, подлоги, слуги, мошинници). Това ви крепи като стадо - аурата на вожда, когото сте обявили с някоя ПР-фирма за МЕСИЯ! Фашизма по същество е такъв - той е срещу конкуренцията на идеи и хора - защото всички сте съвършенни вътре в стадото - затова и пропадна при хитлер! Идеята на съществуванието ви е проста "НАШЕТО СТАДО ИЗЯЖДА ПЛЯЧКАТА НА ДРУГИТЕ СТАДА"!!!
                                В наши дни има модифициран фашизъм и ницшеанство - особено силно в щатите.... друга дълга тема.
                                И за една година написа с този ник 21 коментара...???
                                А кои са ти другите?
                                За мен не е от значение дали са ти 2, 200 или 5000 постовете и мненията стига да казват нещо!

И така въпроса е Кой ви уважава в обществото освен вие един друг? Даже се плюете и предавате хахахах

Първоначално изпратено от Ravon
                                Първоначално изпратено от call-151
                                Не мога да допусна, че 32 (до сега) от пишещите в този форум (пишещи и имащи нещо общо с инвестиране и икономика) са отбелязали като свой избор ДПС. Или някой си прави неуместни шеги като изкривява и обезсмисля допитването, или наистина (което ми изглежда не много вероятно), реални привърженици на ДПС извън този форум, ни "гостуват" целенасочено. Резултатите на БСП не ме изненадват, много хора са възпитани от бабите и дядовците си и са закърмени с легендите за справедливите управници, достъпно за всички здравеопазване и образование и евтините стоки по Тошово време...
                                Нищо, ще поживеят и ще видят...
                                Кое е странно в това човек да подкрепи ДПС? Аз съм техен привърженик, защото те винаги защитават малцинствата от дискриминация, а и освен това са една съвременна либерална партия, член на либералния алианс и призната в ЕС. Кое е странно тук?

Коментар

Working...
                                X