Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
шега си мислите, че сладката вода е кът
войни за вода ще се водят
обаче, за да може господарите от въглеводородната мафия да си продават стоката армия от жалки клавивтурници са наети да отричат глобалното замърсяване, обезводняване и тн и тн..
не казвам само копейки (ако че те са най-жалките), че има и китайски и хамерикански и арабски подлоги
И къде ги дават тия пари,да взема и аз да поискам.Няма само безплатно да пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениешега си мислите, че сладката вода е кът
обаче, за да може господарите от въглеводородната мафия да си продават стоката армия от жалки клавивтурници са наети да отричат глобалното замърсяване, обезводняване и тн и тн..
не казвам само копейки (ако че те са най-жалките), че има и китайски и хамерикански и арабски подлоги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Определено. Миналата година, моят кладенец на село остана последен в махалата с вода...някъде до август. И после, започнаха редовно случаи да свършва по време на поливане. Да, ама Вер си мисли че, неговите наблюдения, са меродавни за цялата планета.
не казвам само копейки (ако че те са най-жалките), че има и китайски и хамерикански и арабски подлогитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Кои са тия копейки?Щото бай Тодор е копейка и привърженик на глобалното затопляне.
А подпочвените води нямат връзка със затоплянето.Както и валежите. Една зима може да е много студена и безснежна и обратното мека,но с много валежи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Определено. Миналата година, моят кладенец на село остана последен в махалата с вода...някъде до август. И после, започнаха редовно случаи да свършва по време на поливане. Да, ама Вер си мисли че, неговите наблюдения, са меродавни за цялата планета.
Така че личните впечатления са подвеждащи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеколко от вас имат кладенци
аз имам няколко и определено мога да кажа, че за последните години нивото на подпочвените води спадна значително ( дебитът също) , но ще седнат някакви смешни клавиатурни копейки да ми обесняват как няма засушаване и глобално затопляне
да има места (не в България) с люти наводнения, но това не е много вода целогодишно,а просто порой, който не е съизмерим с хубави валежи през годината.
А подпочвените води нямат връзка със затоплянето.Както и валежите. Една зима може да е много студена и безснежна и обратното мека,но с много валежи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеколко от вас имат кладенци
аз имам няколко и определено мога да кажа, че за последните години нивото на подпочвените води спадна значително ( дебитът също) , но ще седнат някакви смешни клавиатурни копейки да ми обесняват как няма засушаване и глобално затопляне
да има места (не в България) с люти наводнения, но това не е много вода целогодишно,а просто порой, който не е съизмерим с хубави валежи през годината.
Коментар
-
колко от вас имат кладенци
да има места (не в България) с люти наводнения, но това не е много вода целогодишно,а просто порой, който не е съизмерим с хубави валежи през годината.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Установено е че 95 процента от измервателните станции не отговарят на изискванията за мястото,на което да са поставени. А са разположени в градовете, където температурите са по-високи. Така наречените топлинни острови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНевежеството се отличава със своята агресивност. А ти, още, продължаваш и да не четеш. За кой ли път: Затопляне означава допул ителни стот и и десети от градуса ЗА СЪЩИТЕ СТАНЦИИ. И т.нар. твои любими сателити,
НЯМАТ НЕОБХОДИМАТА ТОЧНОСТ, че да се доверяваме на тях относно ГЛОБАЛНОТО затопляне. Не и в границите, за които говорим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеСега е зима .Така че пожарите нямат нищо общо с температурите.Особено пък в Калифорния от години имат тоя проблем, най-вече, защото няма санитарна сеч,горите не се разчистват от изсъхнали и паднали дървета и като избухне пожар лесно се разпространява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе ми трябва да съм учил,а само ЗДРАВ РАЗУМ ,та да направя извод, че измервателна станция на летището ще отчете по-викока температура, отколкото ако беше на 2 км оттам в полето.
НЯМАТ НЕОБХОДИМАТА ТОЧНОСТ, че да се доверяваме на тях относно ГЛОБАЛНОТО затопляне. Не и в границите, за които говорим.Last edited by Pyramid; 12.01.2025, 15:53.
- 1 like
Коментар
-
bertram, те там с имоти правят онзи номер с картина, който правели двама евреи. Продават си ги един на друг все по скъпо и по скъпо и понеже не изва никой външен да се набие и да купи, пожара ще свърши работата. Вземате с един приятел един имот и почвате да си го продавате един на друг на все по висока цена с пари в заем от банката, така ще си печелите от тази търговия, може и децата си да изучите даже с този имот да вземат хубави професии - добре платени. В един момент имота става толкова скъп че трябва да се оттървете от него, обаче той вземе че се запали и застраховката ще плати последния кредит на банката. После застрахователната компания ще взигне застраховките на тези с бараките, от бедните ще се изкарат тези пари. Сега с тези нововъведения които избиха покрай великата война в Украйна, новости разни се сети как стават пожари. Сигурен съм че е човешко дело, а синоптиците взеха да познават времето с тези сателити, значи се знае кога да се очакват ветрове по така.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениес тези суши, жеги и пожари в най-богатия щат на САЩ - доста хора (с тежест) ще започнат да променят мирогледа си
иначе пожари има по цялата планета, но в по-бедните райони не се следят от големите медии..
всичко опира до материален интерес, когато се усети от богатите нещата започват да се гледат по-сериозно.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар