IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малее, какъв е този фашизъм джей!???

И откога бащицата Костов е мерило за политически морал?

Защо всички бягат при Ахмед Доган?
    Откровен е и това май пречи и дразни някои лакоми за слава и почести бивши величия?

Само вижте сектата, която сте основали с култа към Костов!

хахахахаха

не знам кой му дава акъл на г-н Костов да ги ръси такива, но последните изказвания на този бивш Премиер са като старата поговорка : "В къщата на обесения не се говори за въже"...

Първоначално изпратено от teranova
    Първоначално изпратено от Jay Gould

[color=red]............................................!

....................:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... И летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот". http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1248266
    ....................:

- Костов каза, че ДПС е мафиотска организация. И за това ли ще мълчиш?

- Толкова е абсурдно това, че човек трябва да остане насаме със себе си и да разсъждава - какъв стил на мислене имат тези хора, как виждат живота си, как се самовъзприемат, как оценяват другите?

Дефектът на Костов е фундаментален и той не е от вчера. Много пъти съм оценявал неговите действия като политик. Той използва случая за истеризиране на държавата, за създаване на един деструктивен образ за страната, жертвайки националната сигурност.

А ние цял живот, 19 г., показваме обратното - че мислим за държавата, за страната. Бях убеден, че когато влезем в ЕС, ще има някаква форма на национализъм, но такъв деструктивен национализъм, не съм допускал!
    Още не може да преглътне, че 97-2001г. беше наврян в кучи гъз.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
      Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
      Колеги кога ще се провеждат изборите у нас?
      Когато се изкъртят всичките кинти на БФБ.
      Ами то с това темпо някъде по нова година е точката на зануляване..

Коментар

• Министърът на транспорта:

"Не мога да направя нищо по въпроса с незаконните коли!"

А кой тогава може?

Какви министри сте като не можете да решавате и най-малките проблеми?

Пълни нещастници!

Може би нямате време,от мислене как и по какъв начин да издоите държавата чрез обръчите си от фирми?

http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=573949

Коментар

• Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
          Колеги кога ще се провеждат изборите у нас?
          Когато се изкъртят всичките кинти на БФБ.

Коментар

• Колеги кога ще се провеждат изборите у нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould

Където няма държава, има мафия.
              Където има мафия, няма инвестиции и реален разтеж на икономиката.
              .
              Рибата се вмирисва от главата.
              Точно тя трябва да се отреже
              !

Вижте само тоя наглец и си помислете:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... И летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот". http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1248266
              Мда, ето къде го стяга чепика Доган-Сава:

- Костов каза, че ДПС е мафиотска организация. И за това ли ще мълчиш?

- Толкова е абсурдно това, че човек трябва да остане насаме със себе си и да разсъждава - какъв стил на мислене имат тези хора, как виждат живота си, как се самовъзприемат, как оценяват другите?

Дефектът на Костов е фундаментален и той не е от вчера. Много пъти съм оценявал неговите действия като политик. Той използва случая за истеризиране на държавата, за създаване на един деструктивен образ за страната, жертвайки националната сигурност.

А ние цял живот, 19 г., показваме обратното - че мислим за държавата, за страната. Бях убеден, че когато влезем в ЕС, ще има някаква форма на национализъм, но такъв деструктивен национализъм, не съм допускал!
              Още не може да преглътне, че 97-2001г. беше наврян в кучи гъз.

Коментар

• И тогава идва въпросът:Защо ни трябваше ДАНС?

Не трябва ли да бъде закрито по най-бързия начин това свърталище на бивши и

настоящи доносници и агенти на ДС ?

Коментар

• Дааа, уредихте се !!!
                  Безсрамници и хрантутници народни!
                  Баси наглостта и безочието, баси получовеците!!!

Депутатите отвръщат на удара - ще контролират ДАНС
                  30 октомври 2008 / News.dir.bg
                  След шумния скандал със следените от ДАНС депутати, те и колегите им решиха да отвърнат на удара - до седмица ще бъде създадена самостоятелна парламентарна комисия за контрол над агенцията.
                  Това съобщи председателят на Парламентарната група на Коалиция за България Ангел Найденов, цитиран от Фокус.
                  По думите на Найденов комисията ще се създаде на паритетен принцип, като ще има шестима членове – по трима от опозицията и от управляващите. От мнозинството няма да налагат вето или контрол върху избора на опозицията за нейни представители (опозиционните парламентарни групи са повече от три, а има и независими депутати – бел. ред.). Комисията обаче ще бъде оглавена от депутат от мнозинството.
                  Две седмици след сформирането й, тя трябва да приеме вътрешните си правила за работа. На заседанията няма да могат да присъстват депутати, които не членуват в тях. Разработки ще могат да бъдат разглеждани само при специални случаи и с решение на парламента.
                  Подкомисия към постоянната комисия по отбрана пък ще следи работата на Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана и Служба „Военна информация”, съобщи Дарик. Тя също ще е съставена на паритетен принцип от шестима народни представители.
                  Управляващите имат готовност да формират и подкомисия за проверка на конфликт на интереси към постоянната комисия за държавната администрация.
                  Възможно е трите комисии да бъдат оглавени от по един пресдставител на трите коалиционни партии.

Коментар

• Jay Gould,аз не виждам тук никаква прокуратура!

Виждам едни смешници и страхливци!

Как тогава можем да си обясним изявленията им няколко часа след убийството на емин, още следствените действия бяха в началото си ,че това е самоубийство!

Как да си обясним това, че при идеята за подвеждане на доган под отговорност ,за разгласяване на следствена тайна(пак по този случай) те казаха че това си било негова работа(огласяване на данни от тефтерчето)

Според мен прокуратурата действа не като такава ,а като адвокат на престъпниците!

Как най-лесно се приключва дело:като прокурора оттегли обвиненията си или каже че няма достатъчно доказателства!

Сетете се колко много дела има приключили по този начин!

А би трябвало проки да се бори до края!

Така е в белите страни!

Срам ,срам за цялата държава!

Коментар

• http://www.standartnews.com/news/det...ДНОСТТА

194 ЛВ. ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТТА
                      четвъртък, 30 октомври 2008
                      София

От 1 януари догодина линията на бедността става 194 лв. Това ще определи днес правителството на редовното си заседание.
                      Сега бариерата на бедност е 166 лв., а миналата година беше 152 лв.
                      За изчисляването линията на бедност се използва специална методика, в която се включват данните на Националния статистически институт от ежегодно изследване на бюджетите на домакинствата.

Коментар

• Първоначално изпратено от PINO4ET
                        Не е ли време вече , да дойдат танковете!
                        Време е!

Току що по Нова ТВ, даваха някакво село, в което ЕОН е начислило сметки за ток, на празни порутени къщи, на църквата която е без ток от години, на умрели, и на къщо с прекъснато електроснабдяване от 8 години.

Във всяка друга нормална страна, това не е възможно.
                        Прокуратурата би се самосезирала за този грабеж, би се намесила полиция, съд, държавна власт и целия репресивен апарат на страната, само тук не.
                        В момента понеже пострадалите са предимно възрастни и бедни хора от ЕОН знаят че никой няма да се намеси, а дядковците там пари за адвокати нямат, пък и да имат съда който също е вътре във всички далавери ще натовари делата с разходи и ще ги влачи с години.
                        Едва ли нещата са случайни.
                        Представете си че това се случва на един чужд инвеститор (Случва се) и ще ви е ясно защо ще избяга и защо не се влагат повече пари в България.
                        Тук мафията която се е сраснала с държавата, действа точно така. Ако номера мине, и ако човек няма сила, власт, пари и адвокати всеки дребен мафиот, може да му натрупа сметка да му вземе имота, да го изнудва, рекетира и да прави кавото си поиска, с благословията на съд, прокуратура, полиция.
                        Случая с ЕОН е само един от хилядите, но нито един мафиот не би бил нагъл ако нямаше покровителството на държавата в лицето на министри, президент, главен прокурор, главни съдии, депутати и всякаква друга сволач. Рибата се вмирисва от главата!

Където няма държава, има мафия.
                        Където има мафия, няма инвестиции и реален разтеж на икономиката.
                        .
                        Рибата се вмирисва от главата.
                        Точно тя трябва да се отреже
                        !

Вижте само тоя наглец и си помислете:

И всички тия боклуци, искат данъци ни за да си пълнят гушата още!

За танковете не знам, ама както са паднали цените на арматурното желязо, всеки е необходимо да си купи по един прът и да си го държи под леглото. Като има човек плъхове в къщи (България), трябва да ги трепе, а не да им прави метани.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Гаврата продължава:отлагат увеличението на пенсиите за догодина!

Как старците ще преживеят зимата ,господа олигофрени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            Първоначално изпратено от PINO4ET

Танковете и самолетите отдавна ги нарязаха на скраб. Т-55 ги дадохме на фиромия но и те бидоха нарязани.
                            Вярно че за това разсипаха армията ,за да нямат коректив!

Какво правим тогава?

Кой ще измете тази управляваща сган?

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=59764

ГЕРБ се атакизира, отсече президентът
                              28.10.2008 15:32

Според президента Първанов лидерът на ГЕРБ нарушава правилото да не се етнизират политическият дебат и междупартийните отношения.
                              Държавният глава бе помолен да коментира казаното от Бойко Борисов, че президентът и премиерът са лансирали тезата, че ако ДПС не е във властта, ще бъде застрашен ентическият мир в страната.
                              Първанов заяви, че той няма такива изказвания и за пореден път столичният кмет се изказва неподготвен.
                              "Най-малкото, което мога да кажа, е, че той изрича поредната лъжа по мой адрес, но това не е най-важното. По-важното е, че със замах, както го направи преди броени седмици, той се опитва да решава един много сложен въпрос. Така както направи с македонския език, така се захваща и с етническата проблематика", коментира държавният глава.
                              Според Първанов етническият модел е едно разбиране, което изразява историческата традиция в етническите отношения по българските земи от десетилетия.
                              Президентът посочи, че за времето на прехода етническият модел е система от неписани правила, които всяка една от основните партии и лидери се стремят да спазват.
                              "Г-н Борисов нарушава това правило по един недопустим начин и аз бих искал да му обърна специално внимание, че етническите пожари се гасят много трудно, в продължение на години, понякога дори и на десетилетия", каза Първанов.
                              "Смея да кажа, че се набива в очите вече една тенденция ГЕРБ да се атакизира", допълни държавният глава.
                              За него това е трудно обяснимо, защото по думите му ДПС може да бъде критикувано за много политики, за административни и други отношения, за поведението на неговото ръководство, така както трябва да бъде критикувана и БСП, и НДСВ, а защо не и партиите от опозицията.
                              "Но нека да се критикуваме политически, нека да търсим конкретните измерения на всяка политика, да ги оспорваме, да вадим алтернативата и да не си позвол

Коментар

• Първоначално изпратено от PINO4ET

Танковете и самолетите отдавна ги нарязаха на скраб. Т-55 ги дадохме на фиромия но и те бидоха нарязани.

Коментар

Working...
                                X