Понеже някой (Вергилчо) услужливо "не забрляза" и(или И) "забрави
и още, от по-преди :
И, към края:
Накратко, някой забеляза ли, как момчето се измъква по терлици, като му напомни за въпросите?
Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Братле, факти не може да се използват. Те са едни неща, които са се случили. Точка. На тях може да се позоваваш, може да ги игнорираш но,.не.можеш нито да ги измениш, нито да ги отмениш. Иначе, съм съгласен че, доста от т.нар.конспирологии са ...ммм...доста достоверни.
Искаш ли да предположа нещо а ти, да ми отговориш честно и почтено?
Аз твърдя че, ТИ ЛИЧНО, никога не си измервал нито площта, нито обема на ледовете в северния ледовит океан. Позоваваш се на някакви данни, които, ТИ СМЯТАШ че, са "по-достоверни" т.к.покриват някакви критерии, които ти смяташ за...не знам, за...правилни. Гледал си графики и таблици някъде. Е, ако сам казваш че, "всичко е измама и се прави за контрол и за пари" това значи че, И ТЕЗИ твои данни, също влизат в това "всичко".
Кажи ми, какво точно пропускам?
Искаш ли да предположа нещо а ти, да ми отговориш честно и почтено?
Аз твърдя че, ТИ ЛИЧНО, никога не си измервал нито площта, нито обема на ледовете в северния ледовит океан. Позоваваш се на някакви данни, които, ТИ СМЯТАШ че, са "по-достоверни" т.к.покриват някакви критерии, които ти смяташ за...не знам, за...правилни. Гледал си графики и таблици някъде. Е, ако сам казваш че, "всичко е измама и се прави за контрол и за пари" това значи че, И ТЕЗИ твои данни, също влизат в това "всичко".
Кажи ми, какво точно пропускам?
Не чувам отговор та, пак да питам : Прочее, признаваш ли че, НИКОГА САМ, ЛИЧНО НЕ СИ ИЗМЕРВАЛ ледената покривка?
И още: Въз основа на какви съображения, ако е вярно че,
всичко е измама и се прави заради контрол и пари
, си се спрял на някакво подмножество на това "всичко" което, ме напряга?
И още: Въз основа на какви съображения, ако е вярно че,
всичко е измама и се прави заради контрол и пари
, си се спрял на някакво подмножество на това "всичко" което, ме напряга?
Коментар