Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе няма начин да грешиш. Хич даже.
Не греша и като кажа, че едно смислено изречение не може да напишеш. Статистиката тука е на 100% и грешка няма.Last edited by vikhunter; 14.04.2025, 21:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеМиналата година темп. на морската вода в средата на април беше 15С.
Тази година е 8С.
7 градуса разлика за огромен обем вода.
Но това разбира се е заради глобалното затъпяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗависи от хората. Аз също без месо все едно не съм ял, докато жена ми хрупа разни плодове и зеленчуци и се кефи. Една манджа нямаме, която едновременно да се харесва и на двамата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Честно казано, опитвал съм да не ям месо и на третия-четвъртия ден съм пълно чао. Не съм някакво топ месоядно, но поне скара трябва да се хапва през ден, иначе се чувствам уморен, дезоеринтиран и ми минава света като в облак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм виновен за зъзненето. От как сложих соларите и грам не пече. 3 дена слънчево от 22, 6 нещо останалите дни нъцки не мога да си покрия масрафа на инвертора
Иначе в момента соларната енергия поскъпва именно защото се опитват да я вкарат в мрежата и да я разпространяват насам-натам. Ако обаче се произвежда и ползва локално, тя се явява възможно най-евтината.
Другата далавера за локално ползване е да си купиш биткойн копачки. Сметката ще ти излиза именно поради евтиния ток.Last edited by Mateev; 14.04.2025, 21:31.
Коментар
-
Два крачола имаш. Премести си го.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм виновен за зъзненето. От как сложих соларите и грам не пече. 3 дена слънчево от 22, 6 нещо останалите дни нъцки не мога да си покрия масрафа на инвертора
Коментар
-
Ако зъзнеш сега, иди на доктор да си прегледаш кръвообращението. Абс.сериозно.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Човек е проектиран да бъде тревопасно или вегетарианец, защото червата му са средно 3 пъти по-дълги от червата на хищниците. Тоест проектирани сме за нискокалорична храна - плодове и зеленчуци. Според ИИ обаче сме всеядни, като прасетата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Къде е затоплянето хунвейбини?Април месец зъзнем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Човек е проектиран да бъде тревопасно или вегетарианец, защото червата му са средно 3 пъти по-дълги от червата на хищниците. Тоест проектирани сме за нискокалорична храна - плодове и зеленчуци.
Коментар
-
Пречи фактът че, БИОЛОГИЧНО, човек е проектиран да употребява И месен протеин, И мазнини , И витамини, И други вещества. А кравите нека си пърдят, нищо не са развалили
че да ги упрекваме, животинчетата.Еволюционно се е наложишо да бъдем такива, защото мозъка консумира много енергия, която трябва лесно да си я набавяме.
Last edited by Mateev; 14.04.2025, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
70-е години е имало.Ама тогава не е имало глобално затопляне. А сега има според 99.99 процента от учените. Пък зъзнем.
Коментар
Коментар