IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобалното затопляне мит или реалност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Разбира се че не греша. Има си статистика за температурата на морската вода, но може и да има малка грешка.

Не греша и като кажа, че едно смислено изречение не може да напишеш. Статистиката тука е на 100% и грешка няма.
    Я кажи, в колко точки, на каква дълбочина, при какви течения и т.не измерена тази температура на водата? Ако може, с максимум подробности? Е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Абе няма начин да грешиш. Хич даже.
      Разбира се че не греша. Има си статистика за температурата на морската вода, но може и да има малка грешка.

Не греша и като кажа, че едно смислено изречение не може да напишеш. Статистиката тука е на 100% и грешка няма.
      Last edited by vikhunter; 14.04.2025, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Миналата година темп. на морската вода в средата на април беше 15С.
        Тази година е 8С.
        7 градуса разлика за огромен обем вода.
        Но това разбира се е заради глобалното затъпяване
        Абе няма начин да грешиш. Хич даже.

Коментар

• Миналата година темп. на морската вода в средата на април беше 15С.
          Тази година е 8С.
          7 градуса разлика за огромен обем вода.
          Но това разбира се е заради глобалното затъпяване

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Зависи от хората. Аз също без месо все едно не съм ял, докато жена ми хрупа разни плодове и зеленчуци и се кефи. Една манджа нямаме, която едновременно да се харесва и на двамата.
            Айтей кат' ст@ни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Честно казано, опитвал съм да не ям месо и на третия-четвъртия ден съм пълно чао. Не съм някакво топ месоядно, но поне скара трябва да се хапва през ден, иначе се чувствам уморен, дезоеринтиран и ми минава света като в облак.
              Зависи от хората. Аз също без месо все едно не съм ял, докато жена ми хрупа разни плодове и зеленчуци и се кефи. Една манджа нямаме, която едновременно да се харесва и на двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз съм виновен за зъзненето. От как сложих соларите и грам не пече. 3 дена слънчево от 22, 6 нещо останалите дни нъцки не мога да си покрия масрафа на инвертора
                Далавера от соларите ще има когато се появят водородните автомобили. Сам ще си правиш водород за колата и ще ти излиза без пари.

Иначе в момента соларната енергия поскъпва именно защото се опитват да я вкарат в мрежата и да я разпространяват насам-натам. Ако обаче се произвежда и ползва локално, тя се явява възможно най-евтината.

Другата далавера за локално ползване е да си купиш биткойн копачки. Сметката ще ти излиза именно поради евтиния ток.
                Last edited by Mateev; 14.04.2025, 21:31.

Коментар

Два крачола имаш. Премести си го.
                  това ли бил ключа от палатката, Ще го вкарам в правата вяра, ама от другата дупка се не отказвам
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз съм виновен за зъзненето. От как сложих соларите и грам не пече. 3 дена слънчево от 22, 6 нещо останалите дни нъцки не мога да си покрия масрафа на инвертора
                    Два крачола имаш. Премести си го.

Коментар

Ако зъзнеш сега, иди на доктор да си прегледаш кръвообращението. Абс.сериозно.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Човек е проектиран да бъде тревопасно или вегетарианец, защото червата му са средно 3 пъти по-дълги от червата на хищниците. Тоест проектирани сме за нискокалорична храна - плодове и зеленчуци. Според ИИ обаче сме всеядни, като прасетата.
                        Честно казано, опитвал съм да не ям месо и на третия-четвъртия ден съм пълно чао. Не съм някакво топ месоядно, но поне скара трябва да се хапва през ден, иначе се чувствам уморен, дезоеринтиран и ми минава света като в облак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Къде е затоплянето хунвейбини?Април месец зъзнем.
                          Утре е 14 градуса в Стокхолм. Не бих го нарекъл зъзнене.

Коментар

Човек е проектиран да бъде тревопасно или вегетарианец, защото червата му са средно 3 пъти по-дълги от червата на хищниците. Тоест проектирани сме за нискокалорична храна - плодове и зеленчуци.
                            То зависи. Познавам хора, като им гледаш навиците, май само с едно право черво. Такава Лакомия - вярваш или не - природата рядко среща.

Коментар

Пречи фактът че, БИОЛОГИЧНО, човек е проектиран да употребява И месен протеин, И мазнини , И витамини, И други вещества. А кравите нека си пърдят, нищо не са развалили
                              че да ги упрекваме, животинчетата.
                              Човек е проектиран да бъде тревопасно или вегетарианец, защото червата му са по-дълги от червата на хищниците. Тоест проектирани сме за нискокалорична храна - плодове и зеленчуци. Според ИИ обаче сме всеядни, като прасетата. Еволюционно се е наложишо да бъдем такива, защото мозъка консумира много енергия, която трябва лесно да си я набавяме.
                              Last edited by Mateev; 14.04.2025, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

70-е години е имало.Ама тогава не е имало глобално затопляне. А сега има според 99.99 процента от учените. Пък зъзнем.
                                Ако зъзнеш сега, иди на доктор да си прегледаш кръвообращението. Абс.сериозно.

Коментар

Working...
                                X